0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν υπάρχει ακόμα κάποιος νηφάλιος συνάδελφος ας μου πει τί καταλαβαίνει: έχω οργανική στο σχολείο μου και δεν πλεονάζω (έχω 16 ώρες). Όμως είμαι από τις νεότερους τοποθετηθέντες, με τα λιγότερα μόρια, κοινωνικά κριτήρια κτλ. Συγκρίνομαι με το σύνολο των συναδέλφων της ειδικότητάς μου της περιοχής μου ή πάει ανά σχολείο το πλεόνασμα;
Παράθεση από: arth στις Αυγούστου 13, 2013, 11:07:56 pm@ o_kanenasΕυχαριστώ πολύ!κάποιες μοριοδοτήσεις έχουν αλλάξει (ν 3848/2010)μόρια χρονιάς 2.5 αντί 2εντοπιότητα 4 αντί 2αυτά ισχύουν γιατί λέει (για το πδ 50) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
@ o_kanenasΕυχαριστώ πολύ!
Παράθεση από: mackis στις Αυγούστου 13, 2013, 11:15:14 pm@guestteacherΘα έλεγα στο ίδιο ΠΥΣΔΕ. Δεν θα πρέπει να κάνουμε υποθέσεις. Ας περιμένουμε οδηγίες από το Υπουργείο.Συμφωνώ ως προς το να περιμένουμε οδηγίες απλά έτυχε και είδα περιοχές (Νομούς) χωρίς πλεονάζοντες να δίνουν κενά.είναι λίγο οξύμωρο.
@guestteacherΘα έλεγα στο ίδιο ΠΥΣΔΕ. Δεν θα πρέπει να κάνουμε υποθέσεις. Ας περιμένουμε οδηγίες από το Υπουργείο.
Παράθεση από: christina_g στις Αυγούστου 13, 2013, 11:23:44 pmΑν υπάρχει ακόμα κάποιος νηφάλιος συνάδελφος ας μου πει τί καταλαβαίνει: έχω οργανική στο σχολείο μου και δεν πλεονάζω (έχω 16 ώρες). Όμως είμαι από τις νεότερους τοποθετηθέντες, με τα λιγότερα μόρια, κοινωνικά κριτήρια κτλ. Συγκρίνομαι με το σύνολο των συναδέλφων της ειδικότητάς μου της περιοχής μου ή πάει ανά σχολείο το πλεόνασμα;Συνάδελφε εσύ δεν εμπλέκεσαι στη συγκεκριμένη διαδικασία
@christina_gΜέχρι στιγμής επίσημα ξέραμε τον υπεραριθμο και τον διαθεση ΠΥΣΔΕ. Το πως ο ποιητής βγάζει τον πλεονάζοντα από όσο γνωρίζω δεν μπορώ να σου απαντήσω.Κάποια προσπάθεια πήγε να γίνει με το έγγραφο των υποχρεωτικών μεταθέσεων και τελικά έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα με το τι εννοούσε ο ποιητής. Ξεκάθαρη απάντηση εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου δώσω. Πιστεύω ότι έβαλαν κάτω ώρες ανα ειδικότητα και τις διαίρεσαν με τα ωράρια των εκπαιδευτικών για να δουν πόσους καλύπτουν (αυτό χονδρικά και σε επίπεδο ΠΥΣΔΕ). Το θέμα είναι το χονδρικό πως το κάνεις ειδικό. Δηλαδή αυτός και αυτός είναι πλεονάζων. Εκεί δεν έχω απάντηση.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 13, 2013, 11:31:09 pm@christina_gΜέχρι στιγμής επίσημα ξέραμε τον υπεραριθμο και τον διαθεση ΠΥΣΔΕ. Το πως ο ποιητής βγάζει τον πλεονάζοντα από όσο γνωρίζω δεν μπορώ να σου απαντήσω.Κάποια προσπάθεια πήγε να γίνει με το έγγραφο των υποχρεωτικών μεταθέσεων και τελικά έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα με το τι εννοούσε ο ποιητής. Ξεκάθαρη απάντηση εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου δώσω. Πιστεύω ότι έβαλαν κάτω ώρες ανα ειδικότητα και τις διαίρεσαν με τα ωράρια των εκπαιδευτικών για να δουν πόσους καλύπτουν (αυτό χονδρικά και σε επίπεδο ΠΥΣΔΕ). Το θέμα είναι το χονδρικό πως το κάνεις ειδικό. Δηλαδή αυτός και αυτός είναι πλεονάζων. Εκεί δεν έχω απάντηση.σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Στη ΔΔΕ όπου είμαι διορισμένη δεν υπάρχει κανένας στη διάθεση και δεν βγάζουν ποτέ υπεράριθμους (πάγια τακτική μετά από πίεση της ΕΛΜΕ). Οπότε εγώ δεν πλεονάζω στο σχολείο μου αλλά αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να μην πλεονάζω εγώ και να πλεονάζει η συνάδελφος στο Λύκειο με πολύ περισσότερα χρόνια προϋπηρεσίας, κοινωνικά κριτήρια κτλ. ;