*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4789916 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vadi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #3542 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:23:28 pm »
Από αύριο ξεκινάνε τα γνωστά παπαγαλάκια των γνωστών ΜΜΕ να κάνουν παιχνίδι, το υπουργείο μας έδωσε βορά στα νύχια των αρπακτικών. Έχουμε που έχουμε τη στενοχώρια μας θα μας πρήξουν με τη χολή τους.
Κανείς δε μπορεί να μάθει ό,τι νομίζει πώς ξέρει ήδη. Επίκτητος

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:29:07 »

Αποσυνδεδεμένος christina_g

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3543 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:23:44 pm »
Αν υπάρχει ακόμα κάποιος νηφάλιος συνάδελφος ας μου πει τί καταλαβαίνει: έχω οργανική στο σχολείο μου και δεν πλεονάζω (έχω 16 ώρες). Όμως είμαι από τις νεότερους τοποθετηθέντες, με τα λιγότερα μόρια, κοινωνικά κριτήρια κτλ. Συγκρίνομαι με το σύνολο των συναδέλφων της ειδικότητάς μου της περιοχής μου ή πάει ανά σχολείο το πλεόνασμα;

Αποσυνδεδεμένος arth

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3544 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:24:02 pm »
@ o_kanenas
Για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ γιατί πραγματικά σήμερα ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα και έχω μπλοκάρει!

Αποσυνδεδεμένος vadi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3545 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:25:57 pm »
Αν υπάρχει ακόμα κάποιος νηφάλιος συνάδελφος ας μου πει τί καταλαβαίνει: έχω οργανική στο σχολείο μου και δεν πλεονάζω (έχω 16 ώρες). Όμως είμαι από τις νεότερους τοποθετηθέντες, με τα λιγότερα μόρια, κοινωνικά κριτήρια κτλ. Συγκρίνομαι με το σύνολο των συναδέλφων της ειδικότητάς μου της περιοχής μου ή πάει ανά σχολείο το πλεόνασμα;

Συνάδελφε εσύ δεν εμπλέκεσαι στη συγκεκριμένη διαδικασία

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:29:07 »

Αποσυνδεδεμένος o_kanenas

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3546 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:27:18 pm »
@ o_kanenas
Ευχαριστώ πολύ!
κάποιες μοριοδοτήσεις έχουν αλλάξει (ν 3848/2010)
μόρια χρονιάς 2.5 αντί 2
εντοπιότητα 4 αντί 2
αυτά ισχύουν γιατί λέει (για το πδ 50) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Για τα μόρια ανά έτος υπηρεσίας έχεις δίκιο [Χ 2,5]
Εντοπιότητα [συνυπηρέτηση, πρώτη προτίμηση] δεν παίζει ...

Αποσυνδεδεμένος gioas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3547 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:28:45 pm »
@guestteacher
Θα έλεγα στο ίδιο ΠΥΣΔΕ. Δεν θα πρέπει να κάνουμε υποθέσεις. Ας περιμένουμε οδηγίες από το Υπουργείο.

Συμφωνώ ως προς το να περιμένουμε οδηγίες απλά έτυχε και είδα περιοχές (Νομούς) χωρίς πλεονάζοντες να δίνουν κενά.
είναι λίγο οξύμωρο.

Μάλλον θα παίξει β φάση. Εκεί θα καταλάβουμε τι πάει να πει υποχρεωτικές.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3548 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:28:54 pm »

Συνάδελφε εσύ δεν εμπλέκεσαι στη συγκεκριμένη διαδικασία

σ' ευχαριστώ για την απάντηση!

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3549 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:30:12 pm »
@guestteacher
Θα έλεγα στο ίδιο ΠΥΣΔΕ. Δεν θα πρέπει να κάνουμε υποθέσεις. Ας περιμένουμε οδηγίες από το Υπουργείο.

Συμφωνώ ως προς το να περιμένουμε οδηγίες απλά έτυχε και είδα περιοχές (Νομούς) χωρίς πλεονάζοντες να δίνουν κενά.
είναι λίγο οξύμωρο.

κ μονο αυτο (να υπαρχουν περιοχες με κενα χωρις πλεοναζοντες) δεν δειχνει οτι μπορουμε να κανουμε αιτησεις πανελλαδικα???

κ να παιξουμε κ ενα λοττο βεβαια με τη μια επιλογη τι θα πετυχουμε!!!

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3550 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:31:09 pm »
@christina_g

Μέχρι στιγμής επίσημα ξέραμε τον υπεραριθμο και τον διαθεση ΠΥΣΔΕ. Το πως ο ποιητής βγάζει τον πλεονάζοντα από όσο γνωρίζω δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Κάποια προσπάθεια πήγε να γίνει με το έγγραφο των υποχρεωτικών μεταθέσεων και τελικά έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα με το τι εννοούσε ο ποιητής. Ξεκάθαρη απάντηση εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου δώσω. Πιστεύω ότι έβαλαν κάτω ώρες ανα ειδικότητα και τις διαίρεσαν με τα ωράρια των εκπαιδευτικών για να δουν πόσους καλύπτουν (αυτό χονδρικά και σε επίπεδο ΠΥΣΔΕ). Το θέμα είναι το χονδρικό πως το κάνεις ειδικό. Δηλαδή αυτός και αυτός είναι πλεονάζων. Εκεί δεν έχω απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος darmenos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3551 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:32:09 pm »
http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/diadikaia-epilogis-metaxi-metafora-ypallilon
ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ...

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3552 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:39:26 pm »
@christina_g

Μέχρι στιγμής επίσημα ξέραμε τον υπεραριθμο και τον διαθεση ΠΥΣΔΕ. Το πως ο ποιητής βγάζει τον πλεονάζοντα από όσο γνωρίζω δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Κάποια προσπάθεια πήγε να γίνει με το έγγραφο των υποχρεωτικών μεταθέσεων και τελικά έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα με το τι εννοούσε ο ποιητής. Ξεκάθαρη απάντηση εγώ προσωπικά δεν μπορώ να σου δώσω. Πιστεύω ότι έβαλαν κάτω ώρες ανα ειδικότητα και τις διαίρεσαν με τα ωράρια των εκπαιδευτικών για να δουν πόσους καλύπτουν (αυτό χονδρικά και σε επίπεδο ΠΥΣΔΕ). Το θέμα είναι το χονδρικό πως το κάνεις ειδικό. Δηλαδή αυτός και αυτός είναι πλεονάζων. Εκεί δεν έχω απάντηση.

σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Στη ΔΔΕ όπου είμαι διορισμένη δεν υπάρχει κανένας στη διάθεση και δεν βγάζουν ποτέ υπεράριθμους (πάγια τακτική μετά από πίεση της ΕΛΜΕ). Οπότε εγώ δεν πλεονάζω στο σχολείο μου αλλά αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να μην πλεονάζω εγώ και να πλεονάζει η συνάδελφος στο Λύκειο με πολύ περισσότερα χρόνια προϋπηρεσίας, κοινωνικά κριτήρια κτλ. ;

Αποσυνδεδεμένος black21

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3553 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:39:55 pm »
Κάποιος ο οποίος έχει κάνει ήδη αίτηση μετάταξης (με τις 900), έχει δικαίωμα να κάνει και με αυτές;

Αποσυνδεδεμένος vadi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3554 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:42:58 pm »
christina_g,
προφανώς η συνάδελφος δεν έχει οριστική τοποθέτηση έτσι;

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3555 στις: Αυγούστου 13, 2013, 11:45:34 pm »
@christina_g

σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Στη ΔΔΕ όπου είμαι διορισμένη δεν υπάρχει κανένας στη διάθεση και δεν βγάζουν ποτέ υπεράριθμους (πάγια τακτική μετά από πίεση της ΕΛΜΕ). Οπότε εγώ δεν πλεονάζω στο σχολείο μου αλλά αναρωτιέμαι: είναι δυνατόν να μην πλεονάζω εγώ και να πλεονάζει η συνάδελφος στο Λύκειο με πολύ περισσότερα χρόνια προϋπηρεσίας, κοινωνικά κριτήρια κτλ. ;

Χριστίνα νομίζω (αν δεν κάνω σοβαρό λάθος) ότι κάποιος που έχει δεύτερη ειδικότητα και είναι πιο παλιός τοποθετηθείς από εσένα στο σχολείο παίρνει ώρες και από εσένα για να συμπληρώσει το ωράριο του. Εστω και αν 1/1000 ισχύει κάτι τέτοιο και στο μέλλον βρεθείς κάτω από τις 12 πόσο φρόνιμο είναι για μένα να σου πω μην κάνεις τίποτα; Η μετάταξη δεν είναι μια απόφαση ελαφρά την καρδία. Εγώ πάντως μετάταξη θα ζήταγα στην παρούσα φάση μόνο αν το ήθελα. από κει και πέρα αναλαμβάνω το ρίσκο να με πάει οπουδήποτε ακόμα και στο σπίτι μου. Μπορώ να πω στον οποιδήποτε να κάνει το ίδιο;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)