0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
christina_g,προφανώς η συνάδελφος δεν έχει οριστική τοποθέτηση έτσι;
Επειδή έχεις εσύ την θέση στο Γυμνάσιο που έχει ώρες συμβαίνει αυτό. Επειδή όμως ζούμε στη μπανανία συμφωνώ και με τα γραφόμενα του guestteacher ίσως πρέπει να το επανεξετάσεις για να είσαι 100% σίγουρη. Ρώτησε και στη ΔΔΕ που ανήκεις
καλησπέρα καλησπέρα.....4η απορία-παρατήρηση: αίτηση σε όλη την επικράτεια ή στον ίδιο νομό; Σύμφωνα με παρατήρηση συναδέλφου σε προηγούμενο σχόλιο, φαίνεται πως υπάρχουν πχ πλεονάζοντες 2 θεολόγοι....ανοίγουν κενά 2 θεολόγων σε διοίκηση κτλ....(τυχαίο το παράδειγμα)από αυτό νομίζω πως μάλλον το ανακάτεμα της τράπουλας θα γίνει εντός νομού....εξάλλου γιατί βιαζόμαστε; Και του χρόνου θα μετατάξουν...θα απολύσουν.....κτλ κτλ.... όσοι απομείναμε, παράταση ζωής πήραμε , άλλος για 1 άλλος για 2 χρόνια.. η Παναγιά να βάλει το χέρι Της και α) να τους μουτζώσει για τα χάλια τους στο υπουργείο και β) να τους φωτίσει τους αφώτιστους να μη καταδικάσουν και άλλες οικογένειες σε δυστυχία!
Ψαχνοντας βρηκα τα παρακάτω.Στις 900 είχαν δώσει 2 θέσεις Ζακύνθο και 2 Λευκάδα σε πληροφορική. Σημερα δεν δίνουν τιποτα. Αρα τι έγινα αυτές?? Μάλλον οι 900 συνεχιζουν και τρέχουν.
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Αυγούστου 14, 2013, 12:02:26 amκαλησπέρα καλησπέρα.....4η απορία-παρατήρηση: αίτηση σε όλη την επικράτεια ή στον ίδιο νομό; Σύμφωνα με παρατήρηση συναδέλφου σε προηγούμενο σχόλιο, φαίνεται πως υπάρχουν πχ πλεονάζοντες 2 θεολόγοι....ανοίγουν κενά 2 θεολόγων σε διοίκηση κτλ....(τυχαίο το παράδειγμα)από αυτό νομίζω πως μάλλον το ανακάτεμα της τράπουλας θα γίνει εντός νομού....εξάλλου γιατί βιαζόμαστε; Και του χρόνου θα μετατάξουν...θα απολύσουν.....κτλ κτλ.... όσοι απομείναμε, παράταση ζωής πήραμε , άλλος για 1 άλλος για 2 χρόνια.. η Παναγιά να βάλει το χέρι Της και α) να τους μουτζώσει για τα χάλια τους στο υπουργείο και β) να τους φωτίσει τους αφώτιστους να μη καταδικάσουν και άλλες οικογένειες σε δυστυχία!κ αν ειναι ετσι στη δικια μου διεθυνση εβγαλε 35 πλεοναζοντες κ κανενα κενο... τι κανουμε??? παμε σπιτια μας???κ με ποιο σκεπτικο αν εγω εχω περισσοτερα μορια απο καποιον σε αλλο νομο?? με τα πτυχια μου, τα μεταπτυχιακα μου, την ανα ολη την Ελλαδα περιοδεια μου κ χιλια δυο αλλα???δεν γινονται αυτα τα πραγματα!!! ανα νομο γιατι ετσι βολευει καποιους...