0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω και θα σε καληνυχτίσω. Έχω διαμαρτυρηθεί άπειρες φορές με όλα όσα λες και με πολύ περισσότερα στη ζωή μου, αλλά όπως καταλαβαίνεις αν εφαρμοστεί κάτι τέτοιο ναι μεν θα αποκαταστήσει αδικίες αλλά εμένα κυριολεκτικά με καταστρέφει χωρίς να φταίω. Ναι, έχεις δίκιο για πολλά αλλά δεν προτίθεμαι να θυσιαστώ για κάτι που μπορεί να είναι ηθικό όπως λες αλλά κατά τη γνώμη μου το να μετρά ο τρόπος διορισμού για τέτοια θέματα είναι εντελώς ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.
Παίδες καλή επιτυχία σε όσους κάνουν τελικά αίτηση.Ελπίζω να βγάλουν σύντομα διευκρινήσεις για να λυθούν οι απορίες.Όσο για τους γνωστούς-άγνωστους ραντεβού σε επόμενο θέμα που θα ξεφτιλιστεί και θα χάσει την ουσία του.Λυπάμαι αλλά αδυνατώ να ψάχνω 5 σελίδες για να βρω μήνυμα σχετικό με το topic.Κάποιοι, τους λείπει η τάξη και αγορεύουν όπου βρουν.Με τους υπόλοιπους τα ξαναλέμε σε άλλο topic που δεν θα έχει τόσο τηλεθέαση
Όσο για τους γνωστούς-άγνωστους ραντεβού σε επόμενο θέμα που θα ξεφτιλιστεί και θα χάσει την ουσία του.Λυπάμαι αλλά αδυνατώ να ψάχνω 5 σελίδες για να βρω μήνυμα σχετικό με το topic.Κάποιοι, τους λείπει η τάξη και αγορεύουν όπου βρουν.
...ΥΓ. Δεν είναι απαραίτητο να είναι διαγωνισμός. Υπήρχαν άλλωστε και οι διορισμοί κατά προτεραιότητα με μοριοδότηση τυπικών προσόντων, πάντοτε όμως με θέσπιση κριτηρίων και επίβλεψη της όλης διαδικασίας αποκλειστικά από το ΑΣΕΠ, κατά παραγγελία των φορέων που ζητούσαν προσωπικό.
...Παράδειγμα:Ο Α έχει προσληφθεί μέσω "γνωστού", εκτός διαδικασίας ΑΣΕΠ, ως συμβασιούχος στον φορέα Χ. Κάποια στιγμή το ΑΣΕΠ εκδίδει προκήρυξη για διορισμό μονίμου προσωπικού στον φορέα Χ με σειρά προτεραιότητας (μόρια). Ανάμεσα στα μοριοδοτούμενα κριτήρια είναι και η προϋπηρεσία, κι έτσι ο Α διορίζεται. Λίγο αργότερα, το ΑΣΕΠ εκδίδει προκήρυξη για τον ίδιο φορέα, πάλι με σειρά προτεραιότητας, αλλά αυτή τη φορά για πρόσληψη υπαλλήλων ορισμένου χρόνου (π.χ. 8 μηνών). Ο
http://teachers.exams.minedu.gov.gr/