0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνώ με αυτά που λες σίγουρα αφότου κάναν μαζικούς διορισμούς ήρθε η κυρία Γιαννάκου και σε μια νύχτα μετέτρεψε τα Τεχνικά Λύκεια σε ΕΠΑΛ βγάζοντας εκαντοντάδες υπεράριθμους στην ειδικότητά μας. Αλλά δεν μπορώ και από την άλλη να παραβλέψω τις εκαντοντάδες διορισμούς που γινόνταν στην ειδικότητά μαςενώ είχε γίνει η μετατροπή των ΤΕΕ σε ΕΠΑΛ. Στην δευτεροβάθμια οι περισσότεροι δεν συμπληρώναν ωράριο είχαν 8 , 10, 12 ώρες και για να μην πάνε σε διπλανό σχολείο ρτους κρατούσαν οι διευθυντές και κάναν γραφική δουλειά. Στο Δημοτικό έκαναν προσλήψεις αναπληρωτών ενώ πολλοί στην Δευτεροβάθμια δεν συμπλήρωναν ωράριο. Η περίοδος των παχιών αγελάδων τελείωσε και όλοι έπρεπε να κάναμε πλήρως το ωράριο και τώρα ως δια μαγείας όλοι υπεράριθμοι. Δυστυχώς είμαστε ένας κλάδος που είχε δυνατότητες να δουλέψει παντού (περίοδος 2000- 2005) και τώρα με τους χειρισμούς του Παιδείας έχουμε ΄όλοι μας εγκλωβιστεί
PA αρα με την ίδια λογική σε οποιαδήποτε διαδικασία, αν δηλαδή διεκδικήσω κάποια θέση, πρέπει να μαι πάντα πίσω από κάποιον επιτυχόντα του ασεπ!
Συνάδελφοι, ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για τις ηλίθιες απορίες μου, αλλά απουσιάζω από το κλεινόν άστυ, δεν έχω επαφή με διαδίκτυο, τώρα μπήκα να ρίξω μια ματιά και μου σηκώθηκαν οι τρίχες με αυτά που διαβάζω. Πώς πήγε πάλι η συζήτηση σε διαθεσιμότητες και απολύσεις; Είχα την εντύπωση ότι το ενδεχόμενο αυτό είχε αποκλειστεί. Να μου επιτρέψουν μερικοί συνάδελφοι το σχόλιο ότι είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με τη στάση τους και τα γραφόμενά τους, τα οποία προδίδουν τάσεις ρεβανσιστικές. Το ζητούμενο είναι να μην απολυθεί κανείς γιατί δεν περισσεύει κανείς, όχι αυτοί που θεωρούν ότι αξίζουν να κουνάνε το δάχτυλο και να χαρακτηρίζουν περιττούς τους υπολοίπους. Και κάτι διαδικαστικό. Αν στην περιοχή σου δεν εμφανίζεται κανείς από την ειδικότητά σου ως πλεονάζων, τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Δεν καταλαβαίνω τι μου ζητάς. Να συμφωνήσω με μια καταστροφική διαδικασία για μένα γιατί αλλού θα αποδοθεί δικαιοσύνη; Δυστυχώς η κατάσταση είναι τόσο μπλεγμένη που αδικία υπάρχει παντού.