0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: 2013 στις Αυγούστου 17, 2013, 03:18:20 pmσχετικά με το link του/της piteroylΑν βλέπω καλά, στον ν. Χαλκιδικής βρίσκονται ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ (= ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΝ κατά το υπουργείο) 20 εκπ/κοί ΠΕ02 και θα έπρεπε μάλλον να περιλαμβάνονται στο έγγραφο της 13-8-2013. Αλλά το έγγραφο αγνοεί αυτό το πλεόνασμα που μόνο μικρό δεν είναι. Αυτό ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ κενών-πλεονασμάτων σε κ ά θ ε νομό ;; (και δεν ενδιαφέρει αν είναι φιλόλογοι ή όποια άλλη ειδικότητα) Με πόσα μετρα και πόσα σταθμά ορίζεται η θέση μας ;... Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που μας βλέπουν (χωρίς να δίνουν περαιτέρω εξηγήσεις οι ερευνητές της εκπαίδευσης στην κυβέρνηση) ως εκπαιδευτικούς... είμαστε κάτι σαν την διπλή φύση του φωτός... άλλοτε μας βλέπουν ως σωματίδια, άλλοτε ως ενεργειακά κύματα (προς ικανοποίηση των αριθμών) ... περίμενε με το καλό να κατασταλάξουν
σχετικά με το link του/της piteroylΑν βλέπω καλά, στον ν. Χαλκιδικής βρίσκονται ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ (= ΠΛΕΟΝΑΖΟΥΝ κατά το υπουργείο) 20 εκπ/κοί ΠΕ02 και θα έπρεπε μάλλον να περιλαμβάνονται στο έγγραφο της 13-8-2013. Αλλά το έγγραφο αγνοεί αυτό το πλεόνασμα που μόνο μικρό δεν είναι. Αυτό ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ κενών-πλεονασμάτων σε κ ά θ ε νομό ;; (και δεν ενδιαφέρει αν είναι φιλόλογοι ή όποια άλλη ειδικότητα) Με πόσα μετρα και πόσα σταθμά ορίζεται η θέση μας ;
@edolonen και εγώ όταν λέω να μην κάνουμε αίτηση εννοώ ΟΛΟΙ, θα τολμούσα να πω το 100%. Το ότι δεν θα καλύπτονταν οι θέσεις δεν είναι δικό μας πρόβλημα είναι του υπουργείου. Έτσι θα τους εξαναγκάζαμε να ανοίξουν κάπως τα χαρτιά τους. Τώρα ξέρεις τι κάνουν μας βάζουν μόνους μας να βγάλουμε τα μάτια μας. Αν τους ενδιέφερε να μας δώσουν ένα "τράτο" για να έχουμε επιλογή γιατί α) δεν προχώρησαν ήδη τις εθελοντικές μετατάξεις των 900+ και β) γιατί δεν έλεγαν εξαρχής ότι και αυτές οι μετατάξεις θα είναι εθελοντικές?Ένας τρόπος υπάρχει για να υποχρεωθεί το υπουργείο να απαντήσει: η μαζικότητα και η συλλογικότητα από μέρους μας. Ξέρω τι θα πουν οι περισσότεροι περί των συνδικαλιστών μας -και εγώ μαζί- αλλά αυτή τη φορά είναι ο μόνος τρόπος. Αν δεν δουν απέναντί τους σύσσωμο τον εκπαιδευτικό κόσμο τίποτα δεν θα γίνει προς όφελος μας.Αν η μόνη μας δυνατότητα πίεσης είναι να ξεκινήσουμε αλληλογραφία με τον υπουργό ας το κάνουμε κι αυτό. Τι περισσότερο μπορεί να πάθουμε δηλαδή? μη μας απολύσουν? αυτό αν είναι να το κάνουν θα το κάνουν και χωρίς αλληλογραφία.
Αν κάποιος πάει με μετάταξη στην πρωτοβάθμια χάνει τα μόριά που είχε στην δευτεροβάθμια, σε περίπτωση κυρίως που θέλει να επανέλθει αργότερα στη δευτεροβάθμια;
@ eidolonen, ξέρεις που σε στέλνουν ή αναγκαστικά δήλωσες την περιοχή που λες 200 χιλ. μακρύτερα από εκεί που είσαι?
@mat Μαρούσι-αίτηση-πρωτόκολλο κι ας απαντήσουν έστω κι εκπρόθεσμα. Τότε θα έχουμε κι ένα χαρτί στα χέρια μας. Έτσι κι αλλιώς εγώ λογαριάζω τον εαυτό μου ήδη εκτός εκπαίδευσης, αφού από τα 300χλμ μακριά με υποχρεώνει να πάω άλλα 200 μακρύτερα. Τι είχα τι έχασα λοιπόν.