0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gallika στις Μαρτίου 27, 2013, 11:53:16 pm"Στην περίπτωση των αδειών για να λαμβάνονται τα μόρια οργανικής πρέπει οι άδειες να χορηγούνται από την οργανική τους. Αν αυτές χορηγήθηκαν στο χρονικό διάστημα της απόσπασής τους σε υπηρεσίες τότε ασφαλώς δεν παίρνουν τα μόρια της οργανικής τους" Τι εννοεί? Αν κάποιος ήταν αποσπασμένος σε μια άλλη περιοχή -ΠΥΣΔΕ ή σε υπηρεσία(βιβλιοθήκες, αρχεία,γραφεία εκπαίδευσης-τότε που ακόμα έπαιρναν τα μόρια οργανικής- και σπάσει το πόδι του παίρνοντας ένα μήνα αναρρωτική από εκεί που είναι αποσπασμένος δεν θα πάρει τα μόρια της οργανικής? Η εννοεί τις εκπαιδευτικές άδειες?Τοτε που ο εκπαιδευτικος πιστωνοταν τη μοριοδοτηση της οργανικης του οντας αποσπασμενος σε φορεα, εξακολουθουσε να λαμβανει τα μορια της οργανικης του ειτε την αδεια τη χορηγουσε η οργανικη του θεση ειτε η θεση αποσπασης. Αντιθετα οσοι υπηρετουσαν με αποσπαση σε αλλο ΠΥΣΔΕ και εκαναν χρηση αδειας λαμβαναν τη μοριοδοτηση του σχολειου αποσπασης, (πραγμα το οποιο συμβαινει και τωρα).
"Στην περίπτωση των αδειών για να λαμβάνονται τα μόρια οργανικής πρέπει οι άδειες να χορηγούνται από την οργανική τους. Αν αυτές χορηγήθηκαν στο χρονικό διάστημα της απόσπασής τους σε υπηρεσίες τότε ασφαλώς δεν παίρνουν τα μόρια της οργανικής τους" Τι εννοεί? Αν κάποιος ήταν αποσπασμένος σε μια άλλη περιοχή -ΠΥΣΔΕ ή σε υπηρεσία(βιβλιοθήκες, αρχεία,γραφεία εκπαίδευσης-τότε που ακόμα έπαιρναν τα μόρια οργανικής- και σπάσει το πόδι του παίρνοντας ένα μήνα αναρρωτική από εκεί που είναι αποσπασμένος δεν θα πάρει τα μόρια της οργανικής? Η εννοεί τις εκπαιδευτικές άδειες?
Δυστυχώς για το πεπερασμένο μας μυαλουδάκι, αποδεικνύεται ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ στη ζωή μου ότι το θέμα "υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών" απαιτεί καθημερινή ενασχόληση και σκέψη και εκτίμηση των δεδομένων για να πάρεις τη βέλτιστη απόφαση, χωρίς να αμελείς-ξεχνάς να ερμηνεύσεις δεδομένα, για να μη βαράς αύριο μεθαύριο το κεφάλι σου.Πολύ πρόλογο έκανα. Μοιράζομαι τις σκέψεις μου, και ας κατηγορηθώ μετά, γιατί πιστεύω ότι με την ανταλλαγή απόψεων οδηγείσαι σε ασφαλέστερα μονοπάτια.Μέχρι χτες έκανα την εκτίμηση ότι πιθανόν βολεύει να μπεις ΣΙΓΟΥΡΑ στην Αθμια προκειμένου να προηγείσαι με τις μεταθέσεις έναντι άλλων μεταταγμένων.Σκεφτόμενος όμως το δεδομένο της σύστασης ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ μόνο οργανικών θέσεων στην πληροφορική (480 αντί 961), την ύπαρξη των πλεονασμάτων στα ΠΥΣΔΕ και τις επικείμενες αναγκαστικές μετατάξεις-μεταθέσεις το καλοκαίρι, δημιουργήθηκε στο φτωχό μου μυαλό και η άκρως ισχυρή (κατ εμέ) πιθανότητα να μετατάξουν υποχρεωτικά πλεονάζοντες από τη
Λοιπόν σήμερα ξαναρώτησα την Αθμια. Μου είπανε οτι ο πινακας του μπρατη ειναι παλιος και δεν εχει επικαιροποιηθεί. Κοινώς μου είπε να μην του δίνω ιδιαίτερη σημασία και ότι η Αθμια δεν έχει κατι επίσημο απο το υπουργείο παρα μονο το γεγονός ότι ειναι 21 θεσεις για την περιφερεια που με ενδιαφερει: δηλαδη την Πελοποννησο. Ακουστε λοιπον τι μου ειπε οτι θα γίνει:1)Το υπουργείο θα δει ποσοι κανανε αιτηση για Πελοποννησο και ποσοστιαια θα κατανειμει τις θεσεις ανα νομο!!!Αυτο σημαίνει, στην Κορινιθια που ειμαι εγω και εχουμε 12 ΕΑΕΠ, οτι αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και ολοι στην Πελοποννησο δηλωσουν Κορινθια τοτε ΟΛΑ ΤΑ ΕΑΕΠ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ!!!!2)Καταλαβατε οεο?Μου είπε δηλαδή οτι μεχρι τελευταια στιγμη παιζουν οι θεσεις ανα νομο, και οτι δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα ποσο μαλλον για να δωσουν ονομαστικα τα σχολεια!!!!! Γι' αυτο λεει η εγκυκλιος μιλαει για θεσεις ανα περιφερεια και τιποτα αλλο...?!!!???!?!?Λοιπον μαγκες και μαγκιτισσες ή εβγαλα την σουπερ ειδηση της ημερας - της χρονιας θα ελεγα- ή η τυπισσα σημερα νομιζε οτι ηταν Πρωταπριλιά και με δουλεψε κανονικα!!!
Καλησπέρα σε όλους σας!Όπως οι περισσότεροι έτσι και εγώ είμαι πολύ προβληματισμένος σχετικά με τις επικείμενες μετατάξεις! Έχω εκνευριστεί τόσο πολύ με όλα αυτά και δεν ξέρω πραγματικά τί να κάνω! Θα ήθελα λοιπόν να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας! Σίγουρα θα κάνω αίτηση μετάταξης (με την προοπτική ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο υπηρεσιακό μας καθεστώς) για το νομό που κατοικώ. Είμαι όμως 99% σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πάρω μετάταξη λόγω του ότι θα με προσπεράσουν άλλοι με περισσότερα μόρια. Ο προβληματισμός μου λοιπόν είναι άν θα δηλώσω τον διπλανό νομό στον οποίο ανήκω στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή ακόμα και στον διπλανό αυτού που είμαι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ που είναι το πατρικό μου και εκεί έχω ίσως πιθανότητες γιατι είναι ο νομός με τις περισσότερες θέσεις. Αυτό που φοβάμαι είναι άν πάρω οργανική μήπως εγκλωβιστώ εκεί στο τέλος και δεν μπορώ να φύγω! Θα υπάρξει η δυνατότητα να κάνουμε αίτηση μετάθεσης; και πώς θα γίνει αυτό άν δεν ανοίξουν και τα άλλα σχολεία... γιατί πιστεύω οι περισσότεροι που θα τοποθετηθούν θα θέλουν να κάτσουν και στο νομό που θα πάρουν θέση! Άρα μπορεί να πάρω μια οργανική και να πάω στην Α/θμια που είναι κάτι που μου αρέσει από την εμπειρία που έχω αλλά άν είναι να μην μπορώ να έρθω εκεί που μένω τώρα τί να το κάνω; Εσύ φίλη bitch τί λες για αυτό από τις πληροφορίες σου; άν κάποιος έχει άποψη για αυτό και μπορεί να πεί τη γνώμη του καλοδεχούμενη... γιατί είμαι στην τσίτα αυτές τις μέρες και όσο πλησιάζει να αποφασίσω γίνομαι χειρότερα!!!
Επίσης, επειδή κάποια στιγμή θα γίνει και ο επόμενος ΑΣΕΠ....μπορεί τις επόμενες θέσεις ΠΕ19-20 στην Α/θμια να τις δώσουν με απευθείας διορισμούς....
Όχι p-p!Είμαι στη διάθεση το νομού X. Θέλω μετάταξη στο νομό Ψ που είναι δίπλα απο το νομό Χ αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να πάρω μετάταξη εκεί. Και σκέφτηκα μήπως να ζητήσω μετάταξη στην Α/θμια στο νομό που ανήκω ήδη στη