0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικά χρειάζεται ταυτοπροσώπως υποβολή αίτησης στις ΔΙΔΕ ή μόνο στην Αιτ/νια δέχονται με e-mail;
Παράθεση από: Aκριβή στις Αυγούστου 20, 2013, 09:26:40 amΠαράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 20, 2013, 09:09:41 amΤο πρόβλημα ειναι με ποια κριτηρια θα μεταταχθουν υποχρεωτικά οσοι εκαναν αιτηση αλλα δεν έπιασαν τις περιοχες που ζήτησαν. Δηλαδη πως θα μεταταξεις κάποιον υποχρεωτικά σε κοντινή θεση απο αυτη που ζήτησε και τον αλλο θα τον αξιολογήσεις μαζι με ολο τον κλαδο για διαθεσιμότητα? μπορει να γινει αλλα περιέχει τεράστιο βαθμό αυθαιρεσιαςΚαλημέρα,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύετε ότι θα μετατάξει υποχρεωτικά εκπαιδευτικούς που έκαναν αίτηση για κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση σε κάποια άλλη. Από που προκύπτει αυτό; Γιατί θεωρείτε ότι το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων για μετάταξη είναι χειρότερο από το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ; Μπορούμε να κάνουμε πολλά σενάρια και πραγματικά το υπουργείο έχει αποδείξει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα πιο τρελά μας όνειρα, αλλά πιο πιθανό είναι να κάνει τις μετατάξεις και να μετατάξει υποχρεωτικά όσους παραμείνουν στη διάθεση και όχι όσους έχουν οργανική.Αν δεν βγουν επίσημα να κάνουν διευκρινήσεις για να βεβαιωθώ γι αυτό που λες, εγώ προσωπικά δεν κάνω αίτηση με τίποτα. Ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του, άλλος μπορεί να να θέλει να κάνει, με γεια του και χαρά του!
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 20, 2013, 09:09:41 amΤο πρόβλημα ειναι με ποια κριτηρια θα μεταταχθουν υποχρεωτικά οσοι εκαναν αιτηση αλλα δεν έπιασαν τις περιοχες που ζήτησαν. Δηλαδη πως θα μεταταξεις κάποιον υποχρεωτικά σε κοντινή θεση απο αυτη που ζήτησε και τον αλλο θα τον αξιολογήσεις μαζι με ολο τον κλαδο για διαθεσιμότητα? μπορει να γινει αλλα περιέχει τεράστιο βαθμό αυθαιρεσιαςΚαλημέρα,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύετε ότι θα μετατάξει υποχρεωτικά εκπαιδευτικούς που έκαναν αίτηση για κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση σε κάποια άλλη. Από που προκύπτει αυτό; Γιατί θεωρείτε ότι το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων για μετάταξη είναι χειρότερο από το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ; Μπορούμε να κάνουμε πολλά σενάρια και πραγματικά το υπουργείο έχει αποδείξει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα πιο τρελά μας όνειρα, αλλά πιο πιθανό είναι να κάνει τις μετατάξεις και να μετατάξει υποχρεωτικά όσους παραμείνουν στη διάθεση και όχι όσους έχουν οργανική.
Το πρόβλημα ειναι με ποια κριτηρια θα μεταταχθουν υποχρεωτικά οσοι εκαναν αιτηση αλλα δεν έπιασαν τις περιοχες που ζήτησαν. Δηλαδη πως θα μεταταξεις κάποιον υποχρεωτικά σε κοντινή θεση απο αυτη που ζήτησε και τον αλλο θα τον αξιολογήσεις μαζι με ολο τον κλαδο για διαθεσιμότητα? μπορει να γινει αλλα περιέχει τεράστιο βαθμό αυθαιρεσιας
Αλήθεια , τι διευκρινηστική περιμένετε;Να σας πουν δηλαδή ότι αν κάνεις αίτηση και περισσέψεις μπαίνεις σε διαθεσιμότητα, ενώ αν δεν κάνεις αίτηση και περισσέψεις θα πας πανελλαδικά;Συνάδελφοι... κάποτε πρέπει να σοβαρευτείτε νομίζω...Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δε γίνοντια και γίνονται και δε λέγονται.Τέτοια διευκρίνηση δεν υπάρχει περίπτωση να βγει...Τώρα σε ό,τι αφορά στην ΟΛΜΕ, πιστεύω ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις ειδικότητες. Είναι ο σκληρός πυρήνας Μαθηματικών , Φυσικών, Χημικών, Φιλολόγων , που δε θα σκάσει κιολας αν χαθούν οι Πληροφορικοί, ή οι θεατρολόγοι, ή οι γυμναστές, που λίγο - πολύ τους θεωρεί απλά γλάστρες στην εκπαίδευση.
Παράθεση από: asterix στις Αυγούστου 20, 2013, 09:36:48 am1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?Γεια χαρά Asterix,Κι εγώ στη διάθεση είμαι και δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο μου έχει τύχει στη ζωή. :-) Εξαρτάται πάντα πόσα μόρια έχεις και εάν ανήκεις σε κλάδο που υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάποια οργανική.
1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?
Παράθεση από: ieremias στις Αυγούστου 20, 2013, 10:11:20 amΤώρα σε ό,τι αφορά στην ΟΛΜΕ, πιστεύω ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις ειδικότητες. Είναι ο σκληρός πυρήνας Μαθηματικών , Φυσικών, Χημικών, Φιλολόγων , που δε θα σκάσει κιολας αν χαθούν οι Πληροφορικοί, ή οι θεατρολόγοι, ή οι γυμναστές, που λίγο - πολύ τους θεωρεί απλά γλάστρες στην εκπαίδευση.Η ΟΛΜΕ τους βλέπει όλους σαν ψήφους. Για την ιστορία πάντως ο τωρινός πρόεδρος δεν ήταν από τον σκληρό πυρήνα που λες συνάδελφε. αρα προφανώς τον συγκεκριμένο τον ένοιαζαν και άλλοι ψήφοι.
Τώρα σε ό,τι αφορά στην ΟΛΜΕ, πιστεύω ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις ειδικότητες. Είναι ο σκληρός πυρήνας Μαθηματικών , Φυσικών, Χημικών, Φιλολόγων , που δε θα σκάσει κιολας αν χαθούν οι Πληροφορικοί, ή οι θεατρολόγοι, ή οι γυμναστές, που λίγο - πολύ τους θεωρεί απλά γλάστρες στην εκπαίδευση.
Παράθεση από: spiromilios στις Αυγούστου 20, 2013, 09:56:57 amΑφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...Έχω και εγώ την καλή διάθεση να το πιστέψω.... αλλά πια δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.... Εγώ έχω αρκετά μόρια, αν χτυπήσω την ΔΔΕ που ήδη είμαι κατά 99% πάω στο γραφείο.... Να φύγω όμως από την τάξη; (Δεν το θέλω....)
Αφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...