*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4788394 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5194 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:33:55 am »
Το πρόβλημα ειναι με ποια κριτηρια θα μεταταχθουν υποχρεωτικά οσοι εκαναν αιτηση αλλα δεν έπιασαν τις περιοχες που ζήτησαν. Δηλαδη πως θα μεταταξεις κάποιον υποχρεωτικά σε κοντινή θεση απο αυτη που ζήτησε και τον αλλο θα τον αξιολογήσεις μαζι με ολο τον κλαδο για διαθεσιμότητα? μπορει να γινει αλλα περιέχει τεράστιο βαθμό αυθαιρεσιας

Καλημέρα,

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύετε ότι θα μετατάξει υποχρεωτικά εκπαιδευτικούς που έκαναν αίτηση για κάποια συγκεκριμένη διεύθυνση σε κάποια άλλη.  Από που προκύπτει αυτό;  Γιατί θεωρείτε ότι το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων για μετάταξη είναι χειρότερο από το να βρίσκεσαι στη λίστα των ανθρώπων στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ;  Μπορούμε να κάνουμε πολλά σενάρια και πραγματικά το υπουργείο έχει αποδείξει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα πιο τρελά μας όνειρα, αλλά πιο πιθανό είναι να κάνει τις μετατάξεις και να μετατάξει υποχρεωτικά όσους παραμείνουν στη διάθεση και όχι όσους έχουν οργανική.
Αν δεν βγουν επίσημα να κάνουν διευκρινήσεις για να βεβαιωθώ γι αυτό που λες, εγώ προσωπικά δεν κάνω αίτηση με τίποτα. Ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του, άλλος μπορεί να να θέλει να κάνει, με γεια του και χαρά του!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:31:51 »

Αποσυνδεδεμένος asterix

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5195 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:36:48 am »
1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?
2. ΠΟΙΑ ειναι η βουκεντρα που λετε?
3. ταχουν λιγο.....εμεις θα την πληρωσουμε δεν θελει κ πολυ σκεψη. δεν θα την πληρωσει αυτος-η που εδιορισε τοσους γυμναστες (περιπου 100 ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ στην Κερκυρα!!!!!) Στον φυσει υπευθυνο του-της αρμοζει μια θεση στο Ευρωπαικο Κοινοβουλιο. Οι αποκατω τρεχουν και δεν βλεπω να προλαβαινουν.

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5196 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:45:31 am »
Ετσι στις 23 ο υπουργός μπορει να ανακοινώσει στον Κουλη την κατάργηση πχ 1300θεσεων απο την ββαθμια ανα ειδικότητα (όσες θεσεις περισσεύουν μετα τις μεταταξεις) και ας πουμε 200 θεσεις διοικητικών ΑΕΙ ΤΕΙ για να βγαινει το 1500.

Θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό γιατί δεν το κατάλαβα?  :-\

Αποσυνδεδεμένος Aκριβή

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #5197 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:48:19 am »
Αν δεν βγουν επίσημα να κάνουν διευκρινήσεις για να βεβαιωθώ γι αυτό που λες, εγώ προσωπικά δεν κάνω αίτηση με τίποτα. Ο καθένας το βλέπει από τη σκοπιά του, άλλος μπορεί να να θέλει να κάνει, με γεια του και χαρά του!

Καλημέρα dragadroun,

εννοείται πως μόνο το υπουργείο γνωρίζει τις προθέσεις του.  Και συμφωνώ ότι ο καθένας πρέπει να επιλέξει για τον εαυτό του, απλά πιστεύω πως οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και ειδικά αυτοί που έχουν λίγα μόρια δεν έχουν και πολλές εναλλακτικές.  Έτσι κι αλλιώς το Σεπτέμβρη θα βρίσκονται κάπου που δεν το έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:31:51 »

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
« Απάντηση #5198 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:49:09 am »
"Ετσι στις 23 ο υπουργός μπορει να ανακοινώσει στον Κουλη την κατάργηση πχ 1300θεσεων απο την ββαθμια ανα ειδικότητα (όσες θεσεις περισσεύουν μετα τις μεταταξεις) και ας πουμε 200 θεσεις διοικητικών ΑΕΙ ΤΕΙ για να βγαινει το 1500."

Το θέμα είναι σε αυτή την περίπτωση ανακοινώνει την κατάργηση θέσεων από που; από κάθε ΠΥΣΔΕ; Από την ειδικότητα σε όλη την επικράτεια; Από που ΜΠΟΡΕΙ να καταργήσει τις θέσεις;
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5199 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:53:08 am »
Η ΟΛΜΕ εξακολουθεί να μη μιλά! Είναι δυνατόν! Ήμαρτον μας αφήνει στην τύχη μας χωρίς καμία συμβουλή?

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5200 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:54:03 am »
εννοείται πως μόνο το υπουργείο γνωρίζει τις προθέσεις του.
Μου φαίνεται οτι θα πρέπει να αμφιβάλλουμε ακόμη και για αυτό!  ;D

Αποσυνδεδεμένος spiromilios

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5201 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:56:57 am »
Αφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5202 στις: Αυγούστου 20, 2013, 09:58:55 am »
Αφου είπαν δεν θα απολύσουμε εκπαιδευτικούς, ο Γκιουλέκας το είχε πει στο Mega γιατι βγάζετε τέτοια συμπεράσματα; Απλά τωρα με τις μετατάξεις θα είναι λιγότεροι στη διάθεση...πίστευω...

Έχω και εγώ την καλή διάθεση να το πιστέψω.... αλλά πια δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.... Εγώ έχω αρκετά μόρια, αν χτυπήσω την ΔΔΕ που ήδη είμαι κατά 99% πάω στο γραφείο.... Να φύγω όμως από την τάξη; (Δεν το θέλω....)

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5203 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:04:20 am »
εννοείται πως μόνο το υπουργείο γνωρίζει τις προθέσεις του.
Μου φαίνεται οτι θα πρέπει να αμφιβάλλουμε ακόμη και για αυτό!  ;D

ερωτηση-σκεψη (περιμενουμε κ διευκρινιστικη τρομαρα μας)

δεν μπορει να μην ξερει κανενας κατι στο υπουργειο που παντα κατι διερεε απο καποιον...
ή οντως εχουν πληρη αγνοια ή κατι κρυβουν... αλλα τι στο καλο του ειναι αυτο το τοσο φοβερο κ 7σφραγιστο μυστικο?

οπως κ να χει κ στις 2 περιπτωσεις τι να βγαλουν ως διευκρινιστικη?? τσαμπα περιμενουμε μου φαινεται κ ας μας φωτησει πλεον ο θεος κ μας κ αυτους μαζι!!!

κ μην ξεχασετε να παιξετε κ ενα λοττο!!!

οτι πιασουμε ρε παιδια!!!  :D :D :D

τι να πω πια? γελαω για να μην κλαψω που ξαφνικα λιγο καιρο πριν ανοιξουν τα σχολεια οχι μονο μπορει να χασω τη δουλεια μου, γ@μω τα μορια μου κ τα πτυχια μου μεσα αλλα ξαφνικα πρεπει να παρω 2 παιδια στην αγκαλια κ να ψαχνω σπιτι να νοικιασω, επιλα δεν ξερω εγω τι, σχολειο για το ενα, παιδικο σταθμο για το αλλο (αν υπαρχει τετοιο καιρο)

Αι σιχτηρ πια κ ο Κουλης κ ολοι τους!!!

Σορρυ παιδια κοντευω να τρελλαθωωωωωωωωωωωωω!!!!

Αποσυνδεδεμένος spiromilios

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5204 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:04:35 am »
Τελικά χρειάζεται ταυτοπροσώπως υποβολή αίτησης στις ΔΙΔΕ ή μόνο στην Αιτ/νια δέχονται με e-mail;

Αποσυνδεδεμένος Aκριβή

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #5205 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:04:57 am »
1. ειμαι στη διαθεση ΠΥΣΔΕ ειναι τοσο κακο αυτο?

Γεια χαρά Asterix,

Κι εγώ στη διάθεση είμαι και δε θα έλεγα ότι είναι και ότι καλύτερο μου έχει τύχει στη ζωή.  :-) Εξαρτάται πάντα πόσα μόρια έχεις και εάν ανήκεις σε κλάδο που υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάποια οργανική.

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5206 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:06:09 am »

ενταξει τοτε, αφου το ειπε ο Γκιουλεκας στο αξιοπιστο μεγκα τσανελε να ησυχασουμε, να κλειδωσουμε το παρον νημα κ να παμε ηρεμοι στις παραλιες για μπανακια...μακαρι παντως Σπυρο να εχεις δικιο κ αδικα να ανησυχει ολος ο κοσμος..
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος idefix

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5207 στις: Αυγούστου 20, 2013, 10:06:48 am »

Έχω και εγώ την καλή διάθεση να το πιστέψω.... αλλά πια δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.... Εγώ έχω αρκετά μόρια, αν χτυπήσω την ΔΔΕ που ήδη είμαι κατά 99% πάω στο γραφείο.... Να φύγω όμως από την τάξη; (Δεν το θέλω....)

αφού είσαι σε μια δδε που από ό,τι κατάλαβα θέλεις να παραμείνεις, γιατί να βάλεις γραφείο;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)