0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι άνθρωποι δεν είναι ηλίθιοι. Μια χαρά ξέρουν τι κάνουν. Θέλω όμως να ζήσω τη στιγμή που οι επικοινωνιολόγοι τους θα σκίσουν τα πτυχία τους. Δυστυχώς μάλλον αργεί αυτή η μέρα...
Ναι...σαφεστατα δεν τους συμφερει καμια αλλη διευκρινιση,γιατι τοτε ο κοσμος απλα δεν θα εκανε αιτηση σε αυτες τις μεταταξεις.Ομως περιμενα τουλαχιστον να πουν κατι για τιςε εθελοντικες.Ουτα καν αυτο.Αλλα ειπαμε,ουτε αυτο τους συμφερει.
Επειδή παρά τα όσα γράφω ανόητους δεν τους θεωρώ πρέπει να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης τους: Καταλήγουμε ότι με όσα κάνει το υπουργείο μας ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ να κάνουμε δήλωση; Προσέξτε: δε λέω ότι τελικά δε θα κάνουμε (ο καθένας άλλωστε έχει διαφορετικούς λόγους) Λέω ότι έτσι πως λειτουργεί οι αιτήσεις θα είναι λιγότερες από το φυσιολογικό (5% 10% 20%; ποιος ξέρει). ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;Α. Για να βολευτούν (όσο γίνεται καλύτερα) αυτοί που πρέπει.
@ DamienΑυτό το "σκοπίμως" γιατί το λες; Η ενημέρωση που είχες ήταν ότι σκόπιμα δεν θα δώσουν διευκρινίσεις;
Δηλαδή θέλουν να παρασύρουν κόσμο να κάνει αίτηση και μετά να τους σκάσουν το παραμύθι;
Μιλησα με αιρετό της περιοχης μου , και με συμβουλευσε να μην κανω τιποτα. Οσων κανουν αιτηση , τα ονοματα θα ειναι στις λίστες για υποχρεωτικες μεταταξεις και ισως και διαθεσιμοτητα αν δεν βγαινουν τα νουμερα.
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 20, 2013, 04:37:22 pmΕπειδή παρά τα όσα γράφω ανόητους δεν τους θεωρώ πρέπει να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης τους: Καταλήγουμε ότι με όσα κάνει το υπουργείο μας ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ να κάνουμε δήλωση; Προσέξτε: δε λέω ότι τελικά δε θα κάνουμε (ο καθένας άλλωστε έχει διαφορετικούς λόγους) Λέω ότι έτσι πως λειτουργεί οι αιτήσεις θα είναι λιγότερες από το φυσιολογικό (5% 10% 20%; ποιος ξέρει). ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ;Α. Για να βολευτούν (όσο γίνεται καλύτερα) αυτοί που πρέπει.
Μιλησα με αιρετό της περιοχης μου , και με συμβουλευσε να μην κανω τιποτα. Οσων κανουν αιτηση , τα ονοματα θα ειναι στις λίστες για υποχρεωτικες μεταταξεις και ισως και διαθεσιμοτητα αν δεν βγαινουν τα νουμερα. Τα παραπανω απιβεβαιωσα , στην συνεχεια , και με προισταμενο της ΔΔΕ που ανηκα πριν παρω μεταθεση.Χτυπαω το κεφαλι μου τωρα , που πηρα μεταθεση και ειμαι 2 χρονια στην διαθεση ΠΥΣΔΕ , ενω απο εκει που εφυγα ειχα οργανική και δεν θα μπορουσε να με κουνησει κανενας. Ευτυχως εχω διοριστει με ΑΣΕΠ και δεν θα βγω σε διαθεσιμότητα , αλοιμονο στους συναδελφους που ειναι απο επετηρίδα. Λογικα , αν εισαι απο επετηριδα δεν πρεπει επ'ουδενί να κανεις αιτηση , καθως θα κινδυνεύεις να τεθεις σε διαθεσιμοτητα και κατα συνεπεια απολυση.Εγω δεν θα κανω τιποτα και θα περιμενω τις εξελίξεις .καλη τυχη.
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 20, 2013, 04:52:15 pm