0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικα με το θεμα των οργανικων, χθες στη συνελευση της τοπικης ελμε, μας ξεκαθαρισαν οτι οι θεσεις των υποχρεωτικων ειναι λειτουργικα κι οχι οργανικα κενα.
Ότι πιο απαραδεχτο και παρτάκιδο εχω δει στη ζωη μου.Πλακα μας κανεις φιλε μου ναι;Δηλαδη επειδη υπαρχουν καποια βυσματα καπου,που ειναι πολυ λιγα σε σχεση με τους υπολοιπους,να μην μετρανε τα μορια δυσμενων συνθηκων,επειδη ετσι σε βολευει εσενα που μενεις σε πολη;;
Σήμερα το πρωί άκουσα τον Μητσοτάκη στο ραδιόφωνο να λέει ότι οι υποχρεωτικές μετατάξεις που γίνονται στο Υπουργείο Παιδείας δεν εντάσσονται στην γενικότερη κινητικότητα, δεν ξέρω σε ποια εκπομπή, πάντως ο δημοσιογράφος ήταν ο Πορτοσάλτε, που χαρακτηριστικά τον ρώτησε: Τι έχετε να πείτε για τους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν ότι πληρώνουν τη νύφη;
Παράθεση από: chrysana στις Αυγούστου 21, 2013, 04:48:01 pmΣχετικα με το θεμα των οργανικων, χθες στη συνελευση της τοπικης ελμε, μας ξεκαθαρισαν οτι οι θεσεις των υποχρεωτικων ειναι λειτουργικα κι οχι οργανικα κενα.Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Μπορείς να το διατυπώσεις διαφορετικά;
Αν μπείτε στη σελίδα με τις αιτήσεις http://teachers.exams.minedu.gov.gr/ θα δείτε ότι έχει και κουμπί (νέο;) για την είσοδο στη βάση από Δευτεροβάθμια! Στην αρχή τουλάχιστον εγώ όπως λέει και το manual, είχα δει μόνο ένα κουμπί μόνο για τον Εκπαιδευτικό. Κάνω λάθος;
Παράθεση από: teacher_ στις Αυγούστου 21, 2013, 04:22:54 pmΣήμερα το πρωί άκουσα τον Μητσοτάκη στο ραδιόφωνο να λέει ότι οι υποχρεωτικές μετατάξεις που γίνονται στο Υπουργείο Παιδείας δεν εντάσσονται στην γενικότερη κινητικότητα, δεν ξέρω σε ποια εκπομπή, πάντως ο δημοσιογράφος ήταν ο Πορτοσάλτε, που χαρακτηριστικά τον ρώτησε: Τι έχετε να πείτε για τους εκπαιδευτικούς που πιστεύουν ότι πληρώνουν τη νύφη;http://www.skai.gr/player/radio/?mmid=242073μετά το 35:00
Να παραθέσω λοιπόν κι εγώ το δικό μου σκεπτικό!Λέμε τόσο καιρό ότι στις υποχρεωτικές δε δίνονται οργανικές.Σας φαίνεται τόσο λογικό όμως το υπουργείο να έκανε τη σύσταση των νλεων κλάδων στην πρωτοβάθμια,χωρίς να δώσει οργανικές?Τι σύσταση κλάδων είναι αυτή?Κάτι μου λέει ότι αυτό θα γίνει με τις εθελοντικές!!!Ότι δεν τελειώσαμε ακόμη με αυτές.
Τελικά από την ΟΛΜΕ για την συνάντηση με τον υπουργό έχουμε σήμερα κανένα νέο;