0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είτε, το καλύτερο, οι μετατάξεις θα έπρεπε να γίνουν πανελλαδικά ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,
Το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας της ΑΣΠΑΙΤΕ θα μπορούσε να προσμετρηθεί, ή όχι (λόγω του ότι είναι μονοετούς φοίτησης);Ευχαριστώ!
Να ρωτήσω κάτι, δεν ξέρω εάν έχει απαντηθεί παλιότερα. Υπάρχει κάποιο αρχείο με τα μόρια αυτών που είχαν κάνει αίτηση για τις εθελοντικές μετατάξεις;
ΠαράθεσηΕίτε, το καλύτερο, οι μετατάξεις θα έπρεπε να γίνουν πανελλαδικά ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΥΝΘΗΚΩΝ,Ότι πιο απαραδεχτο και παρτάκιδο εχω δει στη ζωη μου.Πλακα μας κανεις φιλε μου .[/b]
Επανερχομαι λοιπον σε εμας που εχουμε κανει αιτηση στις εθελοντικες.Σκεφτομαι τα εξης δεδομενα:-Μπορει το κρατος,να προκηρυσει εναν διαγωνισμο(το λεω ετσι απλα για να γινει πιο καταννοητο),ενω ηδη πριν ειχε προκηρυξει παρομοιο..ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ να διεκδικουν ταυτοχρονα και οι 2 διαγωνισμοι;Προφανως και οχι.Σωστα δεν σκεφτομαι;Παμε παρακατω.Αρα-ή ο παλιος διαγωνισμος εχει ακυρωθει-ή δεν βαζει στον νεο διαγωνισμο τισ ΙΔΙΕΣ θεσεις.Παμε στο πρωτο σεναριο.-Αν εχει ακυρωθει ο πρωτος διαγωνισμος,δεν ειναι υποχρεωμενο το κρατος να ΑΚΥΡΩΣΕΙ τον πρωτο διαγωνισμο;Και ΑΦΟΥ τον ακυρωσει, να το ανακοινωσει,ετσι ωστε αυτοι που συμμετειχαν στον πρωτο διαγωνισμο,να ξερουν και να τους διδεται το δικαιωμα να συμμετεχουν και στον δευτερο;Παντως να ισχυουν 2 διαγωνισμοι για τις ΙΔΙΕΣ θεσεις,αυτο δεν μπορει να παιξει πιστευω.Παμε στο δευτερο σεναριο-Δεν βαζει στο διαγωνισμο τις ιδιες θεσεις.Γιατι;Αν ακυρωνε τον πρωτο,θα επρεπε να μπουν και αυτες οι θεσεις.Δεν τις βαζει,απλα γιατι τις φυλαει για τον πρωτο διαγωνισμο.Γιατι ειναι αλλος ο δευτερος διαγωνισμος και αλλος ο πρωτος.ΠΡΟΣΟΧΗ.Ειναι οι σκεψεις μου ξαναλεωψ.Τιποτα δεν ξερω απο κανεναν.Απο αυτα που βλεπω και απο την λογικη μου τα ΄λεω.Οποιος εχει γνωσεις γυρω απο αυτα τα ζητηματα,ας κανει τον κοπο να απαντησει στο σκεπτικο μου.Να παραθέσω λοιπόν κι εγώ το δικό μου σκεπτικό!Λέμε τόσο καιρό ότι στις υποχρεωτικές δε δίνονται οργανικές.Σας φαίνεται τόσο λογικό όμως το υπουργείο να έκανε τη σύσταση των νλεων κλάδων στην πρωτοβάθμια,χωρίς να δώσει οργανικές?Τι σύσταση κλάδων είναι αυτή?Κάτι μου λέει ότι αυτό θα γίνει με τις εθελοντικές!!!
Οργασμός εξελίξεων τις 15 τελευταίες μέρες στο Υπουργείο . Πάντως αν δούμε ψύχραιμα (όχι με τα μάτια της ειδικότητάς μας) ΟΛΟ το πρόγραμμα σε συνδυασμό α. με το παλιό πρόγραμμα, β. αυτό που εμφανίζονταν στα πιλοτικά Νέα Σχολεία γ. με αυτό που βγήκε με non paper και με το τωρινό, εμένα η εντύπωσή μου είναι ότι το υπουργείο τρέμει το ενδεχόμενο κενών με την έναρξη των μαθημάτων