0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια χαρα θα τα βρει τα ατομα!!οργανικη σε σχολειο σημαινει1)τελος οι μεταθεσεις(ποσοι θα παραιτηθουν επειδη ποτε δεν θα μπορεσουν να γυρίσουν στο τόπο τους?)2)τελος οι αποσπάσεις (ομοιως)3)κλεισιμο σχολειου - απολυση πορσωπικού4) μειωση τμημάτων - απολυση πορσωπικου5)συγχωνευση σχολειων- απολυση προσωπικούκαι παιει λεγοντας....
Παράθεση από: heren στις Αυγούστου 26, 2013, 02:53:25 pmμια χαρα θα τα βρει τα ατομα!!οργανικη σε σχολειο σημαινει1)τελος οι μεταθεσεις(ποσοι θα παραιτηθουν επειδη ποτε δεν θα μπορεσουν να γυρίσουν στο τόπο τους?)2)τελος οι αποσπάσεις (ομοιως)3)κλεισιμο σχολειου - απολυση πορσωπικού4) μειωση τμημάτων - απολυση πορσωπικου5)συγχωνευση σχολειων- απολυση προσωπικούκαι παιει λεγοντας....Πιο καταστροφολογία πεθαίνεις...
Με μία γρήγορη αναζήτηση στο db.sch.grΠρωτοβάθμια: 12313Δευτεροβάθμια: 3852
Παράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 26, 2013, 02:47:15 pmΜε μία γρήγορη αναζήτηση στο db.sch.grΠρωτοβάθμια: 12313Δευτεροβάθμια: 3852Τι είναι αυτά τα νούμερα?
Παράθεση από: eidolonen στις Αυγούστου 26, 2013, 02:29:25 pmΠαράθεση από: teacher_ στις Αυγούστου 26, 2013, 02:23:25 pmΟι 1300 που περισσεύουν από τις υποχρεωτικές μετατάξεις;Προσφέρομαι εθελοντικά εγώ για διαθεσιμότητα!! Κατέθεσα αίτηση και στις εθελοντικές μετατάξεις, καλύπτω λοιπόν και τον υπουργό, με συμφέρει κιόλας οικονομικά από το να ξενιτεύομαι, πείτε μου μόνο ποιον να ενημερώσω!Συμφωνώ απολύτως από το να ξενιτεύομαι, καλύτερα κινητικότητα. Μπορεί να μπω σε κανένα πιο αξιοπρεπή τομέα από αυ΄τον της εκπαίδευσης που είμαι ένα τίποτα από κάθε άποψη
Παράθεση από: teacher_ στις Αυγούστου 26, 2013, 02:23:25 pmΟι 1300 που περισσεύουν από τις υποχρεωτικές μετατάξεις;Προσφέρομαι εθελοντικά εγώ για διαθεσιμότητα!! Κατέθεσα αίτηση και στις εθελοντικές μετατάξεις, καλύπτω λοιπόν και τον υπουργό, με συμφέρει κιόλας οικονομικά από το να ξενιτεύομαι, πείτε μου μόνο ποιον να ενημερώσω!
Οι 1300 που περισσεύουν από τις υποχρεωτικές μετατάξεις;
Παράθεση από: mat στις Αυγούστου 26, 2013, 03:02:48 pmΠαράθεση από: christos_chr στις Αυγούστου 26, 2013, 02:47:15 pmΜε μία γρήγορη αναζήτηση στο db.sch.grΠρωτοβάθμια: 12313Δευτεροβάθμια: 3852Τι είναι αυτά τα νούμερα?Δεν είναι διαθεσιμότητες πάντως Το σύνολο των σχολικών μονάδων σε α/θμια και β/θμια.