0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikitas στις Αυγούστου 26, 2013, 03:28:04 pmΔύο ώρες μετά το επίμαχο δημοσίευμα για αναζήτηση νέας δεξαμενής 1.765 διαθεσίμων, προς αντικατάσταση αντίστοιχου αριθμού διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ & ΤΕΙ, που δε φαίνεται τελικά να πλεονάζουν, το newsbeast ξαναχτυπά, ανακαλύπτοντας ότι οι 1.765 του ΥΠΑΙΘΑ ξαναγίνονται 1.500!Υ.Γ. Συνάδελφοι, έναν ωραίο ιταλικό χορό που λέγεται ταραντέλα τον ξέρετε;Ο χορος του Ζαλογγου ειναι ''καλυτερος''
Δύο ώρες μετά το επίμαχο δημοσίευμα για αναζήτηση νέας δεξαμενής 1.765 διαθεσίμων, προς αντικατάσταση αντίστοιχου αριθμού διοικητικών υπαλλήλων ΑΕΙ & ΤΕΙ, που δε φαίνεται τελικά να πλεονάζουν, το newsbeast ξαναχτυπά, ανακαλύπτοντας ότι οι 1.765 του ΥΠΑΙΘΑ ξαναγίνονται 1.500!Υ.Γ. Συνάδελφοι, έναν ωραίο ιταλικό χορό που λέγεται ταραντέλα τον ξέρετε;
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 26, 2013, 03:41:30 pmΠαράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 26, 2013, 03:39:09 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 26, 2013, 03:29:10 pmΓια να πούμε και καμιά μ...α χωρίς να αρπαχτούμε με τόσους που βλέπω μαζεμένους εδώ, αν ήμουν υπουργείο θα αναρτούσα ένα αρχείο μετατάξεων που θα ήταν κατεστραμένο....μετά θα περίμενα αντιδράσεις... Δυο τρεις φορές να το κάνουν αυτό δεν θα χρειαστεί να ψάξει για 1500 πλεονάζοντες ... σε ομάδες των 500 θα απευθυνόμαστε στα ψυχιατρεία. Το τραγικό είναι ότι δεν μπορούμε να περάσουμε στην κοινωνία αυτό που γίνεται. Οι γιατροί για μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου και πάλι ακούγεται το πρόβλημά τους. Εδώ μιλάμε για σαδισμό και δεν μας δίνει σημασία κανείς.Αν και ξεφεύγουμε για να είναι κάποιος σαδιστής πρέπει ν βρει μαζόχες. Δεν παίρνετε κανένα τηλέφωνο στο Υπουργείο μήπως ο Αρβα... πήγε για μεσημεριανή σιέστα;Μολις διαβασα στο alfavita οτι σημερα θα ανοκοινωθουν τα ονοματα οσων παρουν μεταταξη.....απο ποια πηγη δεν ξερω...
Παράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 26, 2013, 03:39:09 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 26, 2013, 03:29:10 pmΓια να πούμε και καμιά μ...α χωρίς να αρπαχτούμε με τόσους που βλέπω μαζεμένους εδώ, αν ήμουν υπουργείο θα αναρτούσα ένα αρχείο μετατάξεων που θα ήταν κατεστραμένο....μετά θα περίμενα αντιδράσεις... Δυο τρεις φορές να το κάνουν αυτό δεν θα χρειαστεί να ψάξει για 1500 πλεονάζοντες ... σε ομάδες των 500 θα απευθυνόμαστε στα ψυχιατρεία. Το τραγικό είναι ότι δεν μπορούμε να περάσουμε στην κοινωνία αυτό που γίνεται. Οι γιατροί για μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου και πάλι ακούγεται το πρόβλημά τους. Εδώ μιλάμε για σαδισμό και δεν μας δίνει σημασία κανείς.Αν και ξεφεύγουμε για να είναι κάποιος σαδιστής πρέπει ν βρει μαζόχες. Δεν παίρνετε κανένα τηλέφωνο στο Υπουργείο μήπως ο Αρβα... πήγε για μεσημεριανή σιέστα;
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 26, 2013, 03:29:10 pmΓια να πούμε και καμιά μ...α χωρίς να αρπαχτούμε με τόσους που βλέπω μαζεμένους εδώ, αν ήμουν υπουργείο θα αναρτούσα ένα αρχείο μετατάξεων που θα ήταν κατεστραμένο....μετά θα περίμενα αντιδράσεις... Δυο τρεις φορές να το κάνουν αυτό δεν θα χρειαστεί να ψάξει για 1500 πλεονάζοντες ... σε ομάδες των 500 θα απευθυνόμαστε στα ψυχιατρεία. Το τραγικό είναι ότι δεν μπορούμε να περάσουμε στην κοινωνία αυτό που γίνεται. Οι γιατροί για μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου και πάλι ακούγεται το πρόβλημά τους. Εδώ μιλάμε για σαδισμό και δεν μας δίνει σημασία κανείς.
Για να πούμε και καμιά μ...α χωρίς να αρπαχτούμε με τόσους που βλέπω μαζεμένους εδώ, αν ήμουν υπουργείο θα αναρτούσα ένα αρχείο μετατάξεων που θα ήταν κατεστραμένο....μετά θα περίμενα αντιδράσεις...
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 26, 2013, 03:44:08 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 26, 2013, 03:41:30 pmΠαράθεση από: Ritsa-ki στις Αυγούστου 26, 2013, 03:39:09 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 26, 2013, 03:29:10 pmΓια να πούμε και καμιά μ...α χωρίς να αρπαχτούμε με τόσους που βλέπω μαζεμένους εδώ, αν ήμουν υπουργείο θα αναρτούσα ένα αρχείο μετατάξεων που θα ήταν κατεστραμένο....μετά θα περίμενα αντιδράσεις... Δυο τρεις φορές να το κάνουν αυτό δεν θα χρειαστεί να ψάξει για 1500 πλεονάζοντες ... σε ομάδες των 500 θα απευθυνόμαστε στα ψυχιατρεία. Το τραγικό είναι ότι δεν μπορούμε να περάσουμε στην κοινωνία αυτό που γίνεται. Οι γιατροί για μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου και πάλι ακούγεται το πρόβλημά τους. Εδώ μιλάμε για σαδισμό και δεν μας δίνει σημασία κανείς.Αν και ξεφεύγουμε για να είναι κάποιος σαδιστής πρέπει ν βρει μαζόχες. Δεν παίρνετε κανένα τηλέφωνο στο Υπουργείο μήπως ο Αρβα... πήγε για μεσημεριανή σιέστα;Μολις διαβασα στο alfavita οτι σημερα θα ανοκοινωθουν τα ονοματα οσων παρουν μεταταξη.....απο ποια πηγη δεν ξερω...Ιαματική μήπως; Καλά κανένα μπινελίκι δεν έχει βρεθεί κανένας χριστιανός να μου ρίξει σήμερα; Ρε τι πάθατε για ξυπνήστε λίγο...@nikitas1765-1500=265 Γυμνιστές πάλι;
H αλήθεια είναι ότι κάποιοι άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους.Μη νομίζει κανείς ότι πανηγυρίζουμε κιόλας.Απλά πλέον δεν θέλω να τρελαίνομαι με "σιγουρες" φήμες.