0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω να ρωτησω κατι κ οποιος μπορει να βοηθησει?Ισως να ειναι κ χαζο αλλα δικαιολογηστε με γιατι το μυαλο μου αυτες τις μερες εχει γινει πολτος. αν καποιος εβαλε 1η επιλογη εκτος πυσδε κ περιφερειας κ 2η εκτος πυσδε αλλα εντος περιφερειας διορισμου πως εξεταζεται η αιτηση του θελω να πω εστω οτι στην 1η επιλογη του δεν καλυπτονται οι θεσεις απο τους εντος(περιφερειας η πυσδε)συνεπως υπαρχουν θεσεις προς διεκδικιση απο την επικρατεια και με τα μορια του την πιανει αλλα στην περιφερεια που ανηκει δεν εχουν γινει αιτησεις κ δεδομενου οτι εχει μορια κ εχει αιτηθει νομο εντος περιφερειας τον στελνουν εκει για να καλυφθουν πρωτα τα κενα εκει?ετσι τι νοημα εχει η πρωτη κ δευτερη επιλογη?
Καμια βαση δεν δινω σ εεναν χρηστη του αλφαβιτα.Μια μανια ομως που την εχετε ορισμενοι,να παιρνετε σαν δεδομενα αυτα που γραφονται ανεπισημα...
ακόμη και Φεκ να πάρει δεν μπορει καποιος να κάνει ενσταση??
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 26, 2013, 04:34:32 pmΚαμια βαση δεν δινω σ εεναν χρηστη του αλφαβιτα.Μια μανια ομως που την εχετε ορισμενοι,να παιρνετε σαν δεδομενα αυτα που γραφονται ανεπισημα... Εγω ομως θελω να δω τον αξιολογικο πινακα.Ακομα και η εγκυκλιος/κουρελοχαρτο των υποχρεωτικων,μιλαγε για πινακα αξιολογησης των αιτηθεντων.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ελα να σε φτιάξω και σένα λίγο μεσημεριάτικα. Αμα σου πω ότι το πήρε ο Μπράτης και στον πανικό να το παρει πρώτος το έσκισε...θα με πιστεψεις τώρα...το έίδα με τα μάτια μου...
Καμια βαση δεν δινω σ εεναν χρηστη του αλφαβιτα.Μια μανια ομως που την εχετε ορισμενοι,να παιρνετε σαν δεδομενα αυτα που γραφονται ανεπισημα... Εγω ομως θελω να δω τον αξιολογικο πινακα.Ακομα και η εγκυκλιος/κουρελοχαρτο των υποχρεωτικων,μιλαγε για πινακα αξιολογησης των αιτηθεντων.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 26, 2013, 04:38:02 pmΠαράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 26, 2013, 04:34:32 pmΚαμια βαση δεν δινω σ εεναν χρηστη του αλφαβιτα.Μια μανια ομως που την εχετε ορισμενοι,να παιρνετε σαν δεδομενα αυτα που γραφονται ανεπισημα... Εγω ομως θελω να δω τον αξιολογικο πινακα.Ακομα και η εγκυκλιος/κουρελοχαρτο των υποχρεωτικων,μιλαγε για πινακα αξιολογησης των αιτηθεντων.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ελα να σε φτιάξω και σένα λίγο μεσημεριάτικα. Αμα σου πω ότι το πήρε ο Μπράτης και στον πανικό να το παρει πρώτος το έσκισε...θα με πιστεψεις τώρα...το έίδα με τα μάτια μου... guestteacher πλάκα κάνεις,έτσι;
@athapris.Εχεις δίκιο. αλλά πραγματικά ΤΩΡΑ τι έλεγχος θα μπορούσε να γίνει;Εκτός αν ζητηθεί από τον φορέα που θα παρουσιαστείς να ελεγχθούν τα δικαιολογητικά φαντάζομαι.Φυσικά καταλαβαίνω τι συνεπάγεται αυτό.Αλλά πραγματικά πως ελεγχεται το μεταπτυχιακό ή οικογενειακή κατάσταση αφού δεν αναφέρει τίποτα για το μέχρι πότε και αν δεν στο κάνει στην φάση των αιτήσεων; Τέλος πάντων μην κάνουμε πάλι υποθέσεις (για τον έλεγχο εννοώ).@kateriΕ βέβαια είναι απίθανο άμα είσαι persona καθαρίζουν οι μπάβοι δεν λερώνεις τα χέρια σου εσύ...(παιδιά πλάκα κάνω έτσι)