0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Damien, η διχογνωμία σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί στα ΕΑΕΠ, άπαξ και πάψει η χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, ταλανίζει πολύ κόσμο. Δεν ξέρεις πόσους έχω ακούσει να λένε ότι τα συγκεκριμένα σχολεία θα κλείσουν, όταν στερέψουν οι ευρωπαϊκές κάνουλες. Κι εγώ έχω την ίδια άποψη με σένα, ότι τα κονδύλια του ΕΣΠΑ καλύπτουν τη μισθοδοσία των αναπληρωτών αποκλειστικά και μόνο και ότι τα σχολεία αυτά καθαυτά δε θα επηρεαστούν μετά το πέρας του προγράμματος, αλλά σιγά-σιγά αρχίζω ν' αμφιβάλλω γι' αυτά που ξέρω. Είναι καλό να διευκρινίζεται.
Ας εξηγησουν οι υπερμαχοι της αποψης αυτης σε τι εγκειται η ειδοποιος οικονομικη διαφορα μεταξυ ενος σχολειου ΕΑΕΠ και ενος κανονικου δημοτικου, αφ ης στιγμης η βασικη λειτουργικη δαπανη, η μισθοδοσια του μονιμου προσωπικου, ειναι δεδομενη και ανελαστικη, ειτε οι εμπλεκομενοι εκπαιδευτικοι διατιθενται απο τη
τελικα ρε παιδια οσοι καναμε ενσταση επι των μεταταξεων ο τιτλοσ τησ αιτησης μας πανω επρεπε να γραφει ενσταση ή αιτηση θεραπειασ? ξερει κανεις τη διαφορα?
Eίναι προφανές οτι όλες οι κινήσεις που γίνονται είναι για την επιβεβαίωση της εξουσίας των "δανειστών" (sic) και όχι για λόγους ουσίας!Ας φωναξουν λοιπον τους δανειστες να τους ψηφισουν στις επομενες εκλογες γιατι εμεις ....ο,τι δωσαμε, δωσαμε!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ K συνάδελφε; Γιατί δεν μας τις ανακοίνωσαν;Γιατί απ όσο γνωρίζω μιλάμε για πρόγραμμα το οποίο θα τρέξει έως το 15 στη συνέχεια έχουν κάνει αίτηση για άλλα 2 χρόνια εως το 17, εκτιμώ ότι θα το πάρουν . Στη συνέχεια όμως θα πρέπει να τρέξουν μόνοι τους το πρόγραμμα με ελληνικά κονδύλια...Υπάρχουν? ΟΧΙ...άρα τέλος...ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ..... εως και το 15 είναι οκ οι συνάδελφοι που πήραν μετάταξη θα μείνουν και βάση του Νόμου 2 χρόνια μακρυά από τις οικογένειες τους καθώς πρέπει να υπηρετήσουν την οργανική τους και μετά τι θα γίνει θα τους πουν ευχαριστούμε δε σας χρειαζόμαστε? Είτε γιατί τέλειωσε το πρόγραμμα ειτε γιατί θα γίνει αξιολόγηση και θα βρεθούν 5 με οργανική ασχέτως ωρών που έχουν....ποιος θα φύγει τότε? Για ποιον θα κλαίμε!!!!!!!
check thishttp://www.esos.gr/article/eidisis-protovathmia-ekpaidefsi/ekaton-eikosi-ekpaideytikoi-prosefygan-dikaiosynh-metataxeisΘα ισχύσουν αυτές οι μετατάξεις που έγιναν χωρίς να έχουν δώσει ακόμη οργανικές, θα ακυρωθούν ή θα τροποποιηθούν;Τροφή για σκέψη...