0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία! Έχουν δικιο! Αποτέλεσμα... θα απορριφθεί διότι έχει παρέλθει η προθεσμία στην οποία μπορούσε να ακυρωθεί η Υπουργική απόφαση.Πότε έπρεπε..; Όταν ανακοινώνονταν η διαπιστωτική πράξη της συγκεκριμένης Υπουργικής απόφασης για όλα αυτα τα κενά στην Πρωτοβάθμια και για τα οποία κενά καλούνταν οι ενδιαφερόμενοι από τη Δευτεροβάθμια!
Η προσφυγή έχει κατατεθεί εντός χρονικών ορίων. Απλά τώρα βγήκε στη δημοσιότητα.
Συνάδελφοι γειά σας!Είμαι νέα εδώ.Είχα κάνει αίτηση για μετάταξη στην πρωτοβάθμια και στις εθελοντικές και στις "υποχρεωτικές".Δεν πήρα μετάταξη στην περιοχή που ήθελα αλλά πήραν άλλοι με πολύ λιγότερα μόρια.Συμπεραίνω ότι αυτό έγινε γιατι η Υ.Α. δεν ανέφερε πλεονάζοντες ειδικότητάς μου στην περιοχή που ανήκω.Τώρα έχω βγει εξ ' ολολήρου πλεονάζουσα.Έκανα ένσταση-αίτηση θεραπείας αλλά δεν βλέπω φως.Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν έχει γίνει κάτι με δικηγόρο στην Αθήνα?Ενδιαφέρομαι τόσο για τις εθελοντικές όσο και για την ακύρωση της διαδικασίας των "Υποχρεωτικών".Ευχαριστώ
Νεότερα για ενστάσεις http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/argotero-avrio-anakoinosi-enstaseon-metataxeis-ekpaideytikon
Οσοι ευελπιστουσαν σε β γυρο υποχρεωτικων μεταταξεων(καλα..για τις εθελοντικες δεν το συζητω καν/σαν να μην υπηρξαν ποτε),μαλλον ας το ξεχασουν.Πηραν αναπληρωτες για τα ΕΑΕΠ,απο τις ειδικοτητες καλλιτεχνικων,θεατρολογιας κλπ.Αυτες που συμμετειχαν στις μεταταξεις δηλαδη.