0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό έγινε κατά κόρον. Αν είσαι ΠΕ05, το να βρεις τα μόρια όλων από το pdf των μορίων μετάθεσης 2013 ήταν πανεύκολο. Οταν έφτασα σε άτομο που πήρε μετάταξη με 43 μορια λιγότερα από εμένα σταμάτησα. Το έχω ξαναγράψει...δεν υπήρξε καμμία νομιμότητα στην σειρά προτεραιότητας...έγιναν πολλά τραγελαφικά...
και η δική μου εκτίμηση αυτή ήταν και είναι και απλώς ανεπίσημα με ενημερώνουν συνάδελφοι από το υπουργείο και επιβεβαιώνω τις σκέψεις μου. Ωστόσο μπορεί κι όλα αυτά να μην ισχύσουν και να δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Ας μην έχουμε παράπονο...όλο στην ίντριγκα και στην διαπλοκή είναι η ταινία στην οποία συμμετέχουμε...
Έχω πάντως την αίσθηση ότι η μετάταξη εξαρτήθηκε από το εάν σε απελευρέρωνε το ΠΥΣΔΕ προέλευσης. Η περίπτωση που λέτε που διορίστηκε το 2010, μήπως ήταν με απόσπαση στο υπουργείο;
Ακουσε κανένας τίποτα για ενστάσεις μετατάξεων που υποτίθεται θα εξεταζόταν σήμερα.
Τι να λεμε τωρα ...οτι ξερω ατομο προσωπικα γιατι καναμε πεκ μαζι εχει διοριστει το 2010 ! και πηρε με 43 μορια αντε και το μεταπτυχιακο 50 μεταταξη για α αθηνας;;;; στη δικη μας ειδικοτητα που εγινε χαμος , που βλεπεις τα μορια και σε πιανει ιλιγγος;;Δλδ δε την ηθελε την α αθηνας κανεις πια;
χαχαχαχα εγώ τη θέλω πάντως...χαχαχαχα