0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτσε πρώτα να δούνε ενστάσεις να δούνε τι θα κάνουν με τα λοιπά των υποχρεωτικών για ΙΕΚ, του 4057, του 1824 και με τη νέα χρονιά γιατί το 2013 είναι γρουσούζικο μπορεί να κάνουν και νέα φάση...
Νεότερα από ΜπράτηΓια τις ενστάσεις επί των μετατάξεων λένε πως θα τις ανακοινώσουν σήμερα ή αύριο.Πολλές φορές ,βέβαια,το είπαν αυτό ως τώρα!
@elenam βεβαιωσου πρωτα οτι τα ατομα που πηραν δεν ηταν απο το οικειο πυσδε η απο την οικεια περιφερεια διοτι δυστυχως ειχαν προτεραιοτητα. Επισης στο φεκ φαινεται απο ποιο πυσδε προερχονται οποτε μπορεις να δεις τα μορια τους με λιγο ψαξιμο βεβαια Τελος η ενσταση πρεπει να ειναι οσο πιο συγκεκριμενη γινεται μου ειπε δικηγορος. Μια ενσταση γενικα κατα της διαδικασιας δεν εχει πολλες πιθανοτητες συμφωνα με το δικηγορο μου παντα- μη σε παρω στο λαιμο μου.
@guestteacher @victoryhopeΈχετε και οι δύο απόλυτο δίκιο! Κι εγώ πλέον το βλέπω για την επόμενη σχολική χρονιά τη δικαίωση των ενστάσεων. Αυτό πάντως που είναι πραγματικά απίστευτο, είναι ότι ξέρω για συνολικά έξι άτομα, τρία στην πρώτη μου προτίμηση κι άλλα τρία στη δεύτερή μου προτίμηση, που πήραν μετάταξη με λιγότερα μόρια από εμένα, με βάση τουλάχιστον μία λίστα που κυκλοφόρησε σε σάιτ της ειδικότητάς μου. Στην ένστασή μου δεν τα κατονόμασα, γιατί δεν μπορούσα να στοιχειοθετήσω καταγγελία, καθώς τα μόριά τους ΠΟΤΕ δεν ανακοινώθηκαν επισήμως (μαζί με τυχόν μεταπτυχιακά ή διδακτορικά).
Αυτό έγινε κατά κόρον. Αν είσαι ΠΕ05, το να βρεις τα μόρια όλων από το pdf των μορίων μετάθεσης 2013 ήταν πανεύκολο. Οταν έφτασα σε άτομο που πήρε μετάταξη με 43 μορια λιγότερα από εμένα σταμάτησα. Το έχω ξαναγράψει...δεν υπήρξε καμμία νομιμότητα στην σειρά προτεραιότητας...έγιναν πολλά τραγελαφικά...
Ναι, victoryhope, είμαι ΠΕ05. Έκανα αυτό που λες και ...έφριξα! Η πλήρης παρανομία σε όλο της το μεγαλείο! Αλλά, έλα βρε, "σήμερα, αύριο", όπως λένε...(χαχαχαχα ) θα μάθουμε για τις ενστάσεις!
Προσωπικα πιστευω οτι θα ικανοποιησει μικρο αριθμο ενστασεων γιατι αλλιως θα παραδεχεται οτι η διαδικασια ηταν χαλια...κ πιστευω παραλληλα θα βγει η β φαση ωστε να σου δωσει την ψεδαισθηση της δευτερης ευκαιριας... Δεν εχω πληροφοριες δικη μου εκτιμηση...