0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουμε κάτι νεότερο για το πότε θα βγει το ΦΕΚ;Εγώ έκανα κ ανάκληση της απόσπασης γιατί θεώρησα ότι αφού μετατάχθηκα δεν έχει νόημα η απόσπαση κ έχω βρεθεί ξεκρεμαστος εντελώς.Με οδηγούν σε άνευ αποδοχών από δική τους καθυστέρηση.Μου λένε ότι έχει κολλήσει στην οικονομική υπηρεσία κ.τ.λ. Από αύριο θα αρχίσω να ψάχνω ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος (ανεύθυνος δηλαδή) και βλέπω πως θα κινηθώ νομικά εναντίον του/τους.Υπομονη τέλος.[/quoteΓιατί έκανες ανάκληση αφού το ΦΕΚ δεν έχει βγει;+
Έχουμε κάτι νεότερο για το πότε θα βγει το ΦΕΚ;Εγώ έκανα κ ανάκληση της απόσπασης γιατί θεώρησα ότι αφού μετατάχθηκα δεν έχει νόημα η απόσπαση κ έχω βρεθεί ξεκρεμαστος εντελώς.Με οδηγούν σε άνευ αποδοχών από δική τους καθυστέρηση.Μου λένε ότι έχει κολλήσει στην οικονομική υπηρεσία κ.τ.λ. Από αύριο θα αρχίσω να ψάχνω ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος (ανεύθυνος δηλαδή) και βλέπω πως θα κινηθώ νομικά εναντίον του/τους.Υπομονη τέλος.
Εαν έχουμε ήδη πάρει απόσπαση με το προηγούμενο καθεστώς μπορούμε να παραμείνουμε μέχρι τη λήξη της; (αν βγει το φεκ δηλ)
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!