0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησα με έναν από τους αιρετούς. Μου είπε ότι περιμένουμε νεότερα την εβδομάδα που μας έρχεται.Ακόμα δεν είναι κάτι σιγουρο. Αυτά μου είπε. Προφανώς κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και ίσως ζυγίζουν τις πιθανές συνέπειες. Παρόλα αυτά, αν η απόφαση είναι αρνητική για μας, ετοιμαζόμαστε να κινηθουμε νομικά. Με δυο θετικές εισηγήσεις από το ΚΥΣΠΕ, το πιθανότερο είναι ότι θα δικαιωθούμε.
1) Το βρήκα ευχαριστώ. Θέλω όμως να ρωτήσω αυτους που πρτείνουν να κινηθούμε με αγωγές π.χ geographic . Η ερώτηση μου δεν έχει το παραμικρό ίχνος ειρωνείας. Προσπαθώ να βρώ την κατάλληλη νομοθεσία για να αποστείλλω ερώτημα στο υπουργείο. Η μη υπογραφή των μετατάξεων από την υπουργό ποιο ακριβώς νόμο παραβιάζει; Δηλαδή από που φαίνεται ότι η υπουργός είναι υποχρεωμένη να υπογράψει την απόφαση του ΚΥΣΠΕ , έστω για αυτές τις θέσεις και κλάδους που θεωρει το υπουργείο ότι υπάρχουν. Θα ήταν καλο οι απαντήσεις να συνδεύονται πάντα από τα ανάλογα ΦΕΚ.2) Θα ήθελα αν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είχαν κερδίσει με προσφυγές που έκαναν παλαιότερα συνάδελφοι και αφορούσε τις μετατάξεις.3) Που μπορούμε να μάθουμε επίσημα τις κενές οργανικές θέσεις που θεωρεί ότι υάρχουν το υπουργείο (μέχρι την συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ). Ευχαριστώ πολυ εκ των προταίρων για τις απαντήσεις και το χρόνο σας.
Platonas, τι ειδικότητα εισαι;