0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1. Από την αρχή ανάλογα την μοριοδότηση που ίσχυε κάθε χρονιά για το πλησιέστερο Δημοτικό στο Γυμνάσιο/Λύκειο της τότε τοποθέτησης2. Ναι3. Όσα και της Δευτεροβάθμιας 4. Δεν ξέρω5. Όταν τα περάσει στο e-data θα είναι και διαθέσιμα στο σύστημα teachers minedu gov (το σύστημα που μπαίνουμε για να κάνουμε αίτηση μετάθεσης)
Ανάλογα με το πότε διορίστηκες και πόσα χρόνια υπηρετησης εχεις, να περιμένεις ότι με τη μετατροπή των μορίων, θα τα δεις λιγοτερα
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/351323_organikes-theseis-systasi-721-theseon-stin-protobathmia-tropologiaΣύσταση 721 θέσεων στην Πρωτοβάθμια με μεταφορά ισάριθμων θέσεων από τη Δευτεροβάθμια Οι οργανικές θέσεις κατά κλάδο/ειδικότητες που συστήνονται και κατανέμονται σύμφωνα με τις περ. α‘ και β’, διατίθενται για την οριστική τοποθέτηση εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διάθεση των περιφερειακών υπηρεσιακών συμβουλίων και την εξέταση εμπρόθεσμων αιτήσεων μετάθεσης σχολικού έτους 2020-2021, οι οποίες δεν ικανοποιήθηκαν ως προς οποιαδήποτε επιλογή. Οι οργανικές θέσεις που απομένουν κενές, μετά την εξέταση των ως άνω αιτήσεων μετάθεσης, διατίθενται για διορισμό.Οι οργανικες που μενουν κενες μετα τη νεα εξεταση αιτησεων μεταθεσης, θα επρεπε να διατεθουν για μεταταξεις (
κ αν ισχύει ότι κ καλά έγινε μεταφορά θέσεων από τη β/θμια γιατί σε αυτά τα οργανικά κενά δεν έγιναν μεταθέσεις;
Η ολη φαση μου θυμιζει την περιοδο των μεταταξεων Αρβανιτοπουλου που παρεκαμψαν τους Α/μιους που ειχαν ζητησει μεταθεση σε εκεινες τις περιοχες τοτε, οι οποιοι εν τελει δικαιωθηκαν (νομιζω με δικαστικο αγωνα, δεν ειμαι σιγουρος). Σημερα, παρακαμπτουν αυτους που επιθυμουν μεταταξη.μεταθεσεις που εννοεις; Στην