0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφαρμογή απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για μόρια ειδικοτήτων που μετατάχθηκαν από Δ.Δ.Ε. σε Δ.Π.Ε.https://www.esos.gr/arthra/83136/efarmogi-apofasis-toy-symvoylioy-tis-epikrateias-gia-moria-eidikotiton-poy
Συμφωνώ, αλλά εξίσου λογικό θα ήταν να "επιστραφούν" τα μόρια της Δευτεροβάθμιας σε όλους όσους δούλεψαν σε αυτή και διορίστηκαν/μετατάχθηκαν στην πρωτοβάθμια μέχρι το 2018 που έγινε η αναμοριοδότηση και εξισώθηκαν τα μόρια των 2 βαθμίδων... Πάλι εκπαιδευτικούς 2 ταχυτήτων έχουμε...
Όχι δεν είναι λογικό γιατί η προϋπάρχουσα νομοθεσία όριζε ρητά ότι όταν αλλάζεις βαθμίδα, αλλάζουν και τα μόρια. Ίσχυε ήδη για γυμναστές, μουσικούς και αγγλικων. Και το λέω, αν και εχω δικαιωθεί δικαστικά και θα ξαναλλαξουν τα μόρια μου, δεν επρεπε να ειχε γίνει εξ αρχής
Ναι, κατάλαβα λάθος εγώ. Νόμιζα ότι θα δώσουν σε όλους τα μόρια της Δευτεροβάθμιας. Δε συμφωνώ πάντως. Η λογική του υπουργείου ήταν ότι "αφού το κάνω για όλους, είναι δίκαιο". Δεν ισχύει. Υπήρχαν δημοτικά που έδιναν 1 μόριο όπως και τα γυμνάσια κι έχω περίπτωση εγώ που το δημοτικό έδινε 5 μόρια (αλλά δυσπρόσιτο για τους αναπληρωτές) και το απέναντι (κυριολεκτικά) γυμνάσιο, έδινε 10. Η διαφορά είναι χαώδης. Ευτυχώς έκαναν την αναμοριοδότηση και τα εξίσωσαν.
Στην ηπειρωτική Ελλάδα οι διαφορες μοριων ήταν απιστευτες. Στα νησιά η διαφορά ήταν της τάξης του 1-2 μοριων
Πάλι θα τρέχουν οι διευθυνσεις να αλλάζουν τους πινακες...
Τελικα εχουν συζητηθει οι μεταταξεις και το απαραδεκτο υπουργειο μας και φυσικα η τοτε ηγεσια του , για μια ακομα φορα εκανε την παρανομια του. Κοπηκαν αιτησεις μεταταξης γιατι στις θεσεις που ζητουσαν εγιναν κατα παρεκκλιση διορισμοι...! Δηλαδη τα οργανικα κενα που υπηρχαν στο Παραρτημα της εγκυκλιου μεταταξεων , δεν ηταν διαθεσιμα για τις μεταταξεις!