0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλησα με αιρετο ΚΥΣΠΕ και επιβεβαιωσα με την υπαλληλο της εγκυκλιου μεταταξεων.Οσες θεσεις ειναι κοινες στις εγκυκλιους μεταταξεων-διορισμων , πηγαν μονο για διορισμους.
Τα οργανικά κενά είναι δεδομένα και από τη στιγμή που βγαίνουν προς διορισμό λογικά δεν θα βγουν για μετάταξη.
Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι τα ΚΥΣΔΕ-ΚΥΣΠΕ μπήκαν στην διαδικασία να συζητήσουν για τις μετατάξεις με fake κενά;Γνωμοδότησαν, έστειλαν προτάσεις στο υπουργείο και αυτό είπε "sorry, τα κενά καλύφθηκαν με διορισμούς, οπότε μετατάξεις γιοκ!"Κατάντια. Αν ισχύει, προσπέρασαν στάδιο στην ροή των υπηρεσιακών μεταβολών χάριν προεκλογικής διαφήμισης. Για ένα εξέλ. Τα κενά που δόθηκαν για μετατάξεις...https://www.especial.gr/wp-content/uploads/2023/03/egyklios-metataxewn-2023.pdfΤα κενά που δόθηκαν για διορισμούς...https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/20230504_50316_%CE%951_%CE%A5.%CE%91._%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7_%CE%94%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CE%A6%CE%95%CE%9A_11_%CF%84.%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%A0_2023-5-5_%CE%A9%CE%A70%CE%9146%CE%9C%CE%A4%CE%9B%CE%97-62%CE%A7.pdfΣχεδόν απόλυτη ταύτιση!
Ο νόμος των μετατάξεων λέει απλά ότι έπονται των μεταθέσεων. Δε λέει πουθενά ότι προηγούνται των διορισμών. Κι έχω την εντύπωση ότι κάπου πήρε το μάτι μου να λέει ότι δε μπορεί να δοθεί για μετάταξη κενό που έχει δοθεί για διορισμό. Δεν πήρε πουθενά το μάτι μου το αντίθετο. Με λίγα λόγια, φαίνεται οι μετατάξεις να θεωρούνται κάτι ως "εξυπηρέτηση". Άρα δε θεωρούν ότι είναι απαραίτητο να γίνουν, σε αντίθεση με τους διορισμούς. Σου λέει "αν έχει κενό να σου δώσουμε μετάταξη, καλώς."
Κι έχω την εντύπωση ότι κάπου πήρε το μάτι μου να λέει ότι δε μπορεί να δοθεί για μετάταξη κενό που έχει δοθεί για διορισμό.