0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόκειται να διοριστώ όπως δείχνουν τα πράγματα!Έχω πάνω απο 5 χρόνια πραγματικής προϋπηρεσίας.Πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μια μετάταξη από Πρωτοβάθμια σε Δευτεροβάθμια στα 2 χρόνια διορισμού;;;;Πρέπει να υπάρχει αντίστοιχο οργανικό κενό;Ευχαριστώ
Αν εσύ έχεις κάνει 36 μήνες σε δημοτικά, μαζί με τους 24 μήνες της υποχρεωτικής παραμονής εκεί, θα μπορείς να αιτηθείς μετάταξη σε δύο χρόνια.
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσειςΠολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σουΔυστυχώς έχω μόνο 30 μήνες σε Πρωτοβάθμια :-(
Εντάξει δεν έγινε τίποτα που δεν έχεις 36 μήνες σε Δημοτικά. Απλά θα χρειαστεί να υπηρετήσεις 3 χρόνια μετά τον διορισμό στην Πρωτοβάθμια για να κάνεις μετάταξη στη Δευτεροβάθμια. Σημασία έχει ότι διορίζεσαι κι εσύ! Πολλά Συγχαρητήρια!
Πόσο μα πόσο θα ήθελα να σε κεράσω ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ !!!Σ ευχαριστώ πάρα πολύ ΓΙΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ respect <3
Παρακαλώωωω. Να είσαι καλά. Άμα έρθεις Θεσσαλονίκη να μου το πεις. Δεν το γλιτώνεις το κέρασμα! Η αλήθεια είναι ότι φέτος τον Απρίλιο συνόδευσα σχολική μας εκδρομή και ήρθα στα μέρη σου, αλλά τότε είχαμε ελάχιστο χρόνο!Κάποια στιγμή ελπίζω να συναντηθούμε!