0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όλα ήταν λοιπόν μια προεκλογική φούσκα; Πόσος εμπαιγμός πιά! Αν θυμάστε καλά το όλο θέμα για τις οργανικές ΠΕ05, ΠΕ07 & ΠΕ19 αναμοχλεύθηκε προ των εκλογών. Ήταν όντως λίγο προκλητικό αλλά όταν περιμένεις τόσα χρόνια, δε βλέπεις παρά την καλή όψη των πραγμάτων: την όψη της ελπίδας. Παρ'όλα αυτά ο σύζυγός μου το είπε "Τώρα λίγο πριν τις εκλογές το θυμηθήκανε;" κι εγώ του είπα ότι ήταν κακοπροαίρετος! Όμως να που δεν ήταν! Παρ'όλα αυτά κάτι μοιάζει να μην πηγαίνει καλά μ'αυτή την ιστορία: τη μια μέρα βγάζει ανακοίνωση ο Μπράτης για το πού θα ανοίξουν οι οργανικές πόσες θα είναι κτλ. Την άλλη μέρα ως αιρετός του ΠΥΣΠΕ ανακαλύπτει ότι τίποτα μέσα στο Υπουργείο δεν κινείται και ότι έχουν κολλήσει οι υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών. Επίσης ανακοινώνει ότι μάλλον οι μετατάξεις δε θα γίνουν και ότι πάνε προς κατάργηση (!!!). Κι ούτε αίτηση για απόσπαση στη Πρωτοβάθμια μας έδωσαν δικαίωμα να κάνουμε! Και σχεδόν μηδενικές μεταθέσεις έγιναν! Δηλαδή πάλι είμαστε εγκλωβισμένοι ! Απαιτούμε λίγο σεβασμό! Το Υπουργείο μας έχει εγλωβίσει και μας εμπαίζει! Μας εμπαίζει;;;;; Δεν ξέρω πιά γιατί για να εμπαίξεις κάποιον πρέπει να τον γνωρίζεις! Γνωρίζει τη ύπαρξή μας το υπουργείο; Αναρωτιέμαι...
δηλαδή τι σκέφτηκες;