0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ BITCH Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑ
Παράθεση από: astekou στις Μαρτίου 25, 2013, 10:21:53 pmΠΑΡΑΚΑΛΩ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ BITCH Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑ
Η εγκύκλιος είναι νομικά διάτρητη αφού αναφέρεται σε νόμο μετατάξεων που έχει καταργηθεί από μεταγενέστερο ο οποιος επιβάλλει γ ευνόητους λόγους ο αιτών μετάταξη να έχει ήδη οργανική..όσοι δεν έχουν οργανική κ μεταταχθούν να περιμένουν ενστάσεις κ νομικά μέτρα από όσους έχουν οργανική κ δεν μεταταχτηκαν αφού ο νέος νόμος είναι σαφής...
Στην εκπαίδευση όλοι έχουν οργανική θέση στην δνση εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν!Οπότε μάλλον η εγκύκλιος στέκει νομικά!
Παράθεση από: skynyrd στις Μαρτίου 26, 2013, 08:27:50 amΣτην εκπαίδευση όλοι έχουν οργανική θέση στην δνση εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν!Οπότε μάλλον η εγκύκλιος στέκει νομικά!Εννοείται και στέκει καθώς άπειρες φορές έχει ειπωθεί πως η οργανικότητα των εκπαιδευτικών θέσεων δεν συμπίπτει με το " έχω οργανική στο τάδε σχολείο" ...ξεκολλήστε πλέον με αυτό!