*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4789362 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος laste

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1246 στις: Απριλίου 17, 2013, 04:17:25 pm »
χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα μιας και φαινεται να ξερετε περισσοτερα εδω. συναδελφος μιλησε με διευθυνση και επιμενουν οτι κανουμε λαθος και οτι το ποσοστο θα δοθει 60-40. μιας και η εγκυκλιος λεει οτι ειναι 288 (19) και 192(20). τι ισχυει τελικα?

60-40 πανελλαδικά.

Σε κάθε διεύθυνση δεν υπάρχει προκαθορισμένη κατανομή.

Λοιπόν, καλησπέρα.Επειδή μάλλον δεν γνωρίζετε και γράφονται διάφορα εδω μέσα ακούστε τα εξής:
Διορίστηκα με τον ΑΣΕΠ 2000 και είχαμε δώσει μάχη με τους συναδέλφους (ΠΕ19-ΠΕ20) για να μην διορίζονται οι μαιμού πληροφορικάριοι με σεμινάρια και το πετύχαμε.Επίσης συμφωνήσαμε μαζί από κοινού στο ποσοστό 60% ΠΕ19 και 40%ΠΕ20.Αυτό σημαίνει τα εξής: στον ΑΣΕΠ οι θέσει ειναι 60-40.Στους διορισμούς οι θέσεις είναι 60-40.
Στις περιοχές είναι 60-40.Δηλαδή εάν η Α θεσσαλονίκης θέλει 100 άτομα για μετάταξη τότε η κατανομή είναι 60-40.Ε.Εάν οι ΠΕ19 που έχουν δηλώσει Θεσσαλονίκη είναι 50 τότε τους υπόλοιπους (10) τους παίρνει από ΠΕ20.Και αντίστροφα.
Άντε γιατί ο καθένας λέει το δικό του εδώ μέσα.Και αυτό το είχαμε συμφωνήσει από κοινού ΠΕ19 και ΠΕ20.
Και σταματήστε την διχόνοια.Εάν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον κατηγορείστε όλες τις θέσεις που μας πήραν οι  μαιμού πληροφορικάριοι.Αυτά για τους νέους που από ότι βλέπω δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Τότε κάναμε αγώνες από κοινού και καταφέραμε πολλά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:54:47 »

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1247 στις: Απριλίου 17, 2013, 04:32:01 pm »
@laste

εγκύκλιος μετατάξεων, σελιδα 5, Μέρος Α, Κεφάλαιο Γ, Ενότητα 3.
Επειδή εμείς ελληνικά δεν ξέρουμε, μας εξηγείς πρόταση πρόταση τι εννοεί;

Ασχετο με το παραπάνω στην ενότητα 2.4 στην ίδια σελίδα (5) περιέχει και πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που εμένα προσωπικά δεν μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον και όμως θα έπρεπε. Π.χ. τι έπρεπε να ανακοινώσουν οι Δ/νσεις (ΚΑΙ ΠΟΤΕ) και γιατί κάποιες Δ/νσεις λέγανε να πάμε μέχρι σήμερα για ενστάσεις - όχι όμως και ανακλήσεις. Το προσωπικό μου λάθος είναι ότι δεν διάβασα όλη την εγκύκλιο θεωρώντας ότι δεν με αφορά. Και όμως ήταν ξεκάθαρη. Δεκτήκαμε να κάνουμε τα χαρτιά μας με αυτές τις συνθήκες. Το κακό είναι ότι και πολλές διευθύνσεις δεν το διάβασαν. Κακώς κατά την άποψη μου έδρασαν από κεκτημένη ταχύτητα, άλλο αν κάποιοι τα δεκτήκαμε χαρμόσυνα αυτά τα λάθη.  ;D

ΥΓ. Καλά ρε παιδιά εγώ με την ορθογραφία είμαι εχθρός. Εσείς στο Υπουργείο στην εγκύκλιο το καταχώρηση το έχετε καταχώριση. Φταίω εγώ να πω ότι η εγκύκλιος είναι άκυρη;  ;D ;D ;D Σοβαρά τώρα θέλω τα φώτα σας. Πότε καταχώρηση και πότε καταχώριση; Μας βλέπω να σκοτωνόμαστε πάλι....
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2013, 05:19:42 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος dourvas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1248 στις: Απριλίου 17, 2013, 04:54:07 pm »
Καλησπέρα,

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η συζήτηση σας αλλά έγω μπήκα προκειμένου να ενημερωθώ και υπάρχουν 90 σελίδες με posts. Αντιλαμβάνεστε πως είναι αδύνατο να βρώ την πηροφορία που θέλω οπότε θα ρωτήσω και ίσως κάποιος να με παραπέμψει ή - καλύτερα -  να απαντήσει.
Τι περιμένουμε τώρα; Θα ανακοινώσουν οι δευτεροβάθμιες διευθύνσεις λίστα με τα ατομα που δήλωσαν αυτές ως πρώτη προτίμηση; Πως θα πληροφορηθώ αν έχω ελπίδες για θεσσαλονική ή κάπου αλλού. Είναι αδύνατο να βγάλεις συμπέρασμα απο τις λίστες που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα απο τις διευθύνσεις προκειμένου να υπάρξουν ενστάσεις. Πότε και απο που περιμένουμε νέα;

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1249 στις: Απριλίου 17, 2013, 04:58:54 pm »
@dourvas

Ξέρω είναι σπαστικό αυτό που θα σου πω αλλά δεν μπορείς να το δεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συγκρίνεις ονόματα 1-1 με αιτήσεις μετάθεσης. Και αυτό δυστυχώς δεν είναι πάλι ακριβές. Ακόμα όμως και να έβλεπες τις πρώτες προτιμήσεις μπορεί να το έχουν π.χ. 20 1η προτίμηση και να σου εμφανιστούν άλλοι 30 ως δεύτερη προτίμηση επειδή δεν έπιασαν την 1η προτίμηση. Αν είσαι και ΠΕ19 ή ΠΕ20 το πράγμα αγριεύει χειρότερα λόγω ποσόστωσης. Για να σε κάνω να κόψεις και φλέβες πες μου πόσες νομίζεις ότι θα είναι οι θέσεις για Θεσσαλονική;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2013, 05:01:22 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:54:47 »

Αποσυνδεδεμένος dourvas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1250 στις: Απριλίου 17, 2013, 05:05:49 pm »
Πληροφορικός

59 για θεσσαλονίκη,

είμαι 56ος στην σειρά των μεταθέσεων αλλά όπως φαίνεται έχουν κάνει αρκετά περισσότεροι αίτηση για μετάταξη οπότε μάλλον είμαι έξω. Το θέμα είναι πως θα το επιβεναιώσω. Έχω κάνει αίτηση και για άλλες περιοχές της β. Ελλάδος (αναγκαστικά για να φέγω απο το νησί). Πότε θα έχω πιο συγκεκριμένες πληροφορίες είναι το θέμα..

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1251 στις: Απριλίου 17, 2013, 05:16:40 pm »
Το 59 να υποθέσω ότι είναι από τα στοιχεία του Μπράτη γαι Θεσσαλονίκη; Λάβε υπόψη όμως ότι τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν είναι δεσμευτικά για το Υπουργείο. Μπορεί να ισχύουν μπορεί και όχι.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ενημέρωση αν θα έχεις πληροφορίες μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποδέσμευση σου από το ΚΥΣΔΕ και η υποδοχή σου από το ΚΥΣΠΕ. Δεν ξέρω αν θα παρέχουν και κάποια ενημέρωση πριν. Προσωπική και ίσως εσφαλμένη εκτίμηση είναι πως όχι και ο λόγος είναι ότι αν κάποιος αποσύρει την αίτηση του φτου και από την αρχή όλη η διαδικασία των τοποθετήσεων. Οπότε πρέπει να περιμένεις μέχρι τέλους που θα βγει το ΦΕΚ μετατάξεων. Για να προλάβω και την επόμενη ερώτηση σου δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό ακριβώς.

Αποσυνδεδεμένος dourvas

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1252 στις: Απριλίου 17, 2013, 05:23:21 pm »
Ως πληροφορικός,

έστω οτι μετατάχτηκα στην Κοζάνη. Στην συνέχεια θα υπάρξει τρόπος να μεταβώ στην Θεσσαλονίκη; Θα υπάρχει δυνατότητα (ουσιαστικά όχι τυπικα) για μετάθεση; Ή θα μείνω μια ζωή εκεί;

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1253 στις: Απριλίου 17, 2013, 05:30:41 pm »
Καλή ερώτηση.
Επίσημα θα σου απαντήσω ότι μαζική μετάταξη εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει γίνει άλλη φορά. Αρα πρόκειται για πρωτοφανές εγχείρημα.
Αρα δεν υπάρχει ναι ή όχι ως απόλυτη απάντηση. από κει και πέρα θεωρητικά υπάρχουν πολλές απόψεις που υποστηρίζουν το ναι ή το όχι.
Επειδή όμως πρόκειται για απόφαση ζωής δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πω σε έναν άνθρωπο τι να κάνει ούτε ως άποψη.
Αυτό που θα σου πω είναι ότι σίγουρα θα γίνει αναμοριοδότηση (προσαρμογή μορίων από βθμια σε αβθμια καλύτερα) και ότι τα μόρια μπορεί είναι διαφορετικά μεταξύ αβθμιας και βθμιας ανα περιοχή.
Με λίγα λόγια κάποιος που είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και παίρνει ένα μόριο μάλλον παίρνει και ένα μόριο στην αβθμια.
Κάποιος στο νησί που παίρνει π.χ. 12-10 μόρια στην βθμια μπορεί να παρει λιγότερα στην αβθμια.
Αρα μπορεί κάποιος στην
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2013, 05:44:36 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος sgav

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1254 στις: Απριλίου 17, 2013, 06:15:14 pm »
Δεν ξερουμε τι ισχύει τελικά με το 60-40, δεν ξέρουμε που βρισκόμαστε περίπου στον πίνακα μορίων (το γνωστό με 1η επιλογή), δεν ξέρουμε τα οργανικά κενά, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει...ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!
Εγώ φταίω που πήγα και έκανα αίτηση, αλλά υπάρχει λύση... άλλωστε μπορεί και του χρόνου να ξαναδοθεί η ευκαιρία.
Και όπως έχω πει και σε προηγούμενο post εύχομαι ο κάθε συνάδελφος να βρεθεί εκεί που θα περάσει καλύτερα και όχι εκεί που πιστεύει ότι θα είναι καλύτερα... καλύ επιτυχία σε όλους και κυρίως στους οικογενειάρχεις!

ΥΓ Περί βυσμάτων ο λόγος δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την 1η επιλογή αλλά με τη μη ανακοίνωση των οργανικών. Καθόλου απίθανο πχ. στην

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1255 στις: Απριλίου 17, 2013, 06:29:00 pm »

ΥΓ. Καλά ρε παιδιά εγώ με την ορθογραφία είμαι εχθρός. Εσείς στο Υπουργείο στην εγκύκλιο το καταχώρηση το έχετε καταχώριση. Φταίω εγώ να πω ότι η εγκύκλιος είναι άκυρη;  ;D ;D ;D Σοβαρά τώρα θέλω τα φώτα σας. Πότε καταχώρηση και πότε καταχώριση; Μας βλέπω να σκοτωνόμαστε πάλι....

υπάρχουν δύο ρήματα το καταχωρώ και το καταχωρίζω . Στο καταχωρώ έχουμε την καταχώρηση και τον καταχωρητή. Στο καταχωρίζω έχουμε την καταχώριση και τον καταχωριστή.
Η διαφορά έγκειται ότι το καταχωρίζω σημαίνει θέτω σε σειρά με ηλεκτρονικό τρόπο και σε ηλεκτρονικό αρχείο!!  ;) ;) ;) 
Επομένως όλοι εμείς κάναμε καταχώριση και είμαστε καταχωριστές!!!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1256 στις: Απριλίου 17, 2013, 06:36:39 pm »
Παρένθεση. Συγγνώμη για την καταχρηση του χώρου.

Κοίταξε τώρα bitch το κουλό....

http://survey.sch.gr/

H καταχώρηση δεν είναι συνώνυμο της εγγραφής (register);
Η καταχώριση πάλι δεν είναι συνώνυμο του καταμερισμού (allocation);

Εσείς όταν περνάτε τα στοιχεία μας στο ηλεκ. σύστημα ουσιαστικά δεν κάνετε εγγραφή (καταχώρηση);

Ω, ρε θέμα που βρήκα για τους φιλόλογους αύριο....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1257 στις: Απριλίου 17, 2013, 06:42:52 pm »
 ;D ;D ;D ;D ;D
το καμαρώνω κάθε μήνα που κάνουμε και οι ΔΔΕ την δική μας επικαιροποίηση .
Πάντως οι φιλόλογοι μια χαρά τα χουν ξεχωρίσει. Την εξήγηση που σου έδωσα παραπάνω την έχουμε απο το λεξικό Μπαμπινιώτη ( και αν δεν ξέρει ο Babi ποιος ξέρει....). ... Μάλλον οι πληροφορικοί του survey  έχουν χάσει την μπάλα ( sorry παίδες!! )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος demodos1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1258 στις: Απριλίου 17, 2013, 06:46:38 pm »
 :)

Αποσυνδεδεμένος vigor

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας