0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν και δεν έχω ζητήσει μετάταξη(ούτε δικαιούμαι λόγω ειδικότητας) δεν μπορώ να μην πω πόσο γελοίο είναι που επίκειται εγκύκλιος αποσπάσεων και οι μετατάξεις είναι ακόμα στις καλένδες. Γελοίο όπως τόσα άλλα...
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 19, 2013, 01:57:49 pmΑν και δεν έχω ζητήσει μετάταξη(ούτε δικαιούμαι λόγω ειδικότητας) δεν μπορώ να μην πω πόσο γελοίο είναι που επίκειται εγκύκλιος αποσπάσεων και οι μετατάξεις είναι ακόμα στις καλένδες. Γελοίο όπως τόσα άλλα...Και το χειρότερο,δεν θα μας επιτρέψουν εμάς που ανήκουμε σ'αυτές τις ειδικότητες να βάλουμε για την απόσπαση "ναι"για την πρωτοβάθμια, αφού δεν έγιναν ακόμη οι μετατάξεις.Θα θυμάστε σίγουρα τα περυσινά.Ξεχνιέται τέτοιο πράγμα?Κάθε πέρυσι και καλύτερα!!!
Παράθεση από: Fofaki στις Ιουνίου 19, 2013, 09:41:25 pmΠαράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 19, 2013, 01:57:49 pmΑν και δεν έχω ζητήσει μετάταξη(ούτε δικαιούμαι λόγω ειδικότητας) δεν μπορώ να μην πω πόσο γελοίο είναι που επίκειται εγκύκλιος αποσπάσεων και οι μετατάξεις είναι ακόμα στις καλένδες. Γελοίο όπως τόσα άλλα...Και το χειρότερο,δεν θα μας επιτρέψουν εμάς που ανήκουμε σ'αυτές τις ειδικότητες να βάλουμε για την απόσπαση "ναι"για την πρωτοβάθμια, αφού δεν έγιναν ακόμη οι μετατάξεις.Θα θυμάστε σίγουρα τα περυσινά.Ξεχνιέται τέτοιο πράγμα?Κάθε πέρυσι και καλύτερα!!! Αλήθεια;;;Δηλαδή αν κάποιος δε μεταταχθεί τελικά γιατί να έχει χάσει την ευκαιρία να αποσπαστεί στην α/βάθμια; επαναλαμβάνω, δε με αφορά προσωπικά, αλλά μου κάνει τρομερά δυσάρεστη εντύπωση!!!
Δύσκολο προφανώς δεν έιναι.Μπορεί να παίζει όμως το ενδεχόμενο να θεωρηθούν ως κινητικότητες (όχι μόνο οι συγκεκριμένες μετατάξεις) και να αφαιρεθούν από τις 25.000 - χωρίς πριν κάποιοι να βγουν σε διαθεσιμότητα εννοείται.Μην ξεχνάμε ότι κάποια πράγματα με την Τρόικα αποτελούν ΚΑΙ προιόν συζήτησης.Φυσικά είναι άσχημο να υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Να ήταν μόνο αυτό όμως άσχημο...