0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνωμη παιδια, ερωτηση αφου δεν ειχαν βγει θεσεις για μεταταξεις στους ΠΕ11 πως έγιναν? Ποτε γινονται αιτησεις? Απο οτι θυμαμαι στην προκηρυξη για τις 900 θεσεις δεν υπηρχαν ΠΕ11. Πως προεκυψαν οι 72 μεταταξεις?
Συγνωμη παιδια, ερωτηση αφου δεν ειχαν βγει θεσεις για μεταταξεις στους ΠΕ11 πως έγιναν? Ποτε γινονται αιτησεις? Απο οτι θυμαμαι στην προκηρυξη για τις 900 θεσεις δεν υπηρχαν ΠΕ11. Πως προεκυψαν οι 72 μεταταξεις?Επίσης ο νόμος λεει οι μεταταξεις γίνονται σε κενες οργανικες θεσεις, οπως και οι μεταθεσεις. Για αυτο και για τις 900 θεσεις βγηκε προκηρυξη. Στην πρωτοβαθμια έγιναν μολις 3 μεταθεσεις σε ολη την χώρα για τους ΠΕ11. Ρε τι γινεται εκει περα, θα μας τρελανουν?
Παράθεση από: melo στις Ιουνίου 26, 2013, 10:47:15 pmΣυγνωμη παιδια, ερωτηση αφου δεν ειχαν βγει θεσεις για μεταταξεις στους ΠΕ11 πως έγιναν? Ποτε γινονται αιτησεις? Απο οτι θυμαμαι στην προκηρυξη για τις 900 θεσεις δεν υπηρχαν ΠΕ11. Πως προεκυψαν οι 72 μεταταξεις?Και για ΠΕ06 βγήκαν. Μήπως πρόκειται για μεμονωμένες αιτήσεις; Και πάλι ο αριθμός τους είναι αρκετά μεγάλος.
Επίσης ο νόμος λεει οι μεταταξεις γίνονται σε κενες οργανικες θεσεις, οπως και οι μεταθεσεις. Για αυτο και για τις 900 θεσεις βγηκε προκηρυξη. Στην πρωτοβαθμια έγιναν μολις 3 μεταθεσεις σε ολη την χώρα για τους ΠΕ11. Ρε τι γινεται εκει περα, θα μας τρελανουν?
Σε επικοινωνία με το Υπουργείο, σχετικά με τη δυνατότητα τροποποίησης της αίτησης μετάταξης, ο αρμόδιος υπάλληλος απάντησε "Δεν ξέρω... μπορεί..."Όσο με αφορά, είμαι σε επιφυλακή για ένσταση. Οποιοσδήποτε άλλος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm.