0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρά θα νυκοκυρευτεί αν εσυ πας στην τηλο που είμαι εγω με υποχρεωτική μετάθεση και εγω έρθω στην Θεσσαλονίκη...οπότε δεκτό να λέμε τι συμφέρει και τι όχι τον καθένα, αλλά ας μην βάζουμε και περιτυλιγμα την σωτηρία του κράτους....
Την Παρασκευή στο ΚΥΣΔΕ η Αναπληρώτρια γενική διευθύντρια μας απάντησε, για μια ακόμη φορά, ότι δεν υπάρχει νεότερη εντολή από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, για την εξέταση των αιτήσεων αυτών.Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία έχει «παγώσει», εν αναμονή προφανώς, της οριστικοποίησης των αποφάσεων για τις διαθεσιμότητες και μετατάξεις.Τι άλλο συμπέρασμα μπορεί να βγάλουμε;Συνεπώς όλα είναι πιθανά.Όσον αφορά στις επόμενες συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ, δεν έχει καθοριστεί, στοιχειωδώς έστω, κάποιο χρονοδιάγραμμα, τα θέματα και οι ημερομηνίες συζήτησης καθορίζονται αποκλειστικά από τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας, με αποτέλεσμα να ενημερωνόμαστε δύο μέρες πριν.Όπως καταλαβαίνεις, η άμεση προτεραιότητα είναι οι διαθεσιμότητες – απολύσεις , και στο γεγονός αυτό οφείλεται η σημερινή ρευστότητα…
Παράθεση από: schmeichel3 στις Ιουλίου 16, 2013, 12:16:21 pmΔεν ηθελα να το γραψω τοσο καιρο αλλα δεν εχει πλεον νοημα, αφου οπως φαινεται την ιδεα που εχω εγω, την εχει και το υπεπθ και το διοικητικης μεταρρυθμισης... Ποια ειναι ?Να μη χαλασει η μαγια των υπεραριθμιων των πε19 20 και των πε05 κ 07.Αν μεταταξει στην αθμια, δε θα υπαρχουν τοσοι υπεραριθμοι στη
Δεν ηθελα να το γραψω τοσο καιρο αλλα δεν εχει πλεον νοημα, αφου οπως φαινεται την ιδεα που εχω εγω, την εχει και το υπεπθ και το διοικητικης μεταρρυθμισης... Ποια ειναι ?Να μη χαλασει η μαγια των υπεραριθμιων των πε19 20 και των πε05 κ 07.Αν μεταταξει στην αθμια, δε θα υπαρχουν τοσοι υπεραριθμοι στη
Συνάδελφοι η τελευταία ενημέρωση από το συνάδελφο Χρήστο Φιρτινίδη (αναπλ. αιρετό του ΚΥΣΔΕ) σήμερα:ΠαράθεσηΤην Παρασκευή στο ΚΥΣΔΕ η Αναπληρώτρια γενική διευθύντρια μας απάντησε, για μια ακόμη φορά, ότι δεν υπάρχει νεότερη εντολή από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, για την εξέταση των αιτήσεων αυτών.Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία έχει «παγώσει», εν αναμονή προφανώς, της οριστικοποίησης των αποφάσεων για τις διαθεσιμότητες και μετατάξεις.Τι άλλο συμπέρασμα μπορεί να βγάλουμε;Συνεπώς όλα είναι πιθανά.Όσον αφορά στις επόμενες συνεδριάσεις του ΚΥΣΔΕ, δεν έχει καθοριστεί, στοιχειωδώς έστω, κάποιο χρονοδιάγραμμα, τα θέματα και οι ημερομηνίες συζήτησης καθορίζονται αποκλειστικά από τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου κατόπιν εντολής της πολιτικής ηγεσίας, με αποτέλεσμα να ενημερωνόμαστε δύο μέρες πριν.Όπως καταλαβαίνεις, η άμεση προτεραιότητα είναι οι διαθεσιμότητες – απολύσεις , και στο γεγονός αυτό οφείλεται η σημερινή ρευστότητα…