0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με αναδιάταξη προσωπικού διαμέσου της κινητικότητας με μετατάξεις που θα προχωρήσουν.. Η λέξη κινητικότητα, περίεργη μου ακούγεται συνάδελφε kopan...
ΠαράθεσηΤο χρονικό διάστημα που έδινε η εγκύκλιος των μετατάξεων στον εαυτό της έχει παρέλθει εδώ και..μήνες...όποιος κάνει ένσταση θα δικαιωθεί...υπάρχουν άτομα που έχουν επενδύσει την εκπαιδευτική τους ύπαρξη σε αυτές αφού προτιμούν την θαλπωρή του δημοτικού...δυστυχώς για αυτούς η ευκαιρία χάθηκε με το πέρας του νόμιμου χρονικού διαστήματος...κουράγιοΕιναι πραγματικα κριμα και ντροπη σε αυτους που τρομοκρατουν τον κοσμο.Η εγκυκλιος κοπελα μου δινει ενα περιθωριο..δεν σημαινει οτι οταν περασει ακυρωνονται..γκεγκε;Και οι μεταθεσεις επισης βγηκαν εκτος χρονοδιαγραματος,και ποι αποσπασεις το ιδιο,οι αμοιβαιες μεταθεσει στην δ/θμια ακομα δενε χουν βγει,ομως εσυ κοιτας τις μεταταξεις.Αν μετανιωσες που δεν εκανες δικο σου προβλημα.Αλλα ελεος πια!Ελα με τους διπλους λογαριασμους καποιοι εδω μεσα...
Το χρονικό διάστημα που έδινε η εγκύκλιος των μετατάξεων στον εαυτό της έχει παρέλθει εδώ και..μήνες...όποιος κάνει ένσταση θα δικαιωθεί...υπάρχουν άτομα που έχουν επενδύσει την εκπαιδευτική τους ύπαρξη σε αυτές αφού προτιμούν την θαλπωρή του δημοτικού...δυστυχώς για αυτούς η ευκαιρία χάθηκε με το πέρας του νόμιμου χρονικού διαστήματος...κουράγιο
Προσωπικά πάντως, απ' την εικόνα που έχω για την αθμια, στην οποία και εργάζομαι, θεωρώ πρακτικά αδύνατον το να δεχθεί η βαθμίδα τόσες χιλιάδες εκπαιδευτικούς, χωρίς να ανακαταστρωθεί εκ θεμελίου ο χάρτης της πανελλαδικά...Δεν προλαβαίνουν...Το έργο αυτό, είναι τιτάνιο, απαιτεί χρόνο, συνεργασία από τις τοπικές δνσεις και βαθύτερο σχεδιασμό, τόσο σε επίπεδο αθμιας, όσο όμως, και σε επίπεδο βθμιας...