0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εδώ που φτάσαμε όλα να τα περιμένεις. Αύριο θα φανεί τι θα κάνει το λατρεμένο υπουργείο και καλό παιδί της τρόικα Αρβανιτόπουλος.
Παράθεση από: dragadroun στις Ιουλίου 24, 2013, 07:37:05 pmΕδώ που φτάσαμε όλα να τα περιμένεις. Αύριο θα φανεί τι θα κάνει το λατρεμένο υπουργείο και καλό παιδί της τρόικα Αρβανιτόπουλος.Μάλιστα με αυτήν την τροπολογία μας δίνουν πλέον ολόκληρη τη δόση....αν συνδυάσεις και τα πρωινά λεγόμενα του Γρηγοράκου για γυμναστές κτλ..δένει το γλυκό....προφανώς θα μεταταχτούν κάποιοι στην Αθμια και κάποιοι στην μηχανογράφηση που έλεγε και εκπρόσωπος της ΠΑΣΟΚαρίας...
"Με τη συγκεκριμένη τροπολογία θα ορίζεται ο ακριβής αριθμός των εργαζομένων που θα τεθούν σε κινητικότητα από το υπουργείο Παιδείας."http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=523640&h1=true
Και θα τη γλυτώσουν οι ΕΠΟΠ, οι παπάδες και οι συμβασιούχοι του Παυλόπουλου.πολύ σωστά τα λες. Σήμερα που εγώ απολύομαι (μετά απο 2 πτυχία και ΑΣΕΠ) ο ξάδερφός μου ΕΠΟΠ που έχει τελειώσει απλά μια σχολή του ΟΑΕΔ, ανακοίνωσε οτι πήρε μετάθεση για το σπίτι του, γιατί δεν του φτάνουν τα 1200 ευρώ που έπαιρνε. Ενώ εγώ που νοίκιαζα και ξενοίκιαζα κάθε χρόνο στη διάθεση, μου έφταναν τα 780. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και όχι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ