0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας διορθωσει καποιος το συλλογισμο μου.1. Δεν μπορω να κανω διορισμους και2. Εχω μεγαλη ελλειψη δασκαλων, αρα3. Επεκτεινω τα ΕΑΕΠ ολικα (πανω απο 2500), ομως4. Xρειαζομαι καθηγητες ειδικοτητων, ομως5. Καθηγητες ειδικοτητων θελει κ η
Δεν ξέρω κι αν θα άλλαζε στην περίπτωση που ήμασταν μαχητικότεροι..... Αμφιβάλλω...
Αν ισχυει το 6ωρο για καθε ταξη και τμημα γενικης παιδειας τοτε οι ωρες στα τεχνολογικα αυξανονται συνολικα. Απο τη στιγμη που καποια μαθηματα θα ειναι λογικα εργαστηριακα θα χρειαζονται και 2 καθηγητες στο τμημα αναλογα με το σχολειο βεβαια. Νομιζω πως θα υπαρξουν μετακινησεις απο εννιαια σε τεχνολογικα στην ειδικοτητα. Παντως οπως και στον τομεα υγειας ετσι και η κατευθυνση πληροφορικης παει στα ιεκ..
6ώρες .... μάλλον σύνολο2 στην Α' 2 στην
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι από τις 14 ώρες γενικής παιδείας στη Γ' τάξη οι 6 θα είναι για πληροφορική;
Παράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 28, 2013, 09:13:43 pmΥπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι από τις 14 ώρες γενικής παιδείας στη Γ' τάξη οι 6 θα είναι για πληροφορική;Αν ήσουν εσύ υπεύθυνος πώς θα κατέτασσες τις ώρες της γενικής παιδείας στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ? Για να σε ακούσουμε...
Παράθεση από: Garcia4 στις Ιουλίου 28, 2013, 11:39:22 pmΠαράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 28, 2013, 09:13:43 pmΥπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι από τις 14 ώρες γενικής παιδείας στη Γ' τάξη οι 6 θα είναι για πληροφορική;Αν ήσουν εσύ υπεύθυνος πώς θα κατέτασσες τις ώρες της γενικής παιδείας στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ? Για να σε ακούσουμε...Εγώ λέω ότι δε θα είναι 6.Να δούμε ποιος θα έχει δίκιο.