0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 29, 2013, 12:01:41 pmΠαράθεση από: Garcia4 στις Ιουλίου 28, 2013, 11:39:22 pmΠαράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 28, 2013, 09:13:43 pmΥπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι από τις 14 ώρες γενικής παιδείας στη Γ' τάξη οι 6 θα είναι για πληροφορική;Αν ήσουν εσύ υπεύθυνος πώς θα κατέτασσες τις ώρες της γενικής παιδείας στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ? Για να σε ακούσουμε...Εγώ λέω ότι δε θα είναι 6.Να δούμε ποιος θα έχει δίκιο.Το 6 αν δεν διεκδηκηθεί δεν θα επιτευχθεί...σε κάθε περίπτωση και 12 να ναι οι ώρες στο νέο Τεχνικό κερδισμένοι θα είμαστε...
Παράθεση από: Garcia4 στις Ιουλίου 28, 2013, 11:39:22 pmΠαράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 28, 2013, 09:13:43 pmΥπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι από τις 14 ώρες γενικής παιδείας στη Γ' τάξη οι 6 θα είναι για πληροφορική;Αν ήσουν εσύ υπεύθυνος πώς θα κατέτασσες τις ώρες της γενικής παιδείας στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ? Για να σε ακούσουμε...Εγώ λέω ότι δε θα είναι 6.Να δούμε ποιος θα έχει δίκιο.
Παράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 28, 2013, 09:13:43 pmΥπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι από τις 14 ώρες γενικής παιδείας στη Γ' τάξη οι 6 θα είναι για πληροφορική;Αν ήσουν εσύ υπεύθυνος πώς θα κατέτασσες τις ώρες της γενικής παιδείας στο ΤΕΧΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ? Για να σε ακούσουμε...
Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι από τις 14 ώρες γενικής παιδείας στη Γ' τάξη οι 6 θα είναι για πληροφορική;
Έχω κάποιες πληροφορίες ότι εντός της εβδομάδας θα βγει η εγκύκλιος για τις 5000 μετατάξεις στην πρωτοβάθμια.
Η πηγή είναι αξιόπιστη δεν θέλω να πω περισσότερα.Οι 5000 μετατάξεις θα γίνουν σίγουρα.Η εγκύκλιος πιθανότατα θα βγει αυτή την εβδομάδα (έτσι μου είπε) αλλά με το υπουργείο ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως δε θα αργήσει.
Παράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 29, 2013, 07:25:15 pmΗ πηγή είναι αξιόπιστη δεν θέλω να πω περισσότερα.Οι 5000 μετατάξεις θα γίνουν σίγουρα.Η εγκύκλιος πιθανότατα θα βγει αυτή την εβδομάδα (έτσι μου είπε) αλλά με το υπουργείο ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως δε θα αργήσει.έχεις πληροφόρηση ποιοί θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση; θα υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί;Από τα παρακάτω 3 σενάρια ξέρεις ποιό προκρίθηκε τελικά; 1) Μετατάξεις μόνο των υπεράριθμων - διαθέσιμων από ονομαστικές λιστες.2) Μετατάξεις με αριθμητικές λίστες όπου θα έχουν δικαίωμα αίτησης όλοι με αριθμητικό περιορισμό σε αυτούς που θα φύγουν ανά πυσδε.3) Μετατάξεις σε τοπικό επίπεδο.
Παράθεση από: p-p στις Ιουλίου 29, 2013, 07:30:47 pmΠαράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 29, 2013, 07:25:15 pmΗ πηγή είναι αξιόπιστη δεν θέλω να πω περισσότερα.Οι 5000 μετατάξεις θα γίνουν σίγουρα.Η εγκύκλιος πιθανότατα θα βγει αυτή την εβδομάδα (έτσι μου είπε) αλλά με το υπουργείο ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως δε θα αργήσει.έχεις πληροφόρηση ποιοί θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση; θα υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί;Από τα παρακάτω 3 σενάρια ξέρεις ποιό προκρίθηκε τελικά; 1) Μετατάξεις μόνο των υπεράριθμων - διαθέσιμων από ονομαστικές λιστες.2) Μετατάξεις με αριθμητικές λίστες όπου θα έχουν δικαίωμα αίτησης όλοι με αριθμητικό περιορισμό σε αυτούς που θα φύγουν ανά πυσδε.3) Μετατάξεις σε τοπικό επίπεδο.Όχι.Το χρονοδιάγραμμα πάντως είναι να τελειώσει η διαδικασία τέλος Αυγούστου.
Παράθεση από: argy1010 στις Ιουλίου 29, 2013, 06:47:31 pmΈχω κάποιες πληροφορίες ότι εντός της εβδομάδας θα βγει η εγκύκλιος για τις 5000 μετατάξεις στην πρωτοβάθμια.απο πού argy; αιρετοί; υπουργείο;