0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το προαναφερθέν πλαίσιο, μου φαίνεται τόσο "μπακαλίστικο", που είναι αδύνατον να το πιστέψω...
ΠΡΟΣ efi.gΑυτοί που έκαναν αίτηση μετάταξης θα ξανακάνουν;Δηλαδή δεν θα μπορούμε να βάλουμε άλλες περιοχές παρά μόνο εκεί που ανήκουμε;Ευχαριστώ εκ των προτερων
Παράθεση από: sympe40 στις Ιουλίου 31, 2013, 03:48:30 pmΠΡΟΣ efi.gΑυτοί που έκαναν αίτηση μετάταξης θα ξανακάνουν;Δηλαδή δεν θα μπορούμε να βάλουμε άλλες περιοχές παρά μόνο εκεί που ανήκουμε;Ευχαριστώ εκ των προτερωνναι θα ξανακάνουν με τη νέα εγκύκλιο.
Παράθεση από: efi.g στις Ιουλίου 31, 2013, 04:26:04 pmΠαράθεση από: sympe40 στις Ιουλίου 31, 2013, 03:48:30 pmΠΡΟΣ efi.gΑυτοί που έκαναν αίτηση μετάταξης θα ξανακάνουν;Δηλαδή δεν θα μπορούμε να βάλουμε άλλες περιοχές παρά μόνο εκεί που ανήκουμε;Ευχαριστώ εκ των προτερωνναι θα ξανακάνουν με τη νέα εγκύκλιο.προς efi-gθα ξανακάνουν αλλά δεν θα μπορούν να ξαναβάλουν σε όλη την ελλάδα όπως στην προηγούμενη εγκύκλιο έτσι;έχει κλειδώσει αυτό;
Παράθεση από: p-p στις Ιουλίου 31, 2013, 04:28:23 pmΠαράθεση από: efi.g στις Ιουλίου 31, 2013, 04:26:04 pmΠαράθεση από: sympe40 στις Ιουλίου 31, 2013, 03:48:30 pmΠΡΟΣ efi.gΑυτοί που έκαναν αίτηση μετάταξης θα ξανακάνουν;Δηλαδή δεν θα μπορούμε να βάλουμε άλλες περιοχές παρά μόνο εκεί που ανήκουμε;Ευχαριστώ εκ των προτερωνναι θα ξανακάνουν με τη νέα εγκύκλιο.προς efi-gθα ξανακάνουν αλλά δεν θα μπορούν να ξαναβάλουν σε όλη την ελλάδα όπως στην προηγούμενη εγκύκλιο έτσι;έχει κλειδώσει αυτό;μάλλον αυτή είναι η αρχική λογική... επαναλαμβάνω με επιφύλαξη.
Πολύ άδικο...όντως...Πρέπει να το κοιτάξει λίγο αυτό το υπουργείο..Να δίνεται το δικαίωμα σε όλους να κάνουν ανά την επικράτεια κι οι έχοντες τα περισσότερα μόρια να πάρουν τις θέσεις..
Από την άλλη δεν με εκπλήσσει μία τέτοια εξέλιξη. Εάν δώσει τη δυνατότητα επιλογής ανα την επικράτεια, θέσεις σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές θα αδειάσουν και είναι αμφίβολο, άν θα καλυφθούν, εφόσον δεν θα γίνουν διορισμοί και δεν θα προσληφθούν αρκετοί αναπληρωτές. Δυστυχώς ζούμε στη χώρα της αδικίας και της αβεβαιότητας. Έχω απογοητευτεί πλήρως. Αυτές οι μετατάξεις ήταν η μόνη μου ελπίδα. Όχι για να βρεθώ στον τόπο μου, γιατί προηγούνται συνάδελφοι με περισσότερα μόρια, αλλά εστώ σε κάποιο κοντινό νομό, που η απόσταση θα είναι προσιτή.
Crimson, εάν έχουν οργανικη θέση και είναι στον τόπο τους, γιατί να πάνε από την β/θμια -> α/θμια...??
Παράθεση από: kris_81 στις Ιουλίου 31, 2013, 05:00:21 pmCrimson, εάν έχουν οργανικη θέση και είναι στον τόπο τους, γιατί να πάνε από την β/θμια -> α/θμια...??Αναφέρομαι για αυτούς που είναι στη Διάθεση και κατεβαίνουν τα τελευταία χρόνια, εθελοντικά ή υποχρεωτικά, στη πρωτοβάθμια. Για τους κατέχοντες οργανική θέση στη Δευτεροβάθμια , προσωπικά δε γνωρίζω κάποιον να θέλει να πάει στα Δημοτικά.