0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν το υπουργείο ακυρώσει τις 900 μετατάξεις τότε είναι παράνομο γιατί έχουν δοθεί για συγκεκριμένες θέσεις (δημοτικά) και τις θέσεις αυτές δεν μπορεί να τις διεκδικήσει κανείς άλλος παρά μόνο αυτοί που έχουν κάνει αίτηση για τις θέσεις αυτές.Θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει το υπουργείο και αν τις ακυρώσει τότε θα κινηθούμε δικαστικά.Αυτό το ξέρει το υπουργείο γιατί έχει δεχθεί πιέσεις από συναδέλφους.Αυτό που σας λέω δεν είναι μούφα.Είναι σοβαρό.Θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει το υπουργείο και τότε θα πράξουμε ανάλογα.
Δε νομίζω να έχει νομική βάση αυτό που λες.Και αν τις εντάξει στις 5000?
Παράθεση από: sympe40 στις Αυγούστου 01, 2013, 08:54:55 pmΔε νομίζω να έχει νομική βάση αυτό που λες.Και αν τις εντάξει στις 5000?Μα τι δεν καταλαβαίνεις.Δεν μπορεί να τις εντάξει στις 5000 γιατί τότε θα τις διεκδικήσουν και άλλοι εκτός από αυτούς που έχουν κάνει ήδη αίτηση.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Ε
Από την εγκύκλιο των μετατάξεων, την οποία καλό θα ήταν να έχουμε διαβάσει αναλυτικά, παραθέτω:Για τη διαδικασία των μετατάξεων αυτών (βάσει του άρθρου 12 παρ. 5 (περίοδος β) τουν. 3260/2004) εφαρμόζονται κατά τα λοιπά οι διατάξεις του άρθρου 73 του ν. 3528/2007 (ΦΕΚ Α'25) οι οποίες αντικατέστησαν τις όμοιες του άρθρου 71 του ν. 2683/1999 (ΦΕΚ 19 Α'). Στις διατάξειςαυτές ορίζεται ότι:2. Οι αιτήσεις μετάταξης εισάγονται στο υπυρεσιακό συμβούλιο εντός μηνός από τηνυποβολή τους και στην περίπτωση της παρ. 1 του άρθρου 71 από τη λήξη της προθεσμίαςυποβολής των αιτήσεων. Το υπηρεσιακό συμβούλιο οφείλει να αποφανθεί εντός δύο (2) μηνών τοαργότερο, αφού συνεκτιμήσει τόσο την καταλληλότητα του υποψηφίου για την άσκηση τωνκαθηκόντων του κλάδου στον οποίο ζητεί να μεταταγεί, όσο και τις ανάγκες της υπηρεσίας.Επομένως, σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο των μετατάξεων ως καταληκτική ημερομηνία οριζόταν η 2 Ιουλίου, οπότε είναι καλυμμένοι.
Επομένως, σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο των μετατάξεων ως καταληκτική ημερομηνία οριζόταν η 2 Ιουλίου, οπότε είναι καλυμμένοι.