0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τις 900 τις ξεχνάμε.. Συνάδελφοι έχετε αναλογιστεί ότι δεν έχουν βγει ακόμη οι αμοιβαίες μεταθέσεις..?? Δεν το αναφέρω τυχαία..Αναλογιστείτε το λίγο για να συμπεράνετε τι θα περιέχει η εγκύκλιος των μετατάξεων, εάν όντως βγει την Παρασκευή και προηγηθεί των αμοιβαίων..
για να ακυρωθούν οι 900 στο σημείο που έχουν φτάσει θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος διότι αλλιώς το υπουργείο είναι εκτεθειμένο σε αγωγές. Η ομαδοποίσηση με τις υπόλοιπές 4000 δεν νομιζω ότι είναι σοβαρός λόγος, το αντίθετο θα έλεγα.Μια παρατήρηση. Η εγκύκλιος για τις 900 πέρασε από νομικό συμβούλιο του κράτους για την ορθότητα της ως προς τα κριτήρια και τη διαδικασία.Σύμφωνα με το δημοσίευμα εδώ χθές ( σste-brisketai--proedriko-diatagma-axiologisi-ekpaideytikon) είναι σε εκρεμμότητα το προεδρικό διάταγμα για τις υποχρεωτικές μετάθέσεις. Κατα τη γνώμη μου αν κάποιος το διαβάσει και αλλάξει την λέξη μεταθέσεις με μετατάξεις θα δεί την εγκύκλιο για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις που περιμένουμε, τόσο όσον αφορά τα κριτήρια των υπεράριθμων όσο και τη διδιαδικασία που θα ακολουθηθεί. Θα είναι ο μπούσουλας που θα ακολουθήσει το υπουργείο εφόσον εγκριθεί από το ΣΤΕ για να ειναι ασφαλές από δικαστικές προσφυγές.Αν συκρίνει κανείς τα δύο θα δεί ότι είναι τελείως διαφορετικά πράγματα που δεν μπορούν να ομαδοποιηθούν.
Σήμερα έστειλα πάλι μήνυμα στο MEGA που είχε τον υφυπουργό Παιδείας-Παρωδίας τι θα γίνει με τις 900 εθελούσιες μετατάξεις. Το γειώσανε κατάλληλα.
Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σχέση μπορεί να έχει που δεν έχουν ακόμα βγει οι αμοιβαίες μεταθέσεις με το τι θα περιέχει η εγκύκλιος για τις υποχρεωτικές μετατάξεις, όπως είπε ο kris81. Έχει κανείς υπόψη το τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής;