0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα. Δηλαδή θα ξανακάνουμε αιτήσεις όποιος θέλει εθελοντικά να πάει Α/θμια οπουδήποτε πανελλαδικά, και αν μείνουν κενές θέσεις θα καλυφθούν υποχρεωτικά με τους πλεονάζοντες εντός ΠΥΣΔΕ; Αυτό καταλαβαίνω εγώ, αν έχεις κάποια ενημέρωση επιπλέον για τη διαδικασία;
Όλα δείχνουν, πως οι 945 εθελοντικές μετατάξεις δεν έχουν "καεί" ακόμη, όπως πιστεύεται από πολλούς..."Οι αιτήσεις για τις εθελοντικές μετατάξεις των συναδέλφων στην Π/θμια θα εξεταστούν μέχρι το τέλος του μήνα, θα ακολουθήσουν οι μετατάξεις και αποσπάσεις σε φορείς και από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και μετά θα ανοίξει νέος κύκλος μετατάξεων εθελοντικών στην Π/θμια σύμφωνα με τον ισχύοντα μέχρι σήμερα προγραμματισμό του Υπουργείου για τις υπηρεσιακές μεταβολές."http://www.dictyo.gr/-a-/41198-2013-08-07-19-46-14.html
Δεν είπα για το Μπράτη, αναλύω αυτό που είπαν στον p-p οι δικοί μας αιρετοί. Αφού του είπαν οι μετατάξεις θα είναι εθελοντκές και υποχρεωτικές και οι 900 θα ακυρωθούν και θα ενσωματωθούν στις 5000, τι άλλο να υποθέσω;
Ξέρει κανεις πόσες οργανικες εχουν βγει στη Αβαθμια για γυμναστες και πληροφορικους?
Εγω πλεον με ολα αυτα που διαβαζω εχω μπερδευτει για τα καλα.Θα βγει τελικα η εγκυκλιος για τις υποχρεωτικες μεταταξεις?Μηπως ειχα τελικα δικιο οτι δεν προκειται να γινουν αυτες οι μεταταξεις στην παρουσα φαση?Ημαρτον...θα μας ξεκανουν οπως παει.Αντε να βγουν τουλαχιστον οι αποσπασεις....εγκαιρως?......να ξερουμε αν πρεπει να φτιαξουμε βαλιτσα....και να ξενιτευτουμε.Τα νευρα μου εχουν γινει...κροσια....αλλο ενα.....''μαυρο'' καλοκαιρι περασε και πως θα βγαλουμε παλι τη νεα σχολικη χρονια πεστε μου καλοι συναδελφοι...ή μηπως μονο εγω νιωθω ετσι και ειμαι λιγακι''υπερβολικα ευαισθητη"?