*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4797091 φορές)

0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #2912 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:22:24 pm »
Γατόπαρδε τσούζει τώρα ε; Όταν πριν καιρό έγραφα εγώ ότι είναι άδικο να γίνουν των 900 και μετά να γίνουν κι άλλες μη έχοντας δικαίωμα να τροποποιήσουν όσοι κάναν αίτηση αρχικά γιατί άλλαξαν τα δεδομένα, επειδή πχ μπορεί να έπαιρνα στη 15η επιλογή μου με τις 900 και μετά αν άνοιγαν κι άλλες στην πρώτη μου επιλογή να τις έπαιρναν άλλοι με λιγότερα μόρια με κατηγορούσες και με έλεγες βυσματία και άλλα φαιδρά. Καλά να πάθεις τώρα 1 επιλογή δήλωσες και σου αρκεί.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:48:37 »

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2913 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:24:03 pm »
Φίλε μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα μπορείς να δηλώσεις κάτι. Κοίτα να μη φαγώνεσαι με τον Γατόπαρδο και στο τέλος
μείνουμε όλοι με το άκυρο στο χέρι...

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #2914 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:31:37 pm »
Φίλε μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα μπορείς να δηλώσεις κάτι. Κοίτα να μη φαγώνεσαι με τον Γατόπαρδο και στο τέλος
Ετσι οπως τα εκαναν καποιος θα κερδισει καποιος θα χασει....δυστυχως.Εδω στην Ελλαδα βγαζουν εγκυκλιους/νομους/προεδρικα διαταγματα/κριτηρια/μοριοδοτησεις.....μαλλον στο ποδι.....χωρις σκεψη/μελετη/προγραμματισμο.....και στο τελος παλι εμεις μεταξυ μας θα φαγωθουμε εξαιτιας ανικανων και ανευθυνων ανθρωπων που μονο σαν ονοματεπωνυμα μας βλεπουν και τιποτα περισσοτερο...
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2915 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:42:40 pm »
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος φίλε για τίποτα. Αλλά όταν έθετα ένα σοβαρό ζήτημα αδικίας και κάποια "γατάκια" εδώ μέσα με ειρωνευόντουσαν με ύφος 1000 καρδιναλίων, δεν μπορούν μόλις διαφαίνεται μία εξέλιξη που δεν τους βολεύει να βγαίνουν και να μιλάνε για αδικία, αυτοί που προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους δεν τους ενδιέφερε η αδικία που θα υποστεί κάποιος άλλος Για να λέμε και τα πράγματα με τ' όνομά τους, έτσι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:48:37 »

Αποσυνδεδεμένος 2013

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2916 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:48:45 pm »

... καλά, αυτό με τις Μετατάξεις γιατί πρέπει να γίνει, σώνει και καλά, φέτος/τώρα με την ψυχή στο στόμα ?!? Δηλαδή εδώ που φτάσαμε (χρονικά, αλλά και με τις υποτιθέμενες-επικείμενες αλλαγές στα προγράμματα όλης της Δευτεροβάθμιας) αυτό που επείγει για το υπουργείο είναι ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα?

Δηλαδη ξέρουν με σιγουριά!!?  τι θα αλλάξουν σε γυμνάσια λύκεια και τι προσωπικό χρειάζεται,
έχουν τεστάρει σε πραγματικές συνθήκες τον νέο τους αλγόριθμο στο survey για τα κενα & τα ωράρια !!  και το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι μετατάξεις για το καλό της εκπαίδευσης !??

Έχει εκλείψει η κοινή λογική ή εγώ είμαι αλλού?

Έστω και τώρα να ξεκινήσουν τις αποσπάσεις, ζήτημα είναι αν θα υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση 11 σεπτέμβρη. ( η εμπειρία άλλων ετών δείχνει κάτι διαφορετικό που μου διαφεύγει?)

Α! ξέχασα .. είναι και οι ενοποιημένες περιοχές κατά νομό (αντίο Α΄,

Αποσυνδεδεμένος blasphemy

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Η γνώση είναι δύναμη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2917 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:49:24 pm »
Ετσι οπως τα εκαναν καποιος θα κερδισει καποιος θα χασει....δυστυχως.Εδω στην Ελλαδα βγαζουν εγκυκλιους/νομους/προεδρικα διαταγματα/κριτηρια/μοριοδοτησεις.....μαλλον στο ποδι.....χωρις σκεψη/μελετη/προγραμματισμο.....και στο τελος παλι εμεις μεταξυ μας θα φαγωθουμε εξαιτιας ανικανων και ανευθυνων ανθρωπων που μονο σαν ονοματεπωνυμα μας βλεπουν και τιποτα περισσοτερο...
Συμφωνώ! Τρίβουν τα χέρια τους όσο δε μας βλέπουν ενωμένους!
Μου επιτρέπεις να σε διορθώσω: "μάλλον στο πόδι" με "πάντα στο πόδι" :)
και "σαν ονοματεπώνυμα μας βλέπουν" με "σαν ΑΜ μας βλέπουν" ή "σα νούμερα μας βλέπουν" :) :)

Αποσυνδεδεμένος p-p

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2918 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:51:34 pm »
Παιδιά ο Μπράτης λέει στο fb πως  οι μετατάξεις των 900 θα γίνουν μαζί με τις υπόλοιπες. Με αυτό εννοεί πως όσοι είχαν κάνει αίτηση για μετάταξη θα πρέπει να ξανακάνουν από την αρχή (δηλαδή ακυρώθηκαν οι 900) με τη νέα εγκύκλιο ή εννοεί πως οι 900 θα βγούνε μαζί με τις υπόλοιπες;

Έχει ξεκαθαριστεί αυτό;

mpratis fb

ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 4933 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2013, 03:54:22 pm από p-p »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2919 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:52:49 pm »
Συμφωνώ! Τρίβουν τα χέρια τους όσο δε μας βλέπουν ενωμένους!
Μου επιτρέπεις να σε διορθώσω: "μάλλον στο πόδι" με "πάντα στο πόδι" :)
και "σαν ονοματεπώνυμα μας βλέπουν" με "σαν ΑΜ μας βλέπουν" ή "σα νούμερα μας βλέπουν" :) :)
Σωστη η διορθωση σου......ειμαι πολυ επιεικης μαζι τους και δεν τους αξιζει καθολου μα καθολου!!!!  >:(

• Νέο μέλος
  • *
  • Η γνώση είναι δύναμη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2920 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:55:04 pm »
Παιδιά ο Μπράτης λέει στο fb πως  οι μετατάξεις των 900 θα γίνουν μαζί με τις υπόλοιπες. Με αυτό εννοεί πως όσοι είχαν κάνει αίτηση για μετάταξη θα πρέπει να ξανακάνουν από την αρχή (δηλαδή ακυρώθηκαν οι 900) με τη νέα εγκύκλιο ή εννοεί πως οι 900 θα βγούνε μαζί με τις υπόλοιπες;

Έχει ξεκαθαριστεί αυτό;
Δυστυχώς όχι. Εικασίες κάνουμε... Έγραψα πριν ότι ελπίζω να είναι τεχνικό το θέμα,
δηλαδή να συνεδριάσει μια φορά το ΚΥΣΔΕ και να μας αποδεσμεύσει όλους μαζί (αφού βγει και το ΦΕΚ με τις νέες οργανικές των υποχρεωτικά μετατασσόμενων 4000)

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2921 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:56:10 pm »

... καλά, αυτό με τις Μετατάξεις γιατί πρέπει να γίνει, σώνει και καλά, φέτος/τώρα με την ψυχή στο στόμα ?!? Δηλαδή εδώ που φτάσαμε (χρονικά, αλλά και με τις υποτιθέμενες-επικείμενες αλλαγές στα προγράμματα όλης της Δευτεροβάθμιας) αυτό που επείγει για το υπουργείο είναι ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα?

Δηλαδη ξέρουν με σιγουριά!!?  τι θα αλλάξουν σε γυμνάσια λύκεια και τι προσωπικό χρειάζεται,
έχουν τεστάρει σε πραγματικές συνθήκες τον νέο τους αλγόριθμο στο survey για τα κενα & τα ωράρια !!  και το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι μετατάξεις για το καλό της εκπαίδευσης !??

Έχει εκλείψει η κοινή λογική ή εγώ είμαι αλλού?

Έστω και τώρα να ξεκινήσουν τις αποσπάσεις, ζήτημα είναι αν θα υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση 11 σεπτέμβρη. ( η εμπειρία άλλων ετών δείχνει κάτι διαφορετικό που μου διαφεύγει?)

Α! ξέχασα .. είναι και οι ενοποιημένες περιοχές κατά νομό (αντίο Α΄,

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2922 στις: Αυγούστου 08, 2013, 03:56:58 pm »

+++++

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δυστυχώς παίζουμε σε ένα παιχνίδι του οποίου οι κανόνες αλλάζουν στη διάρκειά του. Όταν δεν υπάρχει προγραμματισμός, αυτά γίνονται.
Αδικημένοι από τη διαδικασία θα υπάρξουν ΟΤΙ και να γίνει πλέον. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, αν τελικά γίνουν οι 900 θα έπρεπε να υπάρχει και η δυνατότητα ακύρωσης της αίτησης!
Και εξηγώ λοιπον με ένα παράδειγμα λαμβάνοντας υπόψιν την περιοχή μου. Από εκεί και πέρα ας το αναγάγει ο καθένας στη δική του.
Στις 900 μετατάξεις υπάρχουν 11 θέσεις ΠΕ19/20, 3 στην Αλεξ/πολη, 3 στην Ορεστιάδα, 2 στο Διδυμότειχο, 1 Φέρες, 1 Σουφλί, 1 Λάβαρα.
Κάποιος συνάδελφος λοιπόν με τόπο συμφερόντων την Αλεξ/πολη που θα βρεθεί 7ος ή 8ος π.χ., θα "παντρευτεί" μια οργανική στην Ορεστιάδα (100+ χλμ. απόσταση) πιθανόν για τα υπόλοιπα 20-30 χρόνια.
Κάποιος άλλος λοιπόν με τη διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων, όπου θα προστεθούν ακόμη 7-8 σχολεία στην Αλεξ/πολη, μπορεί να βρεθεί σε αυτά με πολύ λιγότερα μόρια από τον παραπάνω.
Ποιος βγαίνει λοιπόν χαμένος;
Ο των 900 ή των υποχρεωτικών;

Υ.Γ. ΔΕΝ έχω κάνει αίτηση για τις 900, απλά ο καθένας γνωρίζει και πιστεύει ως δίκαιο είτε αυτό που τον συμφέρει είτε αυτό που πέφτει στην αντίληψή του στο μικρόκοσμό του. Στο δε υπουργείο, γνωρίζουν ελάχιστα από αυτά και σίγουρα ΔΕΝ τους ενδιαφέρουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 08, 2013, 04:02:18 pm από christos_chr »

• Νέο μέλος
  • *
  • Η γνώση είναι δύναμη
    • Προφίλ
« Απάντηση #2923 στις: Αυγούστου 08, 2013, 04:10:48 pm »
Τιποτα δεν θα πετυχει......λαθος....το απολυτο χαος ...... αυτο θα το πετυχει σιγουρα....και το λεω χωρις να εχω ....το κληρονομικο χαρισμα......  :'(

Έλα και συ, δεν ντρέπεσαι! :)
Πετυχαίνει να βρισκόμαστε όλοι σε ανασφάλεια αδιαφορώντας αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία....  >:(

Αποσυνδεδεμένος kirea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2924 στις: Αυγούστου 08, 2013, 04:29:07 pm »
Καταλαβαίνετε τι θα γίνει όταν δοθούν οργανικά κενά για μετατάξεις σε νομούς που δεν έγιναν μεταθέσεις πριν από 3 μήνες;

Καλά ξεμπερδέματα στην υπουργάρα και στους συμβούλους του στα δικαστήρια.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #2925 στις: Αυγούστου 08, 2013, 04:32:12 pm »
Να τολμησω να κανω μια ερωτηση... :-\

Αν παρει καποιος μεταταξη, μπορεί αργοτερα να ξανακανει αίτηση για μεταταξη στην παλιά του θεση; :-\
Δηλαδη, από β/βαθμια σε α/βαθμια και μετα παλι σε β/βαθμια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)