0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα μπορείς να δηλώσεις κάτι. Κοίτα να μη φαγώνεσαι με τον Γατόπαρδο και στο τέλοςμείνουμε όλοι με το άκυρο στο χέρι...
Παράθεση από: athan123 στις Αυγούστου 08, 2013, 03:24:03 pmΦίλε μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα μπορείς να δηλώσεις κάτι. Κοίτα να μη φαγώνεσαι με τον Γατόπαρδο και στο τέλοςμείνουμε όλοι με το άκυρο στο χέρι...Ετσι οπως τα εκαναν καποιος θα κερδισει καποιος θα χασει....δυστυχως.Εδω στην Ελλαδα βγαζουν εγκυκλιους/νομους/προεδρικα διαταγματα/κριτηρια/μοριοδοτησεις.....μαλλον στο ποδι.....χωρις σκεψη/μελετη/προγραμματισμο.....και στο τελος παλι εμεις μεταξυ μας θα φαγωθουμε εξαιτιας ανικανων και ανευθυνων ανθρωπων που μονο σαν ονοματεπωνυμα μας βλεπουν και τιποτα περισσοτερο...
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 08, 2013, 03:31:37 pmΠαράθεση από: athan123 στις Αυγούστου 08, 2013, 03:24:03 pmΦίλε μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα μπορείς να δηλώσεις κάτι. Κοίτα να μη φαγώνεσαι με τον Γατόπαρδο και στο τέλοςμείνουμε όλοι με το άκυρο στο χέρι...Ετσι οπως τα εκαναν καποιος θα κερδισει καποιος θα χασει....δυστυχως.Εδω στην Ελλαδα βγαζουν εγκυκλιους/νομους/προεδρικα διαταγματα/κριτηρια/μοριοδοτησεις.....μαλλον στο ποδι.....χωρις σκεψη/μελετη/προγραμματισμο.....και στο τελος παλι εμεις μεταξυ μας θα φαγωθουμε εξαιτιας ανικανων και ανευθυνων ανθρωπων που μονο σαν ονοματεπωνυμα μας βλεπουν και τιποτα περισσοτερο...Συμφωνώ! Τρίβουν τα χέρια τους όσο δε μας βλέπουν ενωμένους!Μου επιτρέπεις να σε διορθώσω: "μάλλον στο πόδι" με "πάντα στο πόδι" και "σαν ονοματεπώνυμα μας βλέπουν" με "σαν ΑΜ μας βλέπουν" ή "σα νούμερα μας βλέπουν"
Παιδιά ο Μπράτης λέει στο fb πως οι μετατάξεις των 900 θα γίνουν μαζί με τις υπόλοιπες. Με αυτό εννοεί πως όσοι είχαν κάνει αίτηση για μετάταξη θα πρέπει να ξανακάνουν από την αρχή (δηλαδή ακυρώθηκαν οι 900) με τη νέα εγκύκλιο ή εννοεί πως οι 900 θα βγούνε μαζί με τις υπόλοιπες;Έχει ξεκαθαριστεί αυτό;
... καλά, αυτό με τις Μετατάξεις γιατί πρέπει να γίνει, σώνει και καλά, φέτος/τώρα με την ψυχή στο στόμα ?!? Δηλαδή εδώ που φτάσαμε (χρονικά, αλλά και με τις υποτιθέμενες-επικείμενες αλλαγές στα προγράμματα όλης της Δευτεροβάθμιας) αυτό που επείγει για το υπουργείο είναι ανακατέψει περισσότερο την τράπουλα? Δηλαδη ξέρουν με σιγουριά!!? τι θα αλλάξουν σε γυμνάσια λύκεια και τι προσωπικό χρειάζεται,έχουν τεστάρει σε πραγματικές συνθήκες τον νέο τους αλγόριθμο στο survey για τα κενα & τα ωράρια !! και το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι μετατάξεις για το καλό της εκπαίδευσης !?? Έχει εκλείψει η κοινή λογική ή εγώ είμαι αλλού? Έστω και τώρα να ξεκινήσουν τις αποσπάσεις, ζήτημα είναι αν θα υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση 11 σεπτέμβρη. ( η εμπειρία άλλων ετών δείχνει κάτι διαφορετικό που μου διαφεύγει?)Α! ξέχασα .. είναι και οι ενοποιημένες περιοχές κατά νομό (αντίο Α΄,
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 08, 2013, 03:31:37 pmΠαράθεση από: athan123 στις Αυγούστου 08, 2013, 03:24:03 pmΦίλε μην είσαι σίγουρος ότι τώρα θα μπορείς να δηλώσεις κάτι. Κοίτα να μη φαγώνεσαι με τον Γατόπαρδο και στο τέλοςμείνουμε όλοι με το άκυρο στο χέρι...Ετσι οπως τα εκαναν καποιος θα κερδισει καποιος θα χασει....δυστυχως.Εδω στην Ελλαδα βγαζουν εγκυκλιους/νομους/προεδρικα διαταγματα/κριτηρια/μοριοδοτησεις.....μαλλον στο ποδι.....χωρις σκεψη/μελετη/προγραμματισμο.....και στο τελος παλι εμεις μεταξυ μας θα φαγωθουμε εξαιτιας ανικανων και ανευθυνων ανθρωπων που μονο σαν ονοματεπωνυμα μας βλεπουν και τιποτα περισσοτερο...+++++
Τιποτα δεν θα πετυχει......λαθος....το απολυτο χαος ...... αυτο θα το πετυχει σιγουρα....και το λεω χωρις να εχω ....το κληρονομικο χαρισμα......