*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4802344 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #3276 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:40:46 pm »
@dragadroun

Μου εξηγείς σε παρακαλώ από πού καταλαβαίνεις ότι αναφέρεται μόνο για μετατάξεις μέσα στην ίδια περιοχή;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:07:55 »

Αποσυνδεδεμένος laz_edu

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3277 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:41:38 pm »
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι άλλο: αίτηση καλούνται να κάνουν ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που πλεονάζουν ανά ΔΔΕ ή μόνο όσοι είχαν κριθεί ονομαστικά υπεράριθμοι;
Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
που στη στιγμή θα το ξεχάσεις..

Αποσυνδεδεμένος Lechuck

• Νέο μέλος
  • *
  • Με Κατέλη υπουργό Παιδείας, κα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3278 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:42:18 pm »
Επίσης αν κατάλαβα καλά, παρότι θα κάνουμε την αίτηση ηλεκτρονικά, στο τέλος τους 3ου εγγράφου λέει ότι πρέπει να πάμε στις Δ/νσεις μας για ταυτοπροσωπία και επιβεβαίωση της υπογραφής????  :o

Αποσυνδεδεμένος efakigal

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3279 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:42:41 pm »
Θα ανακοινώσουν κ ονόματα ?? Ή θα κάνει αίτηση όποιος θέλει??? Πάντως στη ΔΔΕ που ανήκω, ενώ υπάρχουν αρκετοί υπεράριθμοι πληροφορικοί, δεν ανακοίνωσαν κανέναν υπεράριθμο.. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια κριτήρια γίνεται αυτό.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:07:55 »

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3280 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:43:05 pm »
Τι ωραία.Πάλι στην αβεβαιότητα είμαστε.Πάλι προσωπικές εκτιμήσεις κάνουμε.Τέλεια.Ξανά σ...τά τα έκανναν...

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #3281 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:43:35 pm »
Μην δινετε σημασια στα τρολλια λεμε. ;)

Λοιπον...καποιος εγραψε παραπανω οτι ειναι περισσοτεροι οι πλεοναζοντες απο τις θεσεις.

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3282 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:43:52 pm »
Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι άλλο: αίτηση καλούνται να κάνουν ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που πλεονάζουν ανά ΔΔΕ ή μόνο όσοι είχαν κριθεί ονομαστικά υπεράριθμοι;

Από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι, λογικά όλοι. Εξάλλου αυτοί που βγήκαν υπεράριθμοι μπορεί να έχουν περισσότερα μόρια από τους άλλους.

Αποσυνδεδεμένος blaze

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3283 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:45:15 pm »
Αίτηση κάνουμε μόνο για τις δικές μας διευθύνσεις η και για άλλες;

Αποσυνδεδεμένος anapli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3284 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:46:10 pm »
Μην δινετε σημασια στα τρολλια λεμε. ;)

Λοιπον...καποιος εγραψε παραπανω οτι ειναι περισσοτεροι οι πλεοναζοντες απο τις θεσεις.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3285 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:46:32 pm »
@dragadroun

Μου εξηγείς σε παρακαλώ από πού καταλαβαίνεις ότι αναφέρεται μόνο για μετατάξεις μέσα στην ίδια περιοχή;
Όχι, μάλλον δεν προκύπτει από πουθενά τώρα που τη διάβασα 3η φορά. Είναι όμως και κάποια σκοτεινά σημεία:
1) με τις 900 τι θα γίνει;
2) μπορούν να κάνουν αίτηση εκπαιδευτικοί σε κλάδο και ΠΥΣΔΕ όπου δεν βγάλανε πλεόνασμα;

Αποσυνδεδεμένος MatinaPEO2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3286 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:47:39 pm »
Αίτηση απ αυτά που κατάλαβα θα κάνουν οι παρακάτω με βάση την εγκύκλιο

2.   Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται στην παράγραφο 1( δλδ οι ειδικότητες που λέει ότι θα μεταταχθούν στην Πρωτοβάθμια)  ανά Περιφερειακή Διευθυνση Εκπαιδευσης και σε  κατηγορίες με τις θέσεις της παραγράφου 2(δλδ οι ειδικότητες που λέει ότι θα μεταταχθούν σε διοικητικές θέσεις) ανά Περιφερειακή Διευθυνση Εκπαίδευσης, καλούνται από την  14-8-2013 έως και την 23-8-2013,  να υποβάλουν σχετική αίτηση προτίμησης, προκειμένου να συνταχθούν οι αξιολογικοί πίνακες βάσει των οποίων θα πραγματοποιηθούν οι υποχρεωτικές μετατάξεις.

3.   Οι αιτήσεις προτίμησης υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ειδικά διαμορφωμένη για το σκοπό αυτό ηλεκτρονική σελίδα http://teachers.exams.minedu.gov.gr του Υ.ΠΑΙ.Θ.. Παράλληλα με την αίτηση προτίμησης οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί συμπληρώνουν και τα στοιχεία που λαμβάνονται υπόψη για την μοριοδότησή τους και την κατάταξή τους σε αξιολογικούς πίνακες.

4.   Τα μόρια που οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν μέσω των, κατά την προηγούμενη παράγραφο, ηλεκτρονικών αιτήσεων αφορούν τα κάτωθι:

α) τη συνολική τους προϋπηρεσία,
β) τους οικογενειακούς λόγους,
γ) τις συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων που υπηρέτησαν,
δ) την κατοχή επιπλέον πτυχίων,
ε) την κατοχή μεταπτυχιακών και
στ)  την κατοχή διδακτορικών.
Η μοριοδότηση των τριών πρώτων κριτηρίων γίνεται σύμφωνα με το άρθρο 16 του π.δ. 50/1996 (Α` 45), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Η δήλωση των ανωτέρω στοιχείων επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια ή αναλήθεια ο εκπαιδευτικός διώκεται πειθαρχικά.

5.   Οι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλουν αίτηση προτίμησης έχουν την υποχρέωση να επισκεφθούν την διεύθυνση εκπαίδευσης της οργανικής τους θέσης για να δηλώσουν τον αριθμό πρωτοκόλλου της ηλεκτρονικής αιτήσεως. Οι Δ/νσεις θα καταγράψουν τον αριθμό πρωτοκόλλου των αιτούντων και θα ελέγξουν την ταυτοπροσωπία τους.

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3287 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:47:46 pm »
Περίεργα πράγματα και πολύ ασάφεια. Στην Καβάλα 15 ΠΕ19-20 πλεονάζοντες --> 13 θέσεις στην πρωτοβάθμια και 2 σε διοικητικές θέσεις της δευτεροβάθμιας. Προσπάθησα να μπω στο σύστημα για να δω τι γίνεται, αλλά μετά από 1-2 λεπτά με πέταξε έξω και έγινε μη διαθέσιμο.

Τόσο καιρό μιλούσαμε με υποθέσεις, γιατί δεν είχε βγει η επίσημη ανακοίνωση, αλλά και τώρα που βγήκε πάλι με υποθέσεις μιλάμε!!!!

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3288 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:48:27 pm »
Εμεις θα κανουμε ηλεκτρονικα την αιτηση?Κι αν κανουμε καποιο λαθος στη συμπληρωση,εννοω στα μορια τι θα γινει?Και πρεπει οι ιδιοι μας να παμε στη διευθυνση που ανηκουμε για να παρουμε αριθμο πρωτοκολλου ή θα εκτυπωσουμε την αιτηση μας και θα τη στειλουμε στη διευθυνση που ανηκουμε οπου θα μας βαλουν τον αριθμο πρωτοκολλου?Θελω να ρωτησω επισης αν μπορω να κανω την αιτηση σε ενα ιντερνετ καφε και να την εκτυπωσω διοτι εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και δεν ξερω τι να κανω.Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας!!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος laz_edu

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3289 στις: Αυγούστου 13, 2013, 04:49:03 pm »

Από τη στιγμή που δεν αναφέρει κάτι, λογικά όλοι. Εξάλλου αυτοί που βγήκαν υπεράριθμοι μπορεί να έχουν περισσότερα μόρια από τους άλλους.

Λογικά όσοι δεν έχουν οργανική; Ας πούμε, μπορεί κάποιος στην αίτηση αυτή να δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει σε σχολείο; Θέλω να πω, τα λειτουργικά κενά τελικά θα καλυφθούν από ποιούς; Από αυτούς που έχουν τα λιγότερα μόρια και δεν θα τοποθετηθούν στην προτίμησή τους για μετάταξη; Εκτός κι αν στη σελίδα, που δεν ανοίγει προσωρινά, δίνει και την επιλογή: Θέλω να τοποθετηθώ σε λειτουργικό κενό που θα προκύψει. Ζήτω η αοριστία...
Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
που στη στιγμή θα το ξεχάσεις..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687