0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μπάχαλο που θα δημιουργηθεί αν μπορούμε να δηλώσουμε περιοχές σε πανελλαδικό επίπεδο, έστω και μόνο 2, είναι απίστευτο. Σκεφτείτε κόσμο που περισσεύει π.χ. στην Θεσσαλονίκη που έπαιρναν για χρόνια 1 μόριο. Θα έρθει κάποιος από τα Δωδεκάνησα και θα πάρει θέση στη Θεσσαλονίκη; Μιλάμε για τεράστια ανακατονομή προσωπικού! Το λογικό είναι να δηλώνεις μόνο στην περιφέρειά που ανήκεις ήδη!
Εγώ βλέπω ότι έχει πλεονάζοντες από ειδικότητες ΠΕ02 και ΠΕ04 για τους οποίους δεν δίνει πουθενά κενό ούτε σε σχολεία(εννοείται) ούτε σε φορείς. Αυτοί μαζί με κάποιους από τις άλλες ειδικότητες που είναι περισσότεροι από τα κενά μήπως πάνε για υποχρεωτικές μεταθέσεις;;;;;;Νομίζω τέλος ότι θα είναι εντός νομού αυτές οι μετατάξεις...
Η Λέσβος δίνει 0 θέσεις πληροφορικών για τα δημοτικά ενώ στις 900 έδινε 6 θέσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημειωτέον πως συνολικά τώρα έχει 9 ΕΑΕΠ. Πώς δίνει 0 κενά στην πρωτοβάθμια;Επίσης δίνει 0 πλεονάζοντες ενώ είναι γνωστό ότι μόνο στον Αι Στράτη έχει 7 πλεονάζοντες πληροφορικούς...Μιλάμε για μπάχαλο έτσι...
νομίζω ότι είδα ΠΕ02 ΠΕ04 στα ΙΕΚ.Τα 29 ΕΑΕΠ στη λάρισα είναι με αυτά που ανακοινώθηκαν τέλη Ιουνίου 2013.
Τα πέρασα όλα σε ένα excel.Στις καρτέλες "Πλεονάζοντες_Σύνολα" και "Κενά_Σύνολα" φαίνονται όλα τα σύνολα ανά ειδικότητα.Γενικό σύνολο πλεονασμάτων: 6027Γενικό σύνολον κενών: 4730Περισσεύουν: 6027 - 4730 = 1297*Μη βασιστείτε σε αυτό το αρχείο κατά τις αιτήσεις σας καθότι δεν επαλήθευσα αν μου ξέφυγε κάτι.http://www.files.com/shared/520a49b13dd32/%CE%A5%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82_%CE%A0%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1_%CE%9A%CE%B5%CE%BD%CE%AC_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1_13-8-2013_.xls