*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4793127 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #3402 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:37:33 pm »
Συγκεντρωτικός πίνακας για την περιφέρεια Αττικής:

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:47 »

Αποσυνδεδεμένος neri1940

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3403 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:38:13 pm »
Στο νομό μου, τον Ιούνιο το survey έδωσε 22 πλεονάζοντες πληροφορικούς και το ΠΥΣΔΕ έστειλε 11 πλεονάσματα στο δελτίο κίνησης για τις μεταθέσεις. Στη διάθεση είμαστε περίπου ισάριθμα άτομα. Από αυτά, 3-4 παίρνουν συστηματικά απόσπαση, 1 έλειπε σε γονική άδεια και τώρα επιστρέφει, άλλο 1 ήταν σε άνευ αποδοχών, 1 είναι αιρετός και έχει μειωμένο ωράριο και 2 δεν είχαν καμία ώρα, γι' αυτό και δούλευαν με διάθεση στη δδε. Οι υπόλοιποι έκαναν κάποιες ώρες μάθημα και τις υπόλοιπες γραμματειακή υποστήριξη στα σχολεία τους.

Στη σημερινή, λοιπόν, απόφαση δε δίνει κανέναν ότι πλεονάζει. (1ο παράδοξο)

Όταν είχαμε κάνει τις αιτήσεις για τις 900, είχε δώσει 2 κενά πε19-20. (Μετά συστάθηκαν άλλα 2 εαεπ στο νομό).  Έγιναν πολλές αιτήσεις, τόσο από οργανικά κατέχοντες προς τα δημοτικά του νομού, όσο και από άλλους συναδέλφους προς όλη την Ελλάδα.

Στη σημερινή απόφαση δε δίνει κανένα κενό στα δημοτικά. (2ο παράδοξο)

Τι συμβαίνει;

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3404 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:41:23 pm »
Άποψη μου είναι ότι τα κενά που λείπουν καλύφθηκαν από τις μετατάξεις των 900 που θα τις ανακοινώσουν εντός ημερών.

Αποσυνδεδεμένος klay-mobil

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω το καλοκαίρι στην εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3405 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:41:41 pm »
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά γιατί δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα το θέμα καθώς δε με αφορά προσωπικά;.

Γράφει:Στο ΠΥΣΔΕ του τάδε νομού περισσεύουν 19 ΠΕ06. Το ΠΥΣΠΕ έχει 9 κενά ΠΕ06 και μετατάσσονται υποχρεωτικά 9 αγγλικής.

Τότε γιατί δε δόθηκαν κενά στις μεταθέσεις; Κάποια της πρωτοβάθμιας που ζήτησε μετάθεση στο νομό και δεν έδωσαν κενά,δεν αδικείται κατάφορα;

Οι μεταθέσεις γίνονται σε οργανικά κενά, τα συγκεκριμένα νομίζω ότι δεν είναι.

Ακόμη κι αν δεν είναι οργανικά ,θα μείνουν στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ. Επομένως μια φίλη μου αγγλικής φιλολογίας στην πρωτοβάθμια, που μέχρι χθες πίστευε πως έχει τα περισσότερα μόρια απ'όσες ενδιαφέρονται για το νομό για μετάθεση,ξαφνικά γίνεται εικοστή καθώς πλεονάζουν 19 στη δευτεροβάθμια!!! Δε θα  πάρει μετάθεση ποτέ.
Τι έγινε με τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:01:47 »

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3406 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:42:12 pm »
NEF,

αφού σου πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο είδα κάτι που δεν είχα παρατηρήσει στους δικούς μου υπολογισμούς

Λοιπόν χονδρικά είχαν πει για 4933 μετατάξεις στην αβθμια και περίπου 2000 σε φορείς.

Με αυτά που μας έδωσες στο αρχείο σου βλέπω ότι τα κενά στην αβθμια είναι 3875 και αν προσθέσω και τις εθελοντικές μετατάξεις επου είναι αν θυμάμαι καλά περίπου 940 παίρνω 4815.

Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι αλλά μπορεί όμως και να γίνει.

Τώρα για τους φορείς τα κενά είναι 828 σύμφωνα με το αρχείο σου. Αν προσθέσουμε της Αθήναςμήπως όμως έχουν δοθεί ήδη;) και τις εθελοντικές μετατάξεις σε φορέα προσεγγίζεται το 2000;

Θα τα δούμε στις επόμενες μέρες όλα αυτά.

Αποσυνδεδεμένος leniao

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3407 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:43:41 pm »
Συμφωνώ. ;)

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3408 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:45:32 pm »
1. Αιτήσεις μπορούν να κάνουν οποιοιδήποτε κι από οπουδήποτε αν ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται για σχολεία ή φορείς (το ό,τι καταγράφεται το πλεονάζον προσωπικό δε συσχετίζεται πουθενα στο δτ με περιορισμό στο ποιοι κάνουν αίτηση). Ακόμα αναρωτιέμαι αν μπορούν να δηλώσουν θέσεις μόνο εντός της Περιφέρειας ή πανελλαδικά (μάλλον εννοούν το 1ο με αυτό το "ανά Περιφέρεια εκπ/σης" εκτός αν εννοεί ότι ο αριθμός των μετατάξεων από μια περιφέρεια δε θα υπερβαίνει αυτόν που φαίνεται ως πλεονάζον προσωπικό )

Ξαναλέω ότι πριν λίγα λεπτά το σύστημα δούλευε και μπορούσες να επιλέξεις οποιαδήποτε περιοχή και όχι μόνο μέσα στην περιφέρεια. Σε κάθε προτίμηση από τις δύο δήλωνες είτε ΔΔΕ, είτε ΙΕΚ είτε πρωτοβάθμια.
Το πιο δίκαιο αυτό είναι,να μπορείς να κάνεις αίτηση οπουδήποτε.Δεν κατάλαβα δηλαδή,εγώ που είμαι αποκλεισμένος-όμηρος σε κάθε κ...νήσι,γιατί να μην μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο ενώ αντιθέτως οι διάφοροι βολεμένοι να έχουν πάντα τη κάλυψη για να είναι δίπλα στο σπίτι τους??

Ο βολεμένος (εγώ) όταν διορίστηκα επέλεξα την εξορία γιατί αλλιώς δεν θα διοριζόμουν! Μετά από 7 χρόνια κατάφερα και πήγα σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Στα υπόλοιπα 13 χρόνια (20 χρόνια προϋπηρεσίας) παντρεύτηκα, πείρα δάνειο για σπίτι και έχω δύο παιδιά!
Τώρα  με την κρίση μας έκοψαν τους μισθούς, κινδυνεύουμε με απόλυση και έχουμε εσένα  να μας λες να αλλάξουμε οργανική.
Να έρθουν οι νησιώτες στα αστικά κέντρα και να πάμε εμείς στην θέση τους; ΟΧΙ αυτό δεν είναι δίκαιο!

οι νησιώτες που αναφέρεσαι είναι άνθρωποι λιγότερο τυχεροί από σένα... Δεν είναι νησιώτες. απλά τους έστειλαν εκεί για να δουλέψουν...

Αποσυνδεδεμένος jimmys_b

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3409 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:47:07 pm »
1. Αιτήσεις μπορούν να κάνουν οποιοιδήποτε κι από οπουδήποτε αν ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται για σχολεία ή φορείς (το ό,τι καταγράφεται το πλεονάζον προσωπικό δε συσχετίζεται πουθενα στο δτ με περιορισμό στο ποιοι κάνουν αίτηση). Ακόμα αναρωτιέμαι αν μπορούν να δηλώσουν θέσεις μόνο εντός της Περιφέρειας ή πανελλαδικά (μάλλον εννοούν το 1ο με αυτό το "ανά Περιφέρεια εκπ/σης" εκτός αν εννοεί ότι ο αριθμός των μετατάξεων από μια περιφέρεια δε θα υπερβαίνει αυτόν που φαίνεται ως πλεονάζον προσωπικό )

Ξαναλέω ότι πριν λίγα λεπτά το σύστημα δούλευε και μπορούσες να επιλέξεις οποιαδήποτε περιοχή και όχι μόνο μέσα στην περιφέρεια. Σε κάθε προτίμηση από τις δύο δήλωνες είτε ΔΔΕ, είτε ΙΕΚ είτε πρωτοβάθμια.
Το πιο δίκαιο αυτό είναι,να μπορείς να κάνεις αίτηση οπουδήποτε.Δεν κατάλαβα δηλαδή,εγώ που είμαι αποκλεισμένος-όμηρος σε κάθε κ...νήσι,γιατί να μην μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο ενώ αντιθέτως οι διάφοροι βολεμένοι να έχουν πάντα τη κάλυψη για να είναι δίπλα στο σπίτι τους??

Ο βολεμένος (εγώ) όταν διορίστηκα επέλεξα την εξορία γιατί αλλιώς δεν θα διοριζόμουν! Μετά από 7 χρόνια κατάφερα και πήγα σχετικά κοντά στο σπίτι μου. Στα υπόλοιπα 13 χρόνια (20 χρόνια προϋπηρεσίας) παντρεύτηκα, πείρα δάνειο για σπίτι και έχω δύο παιδιά!
Τώρα  με την κρίση μας έκοψαν τους μισθούς, κινδυνεύουμε με απόλυση και έχουμε εσένα  να μας λες να αλλάξουμε οργανική.
Να έρθουν οι νησιώτες στα αστικά κέντρα και να πάμε εμείς στην θέση τους; ΟΧΙ αυτό δεν είναι δίκαιο!

Και εγώ "βολεμένος" σαν και εσένα είμαι. Υπεράριθμος μαζί με τη γυναίκα μου γιατί τους σηκώθηκε να δημιουργήσουν τις ΕΠΑΣ και χωρίς μάθημα πληροφορικής. Τώρα με δύο παιδιά θα πρέπει να μοιράσουμε με τη γυναίκα μου τα παιδιά και να νοικιάσουμε δυο σπίτια για να μπορούν όσοι δεν είναι εκεί που θέλουν να έρθουν στις θέσεις μας; Και εμείς γιατί τόσα χρόνια κάναμε 300 χιλιόμετρα τη μέρα μέχρι να έρθουμε κοντύτερα και μετά που πήραμε μετάθεση εντός μας έβγαλαν εκτός;  Προφανώς για κάποιους τα πράγματα δεν είναι σοβαρά και  έχουν τη ψυχραιμία και κάνουν χιούμορ όταν λένε ότι θα είναι Πανελλαδικά οι προτιμήσεις γιατί αλλιώς θα έχουμε σοβαρά ΔΡΑΜΑΤΑ!

Αποσυνδεδεμένος angela_p

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3410 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:47:35 pm »
Το μπάχαλο που θα δημιουργηθεί αν μπορούμε να δηλώσουμε περιοχές σε πανελλαδικό επίπεδο, έστω και μόνο 2, είναι απίστευτο. Σκεφτείτε κόσμο που περισσεύει π.χ. στην Θεσσαλονίκη που έπαιρναν για χρόνια 1 μόριο. Θα έρθει κάποιος από τα Δωδεκάνησα και θα πάρει θέση στη Θεσσαλονίκη; Μιλάμε για τεράστια ανακατονομή προσωπικού! Το λογικό είναι να δηλώνεις μόνο στην περιφέρειά που ανήκεις ήδη!

Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί και με το "εντός περιφέρειας". Π.χ. κάποιος με οργανική σε χωριό του Κιλκίς ή της Πέλλας που έπαιρνε κάθε χρόνο 5+ μόρια και επιθυμεί Θεσσαλονίκη, εκτοπίζει άνετα τον "Θεσσαλονικιό" που έπαιρνε το 1 μόριο. Αυτό θα αποφευχθεί μόνο αν γίνουν εντός ΠΥΣΔΕ.

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3411 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:50:36 pm »
και γιατι να γινουν ρε παιδια εντος πυσδε??
εγω μπαινω κ δηλωνω αυτο που θελω... μου τη δινει την επιλογη το συστημα, δεν μου τη δινει???

εχω τα μορια μου κ παω εκει που δηλωσα.

Λεω κατι που δεν ειναι σωστο???

Αποσυνδεδεμένος arth

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3412 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:53:37 pm »
Αν δεν κάνει κάποιος αίτηση τι γίνεται;
Η μοριοδότηση ποιά είναι;
Οι φορείς που δηλώνουμε είναι εντός ΠΥΣΔΕ, εντός Περιφέρειας ή πανελλαδικά;
Και αν δεν τοποθετηθούμε σε καμία από τις δύο μας επιλογές τι γίνεται;
Γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο; Πραγματικά έχω μπλοκάρει, τι δυσάρεστη εξέλιξη ήταν αυτή πάλι;

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3413 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:54:14 pm »
NEF,

αφού σου πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο είδα κάτι που δεν είχα παρατηρήσει στους δικούς μου υπολογισμούς

Λοιπόν χονδρικά είχαν πει για 4933 μετατάξεις στην αβθμια και περίπου 2000 σε φορείς.

Με αυτά που μας έδωσες στο αρχείο σου βλέπω ότι τα κενά στην αβθμια είναι 3875 και αν προσθέσω και τις εθελοντικές μετατάξεις επου είναι αν θυμάμαι καλά περίπου 940 παίρνω 4815.

Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι αλλά μπορεί όμως και να γίνει.

Τώρα για τους φορείς τα κενά είναι 828 σύμφωνα με το αρχείο σου. Αν προσθέσουμε της Αθήναςμήπως όμως έχουν δοθεί ήδη;) και τις εθελοντικές μετατάξεις σε φορέα προσεγγίζεται το 2000;

Θα τα δούμε στις επόμενες μέρες όλα αυτά.

Πάμε τώρα να δούμε και το κουλό

ΠΥΣΔΕ Α                       ΠΥΣΔΕ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 13, 2013, 06:56:31 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3414 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:55:19 pm »

Επειδή διαβλέπω μία σύγχυση εν κρανίω,καταρχήν ηρεμία.Κατά δεύτερον,αν έχεις τόσα χρόνια που λες,σου έκοψαν πολύ λιγότερα από το μισθό απότι εμένα που έχω 7 χρόνια.Κατά τρίτον,δεν ενδιαφέρουν κανέναν τα δάνεια που πήρες,ας μην τα έπαιρνες.Κατά τέταρτον,από τη στιγμή που δίνονται κενά,γιατί να μη γίνει κρίση πανελλαδικά όπως σε αποσπάσεις-μεταθέσεις??Για να μη θιγούν οι βολεμένοι??Στο πηγάδι κ........αν κάποιοι??Κατά πέμπτον,αν έχεις οργανική τί αγχώνεσαι οτι θα έρθει ο νησιώτης όπως λες υποτιμητικά  να στη πάρει???Αν δεν το πήρες είδηση,μιλάμε για ΝΕΕΣ οργανικές στην πρωτοβάθμια και όχι για ήδη υπάρχουσες στη δευτεροβάθμια...Ποιός σου είπε να αλλάξεις οργανική???Θα μας τρελάνεις?Αυτό που είπα είναι οτι ΟΛΟΙ πρέπει να έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε θέσεις,αν και πολύ φοβάμαι οτι δεν θα την έχουμε εξαιτίας κάτι τύπων σαν και εσάς που έχετε πιάσει τις καρέκλες από τα μαλλιά και δεν αφήνετε κανέναν να πλησιάσει....

Αποσυνδεδεμένος vasia1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3415 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:55:36 pm »
Αν κατάλαβα καλά οι μετατάξεις αφορούν ΜΟΝΟ τους στη διάθεση και όχι τους υπεράριθμους; Έτσι είναι;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)