0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 13, 2013, 06:42:12 pmNEF,αφού σου πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο είδα κάτι που δεν είχα παρατηρήσει στους δικούς μου υπολογισμούςΛοιπόν χονδρικά είχαν πει για 4933 μετατάξεις στην αβθμια και περίπου 2000 σε φορείς.Με αυτά που μας έδωσες στο αρχείο σου βλέπω ότι τα κενά στην αβθμια είναι 3875 και αν προσθέσω και τις εθελοντικές μετατάξεις επου είναι αν θυμάμαι καλά περίπου 940 παίρνω 4815.Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι αλλά μπορεί όμως και να γίνει.Τώρα για τους φορείς τα κενά είναι 828 σύμφωνα με το αρχείο σου. Αν προσθέσουμε της Αθήναςμήπως όμως έχουν δοθεί ήδη;) και τις εθελοντικές μετατάξεις σε φορέα προσεγγίζεται το 2000;Θα τα δούμε στις επόμενες μέρες όλα αυτά.Πάμε τώρα να δούμε και το κουλό ΠΥΣΔΕ Α ΠΥΣΔΕ
NEF,αφού σου πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο είδα κάτι που δεν είχα παρατηρήσει στους δικούς μου υπολογισμούςΛοιπόν χονδρικά είχαν πει για 4933 μετατάξεις στην αβθμια και περίπου 2000 σε φορείς.Με αυτά που μας έδωσες στο αρχείο σου βλέπω ότι τα κενά στην αβθμια είναι 3875 και αν προσθέσω και τις εθελοντικές μετατάξεις επου είναι αν θυμάμαι καλά περίπου 940 παίρνω 4815.Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι αλλά μπορεί όμως και να γίνει.Τώρα για τους φορείς τα κενά είναι 828 σύμφωνα με το αρχείο σου. Αν προσθέσουμε της Αθήναςμήπως όμως έχουν δοθεί ήδη;) και τις εθελοντικές μετατάξεις σε φορέα προσεγγίζεται το 2000;Θα τα δούμε στις επόμενες μέρες όλα αυτά.
Αν δεν υποβαλει κανεις αιτηση μεταταξης στην αναγραφομενη ιστοσελιδα, τι θα συμβει...
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 13, 2013, 06:54:14 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 13, 2013, 06:42:12 pmNEF,αφού σου πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο μπράβο είδα κάτι που δεν είχα παρατηρήσει στους δικούς μου υπολογισμούςΛοιπόν χονδρικά είχαν πει για 4933 μετατάξεις στην αβθμια και περίπου 2000 σε φορείς.Με αυτά που μας έδωσες στο αρχείο σου βλέπω ότι τα κενά στην αβθμια είναι 3875 και αν προσθέσω και τις εθελοντικές μετατάξεις επου είναι αν θυμάμαι καλά περίπου 940 παίρνω 4815.Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι αλλά μπορεί όμως και να γίνει.Τώρα για τους φορείς τα κενά είναι 828 σύμφωνα με το αρχείο σου. Αν προσθέσουμε της Αθήναςμήπως όμως έχουν δοθεί ήδη;) και τις εθελοντικές μετατάξεις σε φορέα προσεγγίζεται το 2000;Θα τα δούμε στις επόμενες μέρες όλα αυτά.Πάμε τώρα να δούμε και το κουλό ΠΥΣΔΕ Α ΠΥΣΔΕ
Αν κατάλαβα καλά οι μετατάξεις αφορούν ΜΟΝΟ τους στη διάθεση και όχι τους υπεράριθμους; Έτσι είναι;
Παράθεση από: Damien στις Αυγούστου 13, 2013, 06:36:10 pmΑν δεν υποβαλει κανεις αιτηση μεταταξης στην αναγραφομενη ιστοσελιδα, τι θα συμβει...Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Αν κάποιος με 10 μόρια που ανήκει στο πλεονάζον προσωπικό δεν κάνει αίτηση και κάποιος άλλος με 16 μόρια κάνει, μετατάσσεται αυτό που έκανε αίτηση ή υποχρεωτικά και πρώτος;
Ερώτηση (με νούμερα της περιοχής και του κλάδου μου) για δυνατούς λύτες.Αν γίνουν τελικά πανελλαδικά οι αιτήσησεις...α) Δεν κάνει κάνενας ΠΕ19/20 από τον Έβρο για τα κενά του Έβρου.β) Με τις αιτήσεις που γίνονται από την υπόλοιπη Ελλάδα καλύπτονται τα 16 κενά που έχουν βγει.Ποιοι είναι οι 16 που θα φύγουν και πού θα πάνε;