0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τωρα,αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις,εκει παιδια συμφωνα με οσα ξερουμε πανε οι τελευταιοι τοποθετηθεντες.παντα ετσι γινεται.Υποχρεωτικα εννοω.Δεν ειναι δυνατον να παει αυτος που εχει 800 χρονια,5324 μορια και ειναι στο σχολειο του αλλα 800 χρονια.Οι τελευταιοι τοποθετηθεντες πανε,οπως γινεται παντα.Και οπως εγινε βεβαια και φετος,με αυτους που εβγαλαν υπεραριθμους οι διευθυνσεις.
@GTIμαλλον εχει υπερφορτωση στην σελιδαΕγω μια χαρα μπηκα το μεσημερι και ειδα τις επιλογες αλλα τωρα μου βγαζει και εμενα αυτό το μηνυμα
Προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν μπορώ, όπως όλοι σας. Από τη μια πλευρά η διατύπωση σε κάνει να καταλαβαίνεις τα παρακάτω:1. Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι συνάδελφοι του κάθε κλάδου, αρκεί στη λίστα με τα πλεονάσματα που δόθηκε να υπάρχει έστω και ένα πλεόνασμα στον κλάδο τους στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ.2. Μπορούν να διαλέξουν περιοχή η φορέα σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα τα κριτήρια μοριοδότησης συνηγορούν ακόμα περισσότερο γι' αυτό.Όμως η λίστα των ειδικοτήτων που πλεονάζουν και που ζητούνται σε πρωτοβάθμια και φορείς σε βάση σε σκέψη οτι μάλλον εντός νομού θα γίνουν οι μετατάξεις. Γιατί το λέω αυτό; Δεν γίνεται σε ένα ΠΥΣΔΕ να "πλεονάζουν" δύο Θεολόγοι και κατά σύμπτωση στην ίδια ΔΔΕ να δίνονται δύο οργανικές θεολόγων για διοικητικές θέσεις; Δηλαδή τι καθήκοντα θα ασκούνε; θα κάνουν την πρωϊνή προσσευχή στα γραφεία; δηλαδή γυμναστής, φιλόλογος, μαθηματικός, πληροφορικός και οποιοσδήποτε άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του θεολόγου; ; ή το ΙΕΚ Καρδίτσας να έχει 17 οργανικές (μάλιστα 4 θεολόγων και 5 γαλλικής) και άλλες 15 η Διεύθυνση (εκ των οποίων πάλι 4 θεολόγων και 5 γαλλικής επειδή οι θέσεις στην πρωτοβάθμια δεν αρκούν για να καλύψουν τους πλεονάζοντες). Αυτή η ταύτιση των αριθμών δεν φαίνεται τυχαία, γιατί αν οι μετατάξεις γίνουν πανελλαδικά, σημασία έχει να ταιριάζει ο αριθμός των πλεοναζόντων και των προσφερόμενων θέσεων πανελλαδικά ανά κλάδο και όχι στα όρια του ίδιου νομού. Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος. Τείνω στο να αφήσω να κατατεθούν οι αιτήσεις από τους άλλους και να ελπίζω να καλυφθούν όλες οι θέσεις, (αλλιώς κινδυνεύω να με στείλει υποχρεωτικά το υπουργείο όπου θέλει) για να παραμείνω στη δευτεροβάθμια.