*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4781564 φορές)

0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #3472 στις: Αυγούστου 13, 2013, 08:57:16 pm »
Νομιζω οτι αυτο το σαιτ,και κυριως αυτο το θεμα,ζει μεγαλες  δοξες σημερα! ;D Επιτελους κατορθωσα να διαβασω τα μηνυματα που γραφτηκαν στο διωρο που ειχα κλεισει! ;D

Λοιπον.Και εγω δεν ειμαι πλεοναζουσα η υπεραριθμη,η στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ,και δεν με αφηνει να μπω το συστημα.Το λεω ως απαντηση στον φιλο/η που ρωταγε αν καποιος μη υπεαριθμος η στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ μπορει να μπει.
Γενικα εμενα δεν με αφηνει καθολου να μπω..ποτέ δεν μπηκα.Δεν με χωνευει το ατιμο! ;D
 Ειδα καποιους να λενε οτι στον ταδε νομο δεν εχει δωσει κανενα κενο στην α/θμια,αλλα στις αιτησεις των 900 ειχε δωσει σχολεια για πληροφορικη κλπ.
Μηπως δεν εχει δωσει κανενα κενο,γιατι και καλα κανενας δεν πλεοναζει;Για τσεκαρετε λιγο αυτο.Δινει κενα μονο εκει που πλεοναζουν.
Και ξαναλεω για μια ακομα φορα.Ειναι αλλα τα σχολεια που εχουν δωθει για τους 900(ειναι σχολεια ΕΑΕΠ,και εχουν δωθει συγκεκριμενα σχολεια) και αλλα αυτα που θα πανε αυτοι τις υποχρεωτικης μεταταξης.
Επισης ειμαι σιγουρη οτι αιτηση μπορουν να κανουν ολοι ,αυτων των ειδικοτητων βεβαια,ειτε ειναι παλιοι,ειτε νεοι..ειτε στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ ειτε εχοντες οργανικη ειτε οχι.Διοτι εκτος απο αυτο που ειπαν καποιοι,οτι θελει να δωσει τον χαρακτηρα του εθελοντικου,.οντως και στην πραγματικοτητα καποιοι μπορει να θελουν να πανε α/θμια ακομα και να εχουν οργανικη,ακομα και ν μην ειναι πλεοναζοντες κλπ,ενω αλλοι μπορει να μην θελουν.Γιατι να μην δωσει το υπουργειο την δυνατοτητα σε ολους οσους θελουν να πανε,και ετσι να σωθουν και αυτοι που δεν θελουν;
Τωρα,αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις,εκει παιδια συμφωνα με οσα ξερουμε πανε οι τελευταιοι τοποθετηθεντες.παντα ετσι γινεται.Υποχρεωτικα εννοω.Δεν ειναι δυνατον να παει αυτος που εχει 800 χρονια,5324 μορια και ειναι στο σχολειο του αλλα 800 χρονια.Οι τελευταιοι τοποθετηθεντες πανε,οπως γινεται παντα.Και οπως εγινε βεβαια και φετος,με αυτους που εβγαλαν υπεραριθμους οι διευθυνσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 13, 2013, 09:01:10 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:06:31 »

Αποσυνδεδεμένος MatinaPEO2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3473 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:06:30 pm »
@ dimitris3

όλοι τους θα καλύψουν λειτουργικά κενά που θα είναι αρκετά.

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3474 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:08:32 pm »
Προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν μπορώ, όπως όλοι σας. Από τη μια πλευρά η διατύπωση σε κάνει να καταλαβαίνεις τα παρακάτω:
1. Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι συνάδελφοι του κάθε κλάδου, αρκεί στη λίστα με τα πλεονάσματα που δόθηκε να υπάρχει έστω και ένα πλεόνασμα στον κλάδο τους στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ.
2. Μπορούν να διαλέξουν περιοχή η φορέα σε όλη την Ελλάδα.
Μάλιστα τα κριτήρια μοριοδότησης συνηγορούν ακόμα περισσότερο γι' αυτό.

Όμως η λίστα των ειδικοτήτων που πλεονάζουν και που ζητούνται σε πρωτοβάθμια και φορείς σε βάση σε σκέψη οτι μάλλον εντός νομού θα γίνουν οι μετατάξεις. Γιατί το λέω αυτό; Δεν γίνεται σε ένα ΠΥΣΔΕ να "πλεονάζουν" δύο Θεολόγοι και κατά σύμπτωση στην ίδια ΔΔΕ να δίνονται δύο οργανικές θεολόγων για διοικητικές θέσεις; Δηλαδή τι καθήκοντα θα ασκούνε; θα κάνουν την πρωϊνή προσσευχή στα γραφεία; δηλαδή γυμναστής, φιλόλογος, μαθηματικός, πληροφορικός και οποιοσδήποτε άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του θεολόγου; ; ή το ΙΕΚ Καρδίτσας να έχει 17 οργανικές (μάλιστα 4 θεολόγων και 5 γαλλικής) και άλλες 15 η Διεύθυνση (εκ των οποίων πάλι 4 θεολόγων και 5 γαλλικής επειδή οι θέσεις στην πρωτοβάθμια δεν αρκούν για να καλύψουν τους πλεονάζοντες). Αυτή η ταύτιση των αριθμών δεν φαίνεται τυχαία, γιατί αν οι μετατάξεις γίνουν πανελλαδικά, σημασία έχει να ταιριάζει ο αριθμός των πλεοναζόντων και των προσφερόμενων θέσεων πανελλαδικά ανά κλάδο και όχι στα όρια του ίδιου νομού. Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος. Τείνω στο να αφήσω να κατατεθούν οι αιτήσεις από τους άλλους και να ελπίζω να καλυφθούν όλες οι θέσεις, (αλλιώς κινδυνεύω να με στείλει υποχρεωτικά το υπουργείο όπου θέλει) για να παραμείνω στη δευτεροβάθμια.

Αποσυνδεδεμένος GTI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3475 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:12:28 pm »
σας βγαζει server error access forbidden?η μονο σε μενα το βγαζει επειδη πατησα λαθος αρχικα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:06:31 »

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3476 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:14:19 pm »
Τωρα,αν δεν συμπληρωθουν οι θεσεις,εκει παιδια συμφωνα με οσα ξερουμε πανε οι τελευταιοι τοποθετηθεντες.παντα ετσι γινεται.Υποχρεωτικα εννοω.Δεν ειναι δυνατον να παει αυτος που εχει 800 χρονια,5324 μορια και ειναι στο σχολειο του αλλα 800 χρονια.Οι τελευταιοι τοποθετηθεντες πανε,οπως γινεται παντα.Και οπως εγινε βεβαια και φετος,με αυτους που εβγαλαν υπεραριθμους οι διευθυνσεις.

Όταν λες οι τελευταίοι τοποθετηθέντες τί εννοείς? Αυτούς που είναι στη διάθεση?

Αποσυνδεδεμένος arth

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3477 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:18:18 pm »
Γιατί στις άλλες ειδικότητες (εννοώ αυτές που δεν διδάσκουν στην πρωτοβάθμια) δεν δίνει τη δυνατότητα να μετακινηθούν σε άλλες δευτεροβάθμιες (ως εκπαιδευτικοί εννοώ) και τους μετατάσσει υποχρεωτικά σε διοικητικές θέσεις; Πολλοί από εμάς δεν έχουμε καν εντοπιότητα στον τόπο που πλεονάζουμε όποτε ξαφνικά να βρεθούμε και σε διοικητικές θέσεις δηλ εγκλωβισμένοι στην ίδια θέση χωρίς δυνατότητα απόσπασης ή μετάθεσης αλλά και μακριά από τα σπίτια μας είναι πολύ βαρύ! Έτσι ξαφνικά! Σε ένα απόγευμα! Όταν διορίστηκα δήλωσα περιοχές τις οποίες το ίδιο το υπουργείο όριζε με εγκυκλιο του ότι υπήρχαν κενά! Αλλά θα μου πείτε τι ψάχνεις να βρεις; Ψιλά γράμματα! Όμως οι ζωές μας και οι ζωές των δικών μας δεν μπορεί να αλλάζουν δραματικά από τη μια μέρα στην άλλη χωρίς να φταίμε! Λυπάμαι και για τις στεναχώριες που για άλλη μια φορά προσφέρω στους δικούς μου!  Συγγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3478 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:22:16 pm »
@arth

H μόνιμη μετακίνηση σε άλλη δευτεροβάθμια ορίζεται ως μετάθεση. Αν δεν υπάρχουν οργανικά κενά δεν μπορεί να σε μεταθέσει
Τότε πας σε μετάταξη. Είτε στην αβθμια (αν υπάρχει η ειδικότητα σου) ή ως διοικητικός υπάλληλος σε φορέα.
Δεν λέω ότι είναι σωστό αυτό.
Απλά σου λέω τι ορίζει ο Νόμος.

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3479 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:23:39 pm »
Eγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι γιατί με το να λέμε αν και αν δεν βοηθάμε.
Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πρόχειρη εγκύκλιο η οποία πιστεύω ότι θα φέρει περισσότερα προβλήματα από το να δώσει λύσεις.
Παράδειγμα: λέει το πλεονάζον προσωπικό. Τι εννοεί; Επίσης με τη λέξη πλεονάζον ένας με οργανική δεν πρέπει κανονικά να κάνει αίτηση. Επίσης πόσες ακόμα οργανικές θα χαθούν με το σχέδιο του Νέου λυκείου π.χ για πληροφορική. Τέλος νομίζω ότι στις μετατάξεις δεν πρέπει να υπάρχουν μόρια εντοπιότητας. Είδατε πουθενά να βγαίνουν μετατάξεις και να ζητάνε εντοπιότητα; Το τελευταίο με επιφύλαξη.
Τώρα η απόψη μου ότι η πρόχειρη αυτή δουλειά θέλει όλους να τους βολέψει και κάποιους με φωτογραφικά μόρια να τους πάει στο σπίτι τους!
Όλα αυτά στη θεωρία. Ας περιμένουμε

Αποσυνδεδεμένος greek_katrin

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3480 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:26:12 pm »
@GTI
μαλλον εχει υπερφορτωση στην σελιδα
Εγω μια χαρα μπηκα το μεσημερι και ειδα τις επιλογες αλλα τωρα μου βγαζει και εμενα αυτό το μηνυμα

Αποσυνδεδεμένος GTI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3481 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:29:30 pm »
@GTI
μαλλον εχει υπερφορτωση στην σελιδα
Εγω μια χαρα μπηκα το μεσημερι και ειδα τις επιλογες αλλα τωρα μου βγαζει και εμενα αυτό το μηνυμα
σευχαριστω.Εγω εκει που ειμαι δεν πλεοναζω.Τι πρεπει να κανω?εφοσον περιμενω αποσπαση.ειτε κανω για μεταταξη ειτε οχι δεν θελω ναμαι σεκεινη την περιφερεια

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3482 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:36:06 pm »
Εγω δεν μπορω καν να μπω σε αυτη την ιστοσελιδα..... μπηκε κανεις απο εσας και ειδε τι περιπου ζηταει?  :-\
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος eidolonen

• Πλήρες μέλος
  • Καρότο και μαστίγιο
    • Προφίλ
« Απάντηση #3483 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:36:54 pm »
Τι κάνουμε ρε παιδιά από δω και πέρα???
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 27, 2013, 09:42:40 pm από eidolonen »

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #3484 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:41:21 pm »
Προσπαθώ να βγάλω άκρη και δεν μπορώ, όπως όλοι σας. Από τη μια πλευρά η διατύπωση σε κάνει να καταλαβαίνεις τα παρακάτω:
1. Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι συνάδελφοι του κάθε κλάδου, αρκεί στη λίστα με τα πλεονάσματα που δόθηκε να υπάρχει έστω και ένα πλεόνασμα στον κλάδο τους στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ.
2. Μπορούν να διαλέξουν περιοχή η φορέα σε όλη την Ελλάδα.
Μάλιστα τα κριτήρια μοριοδότησης συνηγορούν ακόμα περισσότερο γι' αυτό.

Όμως η λίστα των ειδικοτήτων που πλεονάζουν και που ζητούνται σε πρωτοβάθμια και φορείς σε βάση σε σκέψη οτι μάλλον εντός νομού θα γίνουν οι μετατάξεις. Γιατί το λέω αυτό; Δεν γίνεται σε ένα ΠΥΣΔΕ να "πλεονάζουν" δύο Θεολόγοι και κατά σύμπτωση στην ίδια ΔΔΕ να δίνονται δύο οργανικές θεολόγων για διοικητικές θέσεις; Δηλαδή τι καθήκοντα θα ασκούνε; θα κάνουν την πρωϊνή προσσευχή στα γραφεία; δηλαδή γυμναστής, φιλόλογος, μαθηματικός, πληροφορικός και οποιοσδήποτε άλλος δεν θα μπορούσε να κάνει τη δουλειά του θεολόγου; ; ή το ΙΕΚ Καρδίτσας να έχει 17 οργανικές (μάλιστα 4 θεολόγων και 5 γαλλικής) και άλλες 15 η Διεύθυνση (εκ των οποίων πάλι 4 θεολόγων και 5 γαλλικής επειδή οι θέσεις στην πρωτοβάθμια δεν αρκούν για να καλύψουν τους πλεονάζοντες). Αυτή η ταύτιση των αριθμών δεν φαίνεται τυχαία, γιατί αν οι μετατάξεις γίνουν πανελλαδικά, σημασία έχει να ταιριάζει ο αριθμός των πλεοναζόντων και των προσφερόμενων θέσεων πανελλαδικά ανά κλάδο και όχι στα όρια του ίδιου νομού. Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος. Τείνω στο να αφήσω να κατατεθούν οι αιτήσεις από τους άλλους και να ελπίζω να καλυφθούν όλες οι θέσεις, (αλλιώς κινδυνεύω να με στείλει υποχρεωτικά το υπουργείο όπου θέλει) για να παραμείνω στη δευτεροβάθμια.

Σωστότατες οι παρατηρησεις σου.

Αποσυνδεδεμένος neri1940

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3485 στις: Αυγούστου 13, 2013, 09:42:18 pm »
Τι θα γίνει άραγε με τις 900;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη