0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά το ίδιο είναι να δηλώνεις τόπο διορισμού και να διορίζεσαι σαν ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ και ας είναι μακριά από τον τόπο σου και το ίδιο να σε κάνουν διοικητικό 500χλ μακριά από τη μόνιμη κατοικία; Ας μη λένε κάποιοι πως ξέραμε τι δηλώναμε αλλιώς δεν θα διοριζόμασταν... Αν ήξερα πως θα γίνω διοικητικός στην άλλη άκρη της Ελλάδας ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ποτέ δεν θα έμπαινα σε διαδικασίες ΑΣΕΠ, μεταπτυχιακών κτλ. Δηλαδή εγώ που είμαι από
Συνάδελφοι, σας παρακαλώ, πραγματικά έχω πελαγώσει. Τι ήταν αυτό μέσα στον Αύγουστο; Είναι υποχρεωτικό να κάνουμε αίτηση; Αφού δεν ξέρουμε αν είμαστε πλεονάζοντες. Και μπορούμε να βάλουμε τον τόπο κατοικίας μας στην αίτηση που είναι άλλο Πύσδε από εκείνο του σχολείου; Είμαι χρόνια σε ακριτικό νησί, θέλω επιτέλους να πάω σπίτι μου, δεν αντέχω άλλο και τώρα ξεσπά αυτό. Τόσα μόρια χαμένα επιτέλους;;;;;;
Επιμένω .. διαβάστε το δελτίου τύπου στο υπουργείο παιδείας. Κανείς δεν έχει κάνει ακόμα αίτηση γιατί η ημερομηνία έναρξης κατάθεσης αιτήσεων είναι από αύριο και το σύστημα δεν έχει ανοίξει ακόμα --- μην τσιμπάτε. Στο Δελτίου Τύπου επίσης καθορίζεται ότι οι μετατάξεις γίνονται προφανώς τοπικά.Καλή τύχη!
το σύστημα άνοιξε για λίγες ώρες το μεσημέρι ... και είδαμε περίπου την μορφή του ....να δούμε τι θα μας ξημερώσει με το αυριανό logon.
Από κει και πέρα αν θα γίνει πανελληνίως ή ανα περιφέρεια μένει να το δούμε.
@dorantΟι θέσεις που πρέπει πάσει θυσία να καλυφθούν είναι οι κενές.Απλά βγάλανε παραπάνω πλεονάζοντες ώστε να είναι σίγουροι ότι θα καλυφθούν περισσότερες από τις κενές εθελοντικά.Από κει και πέρα αν θα γίνει πανελληνίως ή ανα περιφέρεια μένει να το δούμε. Για την ιστορία πάντως στο υπόλοιπο Δημόσιο όλες οι μετατάξεις γίνονται πανελληνίως. αν θα κάνει κάτι διαφορετικό το Υπουργείο μας μένει όπως είπα να το δούμε.ΥΓ. Εξακολουθεί όμως και μένει η εξής ερώτηση. Τι γίνεται με κάποιες κενές που δεν τις θέλει κανένας. Εκτός και αν ξέρουν ήδη (βλέπε αιτήσεις που έχουν γίνει για άλλες υπηρεσιακές μεταβολές) ότι τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί).