0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπήκα κι εγώ και πειραματίστηκα και χωρίς να μέμφομαι τους συναδέλφους (αυτοί έκαναν ο,τι καλύτερο μπορούσαν σε τόσο σύντομα διάστημα) το σύστημα είναι αστείο. Διαλέγω μόνος μου Διεύθυνση που ανήκω οργανικά λες και δεν είναι γνωστό στο υπουργείο αυτό. Επίσης για τα μόρια, χιλιάδες από εμάς έχουμε κάνει αίτηση μετάθεσης, βελτίωσης, οριστικής τοποθέτησης κλπ, όπου καταχωρήθηκαν τα μόρια μας, δεν μπορούσε να είναι προσυμπληρωμένα;
Φοβάμαι πως οι ασάφειες είναι συνειδητές για να μπορέσει το υπουργείο και τα κυβερνητικά πολιτικά γραφεία να πουλήσουν εξυπηρετήσεις και εκδουλεύσεις, εκλογές έρχονται. Οι άνθρωποι καταρρέουν πολιτικά, "θετικά" ρουσφέτια δεν μπορούν να κάνουν (διορισμούς, μεταθέσεις αποσπάσεις) πλέον το ρουσφέτι είναι να σε γλιτώσουν από την καταστροφή.
Μόλις πριν λίγο με ενημέρωσαν για το εξής. Αφού η ασφάλεια είναι πλημμελής σκέφτονται κάποιοι, μάλλον πρόκειται περί σχεδίου από διευθύνσεις και σχολεία να περάσουν όλους τους συναδέλφους τους προκειμένου να μπουκώσει το σύστημα και να ακυρώσουν τις μετατάξεις. Τα στοιχεία αυτά άλλωστε υπάρχουν στις καταστάσεις μισθοδοσίας όλων μας. Φανταστείτε εκτοντάδες ή χιλιάδες μαιμού αιτήσεις στο σύστημα. Θα γίνει μην πω τι.
Παράθεσηαν αναφέρεται στους 900 από ποιον να πέσει η υπογραφή;Τους έχει αποδεσμεύσει καταρχήν το ΚΥΣΔΕ; Εχει συνεδριάσει γι αυτό το θέμα.Απο χτες το λεω.,αλλα κανενας δεν το ακουει.Χτες ανακοινωθηκαν οι αμοιβαιες μεταθεσεις στην β/θμια.Ειδες να γινεται κανενα ΚΥΣΔΕ;Κανεναι ΚΥΣΔΕ δεν εγινε,αλλα βγηκαν οι αμοιβαιες απο το υπουργειο κατευθειαν,που τις περιμεναν τοσο καιρο.Αντιθετα οι αμοιβαιες στην α/θμια ειχε συνεδριασει το ΚΥΣΠΕ,και απλα περιμεναν την υπογραφη του υπουργου.Ξαναλεω,για τις αμοιβαιες της β/θμιας δεν ειχε συνεδριασει το ΚΥΣΔΕ.Επισης οι εμταταξεις που λεει ο μπρατης στο φεεις δεν ειναι για αυτες των 15.Αυτες εχουν ανακοινωθει τα ονοματα εδω και καιρο,υπογραφισαν και ΕΧΟΥΝ
αν αναφέρεται στους 900 από ποιον να πέσει η υπογραφή;Τους έχει αποδεσμεύσει καταρχήν το ΚΥΣΔΕ; Εχει συνεδριάσει γι αυτό το θέμα.
Μπαμπα, διαβάζοντας όλη την πρόσφατη νομοθεσία και τις ανακοινώσεις του υπουργείου νομίζω πως με μεγάλη σιγουριά βγαίνει το συμπέρασμα , εφ' όσον έχεις οργανική και συμπληρώνεις το ωράριο σου δεν κινδυνεύεις με υποχρεωτική μετάταξη. Με υποχρεωτική κιδνυνεύουμε όσοι είμαστε στη διάθεση, είτε κάνουμε αίτηση είτε όχι. Μάλλον αν πάρει τη μετάταξη στην περιοχή που θέλεις μειώνεται κατά 1 ο αριθμός των πλεοναζόντων του κλάδου σου στο ΠΥΣΔΕ σου και γλιτώνει κάποιος πλεονάζον την υποχρεωτική μετάταξη. Πάντως στη θέση σου θα περίμενα τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι πριν κάνω αίτηση. Άφησε να υπάρξει ένας χρόνος ωρίμανσης.
Παράθεση από: crimson στις Αυγούστου 14, 2013, 03:41:41 pm Η διεύθυνση που ανήκω δεν εμφανίζει πλεονάζουσα την ειδικότητα μου ( ΠΕ11 -Α Αθήνας ). Αν κατάλαβα καλά εγώ δε μπορώ να κάνω αίτηση μετάταξης σε άλλη περιοχή;Από ότι καταλαβαίνω δυστυχώς ναι.
Η διεύθυνση που ανήκω δεν εμφανίζει πλεονάζουσα την ειδικότητα μου ( ΠΕ11 -Α Αθήνας ). Αν κατάλαβα καλά εγώ δε μπορώ να κάνω αίτηση μετάταξης σε άλλη περιοχή;