0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν εσύ δεν επιθυμείς μετάταξη απλά δεν κάνεις αίτηση.
Όσοι μεταταχθούν, θα χρησιμοποιούν τα μόρια που χουν μαζεψει από την δευτεροβάθμια για παρουν μετάθεση;;
Σωστό και αυτό αλλά ούτως ή άλλως ο όρος υποχρεωτικές δεν συνάδει με τη δυνατότητα αιτήσεων προτίμησης.
Ενα πράγμα που δε διευκρινιζεται ούτε στο δελτίο τύπου αλλά ούτε και στο ΦΕΚ είναι το εξής:Μετα την λήξη των αιτήσεων και την κατάρτιση των πινάκων για μετάταξη σε ΙΕΚ και ΔΔΕ μετατάσσονται οι πρώτοι σε μόρια ή οι τελευταίοι;Αν πχ δε επιθυμώ μετάταξη αλλά έχω διδακτορικό και μετατάσσονται οι πρώτοι σε μόρια, τότε ο διδακτορικό μου αντί να με βοηθά με χαντακώνει !!Αν πάλι μετατάσσονται οι τελευταίοι (ενώ δεν το επιθυμούν) κι εγώ δεν είμαι στους τελευταίους αλλα θέλω να μεταταχθώ εθελοντικά;
Δε γίνεται με τον ίδιο πίνακα να βγαίνουν υποχρεωτικές και εθελοντικές. Ο πίνακας θα έιναι ή μονο για εθελοντικές ή μόνο για υποχρεωτικες.Αν θέλουν πρωτα εθελοντικές θα πάρουν μέχρι να εξαντληθεί ή ο πίνακας ή οι θέσεις.Που κολλάνε οι υποχρεωτικες; Αν εξαντληθεί ο πίνακας τότε πρέπει να συνταχθεί νέος πίνακας για τις υποχρεωτικες. Απλό είναι, απλά το υπουργείο δεν εχει διευκρινίσει το τι παίζει.Κια φυσικά δεν εχει διευκρινίσει τι θα συμβεί στους μετά τις μετατάξεις πλεονάζοντες
Να σας ενημερώσω ότι επίκειται συνάντηση του συλλόγου ΑΣΕΠιτών με το Υπουργείο για να μπει κι ο ΑΣΕΠ ως κριτήριο στις μετατάξεις. Δε γίνεται το ΥΠΑΙΘ να έχει άλλους κανόνες από το υπόλοιπο κράτος. Επίσης, η ΠΑΣΕΚΑΠ καλεί τους ΠΕ19 να μην κάνουν αίτηση, μέχρι να διαχωριστούν οι θέσεις των ΠΕ19 και των ΠΕ20. Αυτά τα νέα προς το παρόν...