0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΓατόπαρδεΜόνο που τούτη τη φορά αυτός που το είπε είναι ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.Δεν το ανακοινωσε ο γκλαβας καλη μου,αυτο σου εξηγω.Οι θεατρολογοι ειπαν οτι τους ειπε ο γκλαβας....εχει τεραστια διαφορα .Και εχουμε επισης δει οτι απο το υπουργειο αλλα λεει ο ενας,αλλα ο αλλος.Να σου θυμισω λοιπον οτι και στους γαλλικους ο υφυπουργος ειπε πως θα προηγηθουν οι εθελοντικες,και μετα θα παμε στις υποχρεωτικες(εθελοντικες τις ονομασε και εκεινες).Ειδες λοιπον που σου λεω οτι απο στομα σε στομα εχουμε ακουσει αντικρουομενα πραγματα και οτι μπορεις να φανταστεις;;Για αυτο λεω οτι αν δεν βγει κατι επισημα,δεν μπορουμε να ξερουμε.Πρεπει επιτελους το υπουργειο να αναλαβει τις ευθυνες του(εδω γελαμε..αλλα τεσπα) και να κανει επισημη ανακοινωση.
ΓατόπαρδεΜόνο που τούτη τη φορά αυτός που το είπε είναι ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αυγούστου 15, 2013, 08:04:36 pmΠαράθεσηΓατόπαρδεΜόνο που τούτη τη φορά αυτός που το είπε είναι ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.Δεν το ανακοινωσε ο γκλαβας καλη μου,αυτο σου εξηγω.Οι θεατρολογοι ειπαν οτι τους ειπε ο γκλαβας....εχει τεραστια διαφορα .Και εχουμε επισης δει οτι απο το υπουργειο αλλα λεει ο ενας,αλλα ο αλλος.Να σου θυμισω λοιπον οτι και στους γαλλικους ο υφυπουργος ειπε πως θα προηγηθουν οι εθελοντικες,και μετα θα παμε στις υποχρεωτικες(εθελοντικες τις ονομασε και εκεινες).Ειδες λοιπον που σου λεω οτι απο στομα σε στομα εχουμε ακουσει αντικρουομενα πραγματα και οτι μπορεις να φανταστεις;;Για αυτο λεω οτι αν δεν βγει κατι επισημα,δεν μπορουμε να ξερουμε.Πρεπει επιτελους το υπουργειο να αναλαβει τις ευθυνες του(εδω γελαμε..αλλα τεσπα) και να κανει επισημη ανακοινωση.Επίτρεψέ μου να θεωρώ φερέγγυα όχι την πηγή αλλά τα ίδια τα άτομα που υπογράφουν την ανακοίνωση λόγω προσωπικής γνωριμίας- όχι όμως και προσωπικής σχέσης. Σε καμιά περίπτωση αυτά τα δύο άτομα δε θα έγραφαν ανακρίβειες. Η μόνη περίπτωση είναι να είπε ο προεδράρας ό,τι νά'ναι για να ξεμπερδεύει, διότι παραμονή 15Αύγουστου να του ζαλίζουν τα αυτιά είναι τουλάχιστον έλλειψη τακτ εκ μέρους μας
Μετά από τόσες σελίδες δεν έχω ξεκαθαρίσει την απάντηση σε τρείς ερωτήσεις1) Θα γίνουν οι 945;2) Μπορώ να επιλέξω οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα;3) Οι καθηγητές πληροφορικής που διορίστηκαν με σεμινάρια θα πάρουν μόρια για δεύτερο πτυχίο (μαθηματικοί, φυσικοί, κτλ);
Υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι δεν επιθυμούν να μεταταγούν; Ρωτάω όχι από περιέργεια αλλά για να δω αν υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα. Η ειδικότητά μου μετατάσσεται αποκλειστικά σε διοικητικές θέσεις γεγονός που κάνει πολύ πιο δύσκολη την απόφαση.
@γατόπαρδεΜόνο που τούτη τη φορά αυτός που το είπε είναι ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Παράθεση από: arth στις Αυγούστου 15, 2013, 08:49:18 pmΥπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι δεν επιθυμούν να μεταταγούν; Ρωτάω όχι από περιέργεια αλλά για να δω αν υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα. Η ειδικότητά μου μετατάσσεται αποκλειστικά σε διοικητικές θέσεις γεγονός που κάνει πολύ πιο δύσκολη την απόφαση.Δυστυχως υποθετικα θα σου απαντησω και εγω.Εφοσον στις επιλογες εχουμε την δυνατοτητα να επιλεξουμε ΚΑΙ τα δυο,βαλε και τα δυο.Αλλα σαφεστατα δεν ξερω αν θα το λαβουν υποψην τους,και επισης δεν ξερω αν εχουμε και την δυνατοτητα να βαλουμε και τα δυο,δενε χω υποβαλλει αιτηση.