0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο ολοήμερο υπάρχει πληροφορική. (της πλάκας μιας και είναι μεικτά τα τμήματα)Εγώ ήμουν σε 3 δημοτικά φέτος αποσπασμένος στην Α'/μια (μετά τις 12:30 δλδ)
θελουν να τη βαλουν σε ολα για να εξοικονομησουν δασκαλους!!ακομη δεν το πηρατε ειδηση....γι αυτο ειπαν οτι και τα κλασσικα δημοτικα ολα θα σχολανε στισ 2....γιατι θα κανουν πληροφορικη .εικαστικα
Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή θα προκύψουν κενά! Δυστυχώς όμως δεν θα μπορείς να κανεις τίποτα αφού θα έχεις μεταταχθεί οριστικά !Γι'αυτο λέω ότι θα ήταν πιο έντιμο και λογικό να γίνουν υποχρεωτικές ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ και όχι μετατάξεις.Φέτος τους περισσεύουν οι θεολόγοι και τους μετατάσσουν .. του χρονου χρειάζονται θεολόγους αλλά περισσεύουν οι μαθηματικοί. Τι θα κάνουν ; Ενώ, αν ήταν υποχρεωτικές ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ θα μπορούσαν όλα τα προβλήματα με τα πλεονάσματα να λύνονται όταν και όποτε είναι αναγκαίο χωρίς να ανοίγει μυτη. Αλλά είπαμε ... στην Ελλάδα ζούμε ... στην Ελλάδα των υπουργείων με IQ 80 !
Συνάδελφος πήγε σήμερα στην ΔΔΕ της για την ταυτοπροσωπία. Οι υπάλληλοι και η προϊσταμένη διοικητικών δεν ξέρουν τι να κάνουν, χαρακτηριστικά της είπαν "να ανοίξουμε ένα τετράδιο να σας γράψουμε" και ότι η ενημέρωσή τους είναι πως έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση μόνο για την περιφέρειά μας!
Συνάδελφοι, θα επαναλάβω μια απορία μου..που για εμένα είναι πολύ ουσιαστική..Σε πολλά ΠΥΣΠΕ δίνονται περισσότερα οργανικά κενά από ότι τα σχολεία ΕΑΕΠ..Σε ειδικότητα ΠΕ19/20 που διδάσκεται ΜΟΝΟ σε ΕΑΕΠ, τι σημαίνει αυτό..?π.χ. ΠΥΣΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για ΠΕ19/20 -> ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΚΕΝΑ 25, πλήθος ΕΑΕΠ 13...Οι 12 οργανικές θέσεις σε τι σχολεία θα είναι..??Γνωρίζει κανείς..?
Παράθεση από: moon στις Αυγούστου 16, 2013, 11:03:10 amΣυνάδελφος πήγε σήμερα στην ΔΔΕ της για την ταυτοπροσωπία. Οι υπάλληλοι και η προϊσταμένη διοικητικών δεν ξέρουν τι να κάνουν, χαρακτηριστικά της είπαν "να ανοίξουμε ένα τετράδιο να σας γράψουμε" και ότι η ενημέρωσή τους είναι πως έχουμε δικαίωμα να κάνουμε αίτηση μόνο για την περιφέρειά μας!Οκ,από όλο αυτό το σκηνικό καταλαβαίνουμε πόσο σχετικοί ήταν αυτοί.Όσο για την ενημέρωση τους,γιατί δεν μας λένε και εμάς από που την εχουν??Γιατί όσες φορές έχω πάρει τηλ στο υπουργείο από τη τετάρτη και σήμερα εμφανίζονται σίγουροι οτι είναι πανελλαδικά....
το πιο πιθανό είναι πολύς κόσμος από αυτούς που θα μεταταχθούν,να είναι στη διάθεση πύσδε αβάθμιας του νομού...
από πού προκύπτει ότι οι μετατάξεις θα γίνουν σε οργανικά κενά?δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο...το πιο πιθανό είναι πολύς κόσμος από αυτούς που θα μεταταχθούν,να είναι στη διάθεση πύσδε αβάθμιας του νομού...