0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΙΣΧΥΕΙ....ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!!!!!!ΕΛΕΟΣ.
Παράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:36:10 pmOι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..που ακριβώς το λέει ;προσωποπαγή θέση = ..... "την καταργούμε όποτε θέλουμε" χωρίς να βάλουμε μέσα όλο, να κάνουμε αξιολογήσεις κτλ κτλ. κάποιο λάκκο έχει η φάβα ...
Oι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..
Παράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 16, 2013, 01:42:10 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:36:10 pmOι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..που ακριβώς το λέει ;προσωποπαγή θέση = ..... "την καταργούμε όποτε θέλουμε" χωρίς να βάλουμε μέσα όλο, να κάνουμε αξιολογήσεις κτλ κτλ. κάποιο λάκκο έχει η φάβα ... Συγνώμη συνάδελφοί...μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "προσωποπαγής" εγώ δε μπορώ να την βρω μέσα στην εγκύκλιο. Ευχαριστώ
Εκτιμώ ότι είναι χαζό και ανέφικτο να πάμε ως την Παρασκευή σε νησιά ή χλμ μακριά, ελπίζω πως θα το κάνουν στην πλησιέστερη στον τόπο κατοικίας Δ/νση. Μην ξεχνάμε πως είναι πολλοί αυτοί που είναι αποσπασμένοι σε γραφεία, φορείς κτλ. και δουλεύουν αυτές τις μέρες... Πώς θα γίνει?
Συγνώμη συνάδελφοί...μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "προσωποπαγής" εγώ δε μπορώ να την βρω μέσα στην εγκύκλιο. Ευχαριστώ
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!!!!
να θέσω έναν προβληματισμό αφού πληθαίνουν οι πιθανότητες να είναι πανελλαδικές οι προτιμήσεις...Γιατί οι διοικητικές θέσεις σε γραφεία Δ/σεων και ΙΕΚ είναι καταμερισμένες ανά ειδικότητα (μάλιστα τυχαίνει οι ειδικοτήτες που δίνουν να είναι οι ίδιες που πλεονάζουν στο οικείο ΠΥΣΔΕ, τυχαίο? ) και δεν τις δίνει για όλους ώστε να διεκδικηθούν με βάση τα μόρια του καθενός?Δηλαδή να έλεγε ότι πχ. στη Δ/νση Ξάνθης προσφέρω 6 κενές θέσεις για ΟΛΕΣ τις ειδικότητες και αυτοί οι 6 με τα πιο πολλά μόρια να τις διεκδικήσουν. Ενώ τώρα τις βάζει ταμπέλα ότι είναι 2 για ΠΕ01, 2 για ΠΕ05, 1 για ΠΕ11 και 1 για ΠΕ13 !!! Άρα αν είμαι ΠΕ19-20 και ανήκω στις Κυκλάδες, ΔΕΝ μπορώ να διεκδικήσω με τα μόρια μου κάποια από τις θέσεις της Δ/νσης στην Ξάνθη. Άρα για τι πανελλαδικές επιλογές λέτε?
Παράθεση από: Lindape στις Αυγούστου 16, 2013, 02:45:37 pmΠαράθεση από: j0hnkyr στις Αυγούστου 16, 2013, 01:42:10 pmΠαράθεση από: kris_81 στις Αυγούστου 16, 2013, 01:36:10 pmOι εκπαιδευτικοί που θα μεταταχθούν στην Α/θμια θα πάνε σε προσωποπαγή θέση...Τι εννοεί ο ποιητής..?? Άλλο το οργανική θέση από το προσωποπαγή θέση..που ακριβώς το λέει ;προσωποπαγή θέση = ..... "την καταργούμε όποτε θέλουμε" χωρίς να βάλουμε μέσα όλο, να κάνουμε αξιολογήσεις κτλ κτλ. κάποιο λάκκο έχει η φάβα ... Συγνώμη συνάδελφοί...μπορείτε να μου πείτε που ακριβώς αναφέρεται η λέξη "προσωποπαγής" εγώ δε μπορώ να την βρω μέσα στην εγκύκλιο. ΕυχαριστώΈχω την αίσθηση ότι ο όρος "προσωποπαγής" και "συνιστώμενη" αναφέρεται μόνο στις διοικητικές θέσεις...για τις θέσεις τις Αθμιας δεν γίνεται κάποιος προσδιορισμός (Οπότε αυτό αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ανάλογα με το τι θα τους συμφέρει - την πολιτική ηγεσία εννοώ-)
Παράθεση από: TAS στις Αυγούστου 16, 2013, 02:48:32 pmΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!!!!Συνάδελφε ο συνάδελφος Aragorn! λέει μέχρι Σάββατο στις 13.00...Τελικά Παρασκευή ή Σάββατο..?Και στις 2 περιπτώσεις είναι τραγικό αλλά εάν είναι και Παρασκευή είναι ακόμη τραγικότερο...